Az esemény időpontja:

2018-05-23 14:00:00

Prezentáció design a gyakorlatban

Átütő üzleti prezentációk – 3 alkalmas tréning


Teljes ár: 150 000 Ft + ÁFA (Bruttó: 190 280 Ft) | További kedvezmények

A modern üzleti prezentáció nem csak az előadót támogatja, de a legszárazabb adatokat is érdekes és emlékezetes formában teszi láthatóvá. Egy jó előadó önmagában is sokat ad, de ha az előadáshoz szép, letisztult, modern prezentáció is társul, az élmény garantált és üzeneteink is mélyebb nyomot hagynak hallgatóságunkban. Ahhoz, hogy átütő prezentációt készíthessünk, gondolkodjunk másként a diákról, struktúráról, designról.

Az inspiráció szó szerint körülvesz minket, csak nézzük meg kedvenc magazinunk vagy könyvünk borítóját, ami pár másodperc alatt mindent elárul a tartalomról. Ha sikerül a slidejainkat ebben a szellemben elkészítenünk, az nem csak minket fog támogatni, de segít hallgatóságunknak is érzelmi kötődést kialakítani mondandónkhoz.

Nem kell profi grafikusnak lennünk, ha lenyűgöző prezentációkat akarunk készíteni. A technikai eszközök és design elemek könnyebben elérhetőek, mint gondolnánk. Csak tudnunk kell, merre keressük, és hogyan használjuk őket. 

A három napos tréningen résztvevőink megtanulhatják azokat a trükköket, amik segítségével az eddig használt eszközeikkel egyedi, kreatív és izgalmas diákat készíthetnek. 

Részletesen beszélünk a különböző területek sajátosságairól, majd gyakoroljuk ezek adaptálását Power Pointban. Különböző online források segítségével feltérképezzük napjaink szín, forma, kép, tipográfia és séma trendjeit, és megtanuljuk azok használatát. A harmadik nap végén pedig, miután elkészültünk saját prezentációnkkal, sorra vesszük a különböző prezentációkészítő szoftverek előnyeit és hátrányait.


A tréning létszáma korlátozott!
 • A tréninget 15 fő jelentkezésével indítjuk.
 • Maximum létszám 20 fő
Témák

2018. május 23.

14:00-18:00

1. NAP: 

 • a prezentáció jelentősége a történetmesélésben 
 • bevezetés a Power Point újszerű használatába 
 • a prezentációban használható design elemek, eszközök 
 • kép mint kommunikációs eszköz jelentősége, hatásai, alkalmazása 
 • egy hatásos slide elkészítése 

A mesélés izgalmas útján nagyon sok minden támogatja a történetünket, az egyik legalapvetőbb eszköz lehet egy prezentáció készítő software. A nap első felében a Power Point legújabb lehetőségeit vizsgáljuk meg és megtanuljuk az alapvető vizuális kommunikációs szabályokat. A második részében pedig ezen szabályok és lehetőségek alkalmazását nézzük meg gyakorlatban, hogy a nap végére mindenki elkészíthesse saját Power Point diáit ebben a témakörben.  

 

2018. május 24.

14:00-18:00

2. NAP

 • színek és fotók felhasználása és az erre vonatkozó alapvető szabályok 
 • egy hatásos „képes”-slide elkészítése, alkalmazása 
 • typográfia - ismerjük meg a betűk világát és alkalmazzuk azt a mi előnyünkre 
 • diagramok és adatok, a modern adatvizualizáció szabályai 
 • grafikai megoldások, képek és különböző elemek manipulációja photoshop nélkül 

Ezen a napon már mélyebben vizsgáljuk a különböző területeket, mint például a grafikai elemek, színek, betűk és azok hatásai. A második napon a cél: témánként egy-egy professzionális slide elkészítése. 

 

2018. május 25.

14:00-18:00

3. NAP

 • a prezentáció egységének jelentősége és a prezentáció felépítése 
 • az adott üzenethez legjobban illő eszközök ( kép, szöveg, adat ) kiválasztása és az eszközök egymásra hatásának megismerése 
 • a prezentáció mint harmonikus egység elkészítése 

A harmadik napon, ismerve már az összes prezentációs eszközt ( kép, szöveg, adat ), megtanuljuk a történetünket adaptálni a Power Point világába. A nap végére a gyakorlás eredményeként pedig mindenki a saját történetének professzionális  írója és "rajzolója" lesz.

Előadók

Kovács Gergely


HPS Group üzletág-igazgató, kommunikációs szakember, prezentáció dizájner és tréner, TEDxYouth@Budapest prezentáció coach

Gergely 16 éve dolgozik a kommunikációs szakmában, az utóbbi 10 évben jelentős szerepe volt a HPS Group új kommunikációs üzletágainak kialakításában. Munkája mellett főiskolákon tart előadásokat vizuális kommunikációról és nagyvállalatok vezetőit készíti fel a legújabb prezentációs trendekből. A folyamatos tanulás és új területek megértése, megismerése inspirálja. Az elmúlt 20 évben kipróbálta magát informatikusként, kereskedelmi pilótaként és környezetkutatóként is.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Kapcsolódó kiadvány

Garr Reynolds

PreZENtáció

Egyszerű ötletek prezentációk készítéséhez és előadásához - átdolgozott, bővített kiadás
Részletek

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 150 000 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza a kapcsolódó kiadvány és vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% HVG Pártoló Tagság: -20% Csoportos részvétel: 3 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.