Az esemény időpontja:

2016-11-09 12:30:00

A tökéletes megbeszélés

Hogyan szervezzünk és vezessünk eredményes meetingeket?


Teljes ár: 34 900 Ft + áfa (bruttó: 43 715 Ft) | További kedvezmények

Minden meeting pillanatfelvétel arról, hogyan kommunikálnak cégünkben az emberek, hogyan történnek a döntések és oldódnak meg a konfliktusok, mennyire aknázzák ki az emberek képességeit, kreativitását. A sikeres meetingek átütő szervezeti változásokhoz vezetnek, amik visszahatnak a szervezet hatékonyságára, versenyképességére. De hogyan tudjuk megbeszéléseinket tökéletesíteni?


A vállalati vezetők és szakemberek idejük jelentős részében olyan megbeszéléseken ülnek, melyeknek az adott formában nincs, vagy csak elhanyagolható a valódi haszna – nem születnek döntések, nincs előrelépés vagy éppen projektlezárás, értékelés, amiből a továbbiakban valóban profitálni lehet.

A meetingek hatékonyságát sokszor az olyan nyilvánvaló problémák ássák alá, mint az előkészítés, levezetés, utókövetés hiányosságai. Ám vannak kevésbé nyilvánvaló gyengítő tényezők is, mint például a hatalmi harcok, egymás gyenge pontjainak támadása, bűnbakkeresés, konfliktuskerülés és egyéb, nem célirányos viselkedések (visszahúzódás, figyelem hiánya, "ötletgyilkolás" stb.). Ezek azonban egy tapasztalt moderátor vezetésével kiküszöbölhetőek.

A produktív, együttműködésre alapozó értekezlet hasonlóan nagy hangsúlyt fektet a tartalom megtervezésén túl ezeknek a csoportdinamikai folyamatoknak a hatékony kezelésére is.

Szemináriumunk célja, hogy a jelenlévők olyan eszközöket kapjanak, amikkel a legtöbbet hozhatják ki a megbeszéléseikből. Olyan technikákat tanulhatnak, melyek segítségével a megbeszéléseket biztonságos környezetté, az érdemi kommunikáció, a valódi teljesítmény és konstruktív párbeszédek terepévé formálhatják.

 

TARTALOM

  • Felkészülés, tervezés,
  • Levezetés, lezárás és utókövetés
  • Időbeosztás, eltérítő tényezők
  • Bizalmi légkör kialakítása
  •  „Meeting monster”-ek kezelése

Előadók

Kosztra Balázs


Concordia Kft., ügyvezető partner, vezető tanácsadó


Az egyetem után egy multinacionális cégnél dolgozott, mint belső tanácsadó, tréner. Ezt követően került a Concordia Szervezet- és vezetésfejlesztési Kft-hez 2004-ben, amelynek csapatát előszök tanácsadóként és trénerként erősítette, majd 2012 óta egyik tulajdonosa és vezetője is. Az ott eltöltött évek alatt foglalkozott csapatépítő és vezetői készségfejlesztő programokkal, továbbá átfogó, teljes szervezeteket megmozgató szervezetfejlesztési folyamatokkal. Dolgozott nemzetközi terepen, és aktív szerepet vállalt a hazai szakmai életben is. Munkája során számos felső vezetői csoporttal dolgozott, vezetett tréningeket, kisebb és nagyobb létszámú (100-150 fős) wokshopokat. Hisz abban, hogy egy csapat, egy szervezet hatékonyságát meghatározza a megbeszéléseinek minősége. 


Lánczi Judit


Concordia Kft., vezető tanácsadó, tréner, coach

Okleveles közgazdász. Az egyetem elvégzése után első munkahelye az Országos Vezetőképző Központ volt, majd csatlakozott a multinacionális cégek közül szinte elsőként Magyarországra lépő IKEA-hoz, ahol HR-vezetőként dolgozott 8 évig. Ezután a Concordia Szervezet- és vezetésfejlesztési Kft. vezető trénere, később szabadúszó tanácsadó lett. HR igazgatóként rövid ideig dolgozott egy magyar IT cégnél, majd visszatért az IKEA-hoz, ahol országos HR vezetőként tevékenykedett. Az elmúlt években az államigazgatásban, egy minisztérium szakmai főtanácsosaként, HR területen kamatoztatta tudását. 2015-ben újra csatlakozott a Concordia csapatához, ahol azóta vezető tanácsadóként, trénerként, coachként dolgozik.


Helyszín

Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Kapcsolódó kiadvány

Glenn Parker - Robert Hoffman

A tökéletes megbeszélés

33 módszer, hogyan legyünk hatékonyak és eredményesek
Részletek

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 34900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor