PszichoFeszt

Egy nap a lelked egészségéért


Teljes ár: 15 000 Ft + áfa (bruttó: 19 050 Ft) | További kedvezmények

2024. 09. 20. 09:00
Up Rendezvénytér

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024.09.19., 15:00A PszichoFest 2024 egy különleges esemény, amely arra hivatott, hogy az önismeret, lelki rugalmasság és a boldogság elérésének útján vezesse végig a résztvevőket. Az egész napos program során számos neves szakember és előadó osztja meg tudását, tapasztalatait és gyakorlati tanácsait, hogy segítsenek a résztvevőknek egy harmonikusabb és boldogabb élet megteremtésében.


A fesztivál elsődleges célja, hogy a résztvevők mélyebb megértést nyerjenek a lelki rugalmasság fontosságáról és a boldogság elérésének különböző módszereiről. Az előadások központi témái között szerepel a szemléletváltás, az önkontroll és a reziliencia fejlesztése, amelyek mind hozzájárulnak a mindennapi szorongások leküzdéséhez és a belső harmónia megteremtéséhez.


A rendezvény másik kiemelt témaköre a transzgenerációs minták és a trauma feldolgozása. Az előadók segítenek megérteni, hogyan befolyásolják életünket a családi múltból eredő minták, és bemutatják a trauma feldolgozásának hatékony módszereit. Az esemény során arra is választ kaphatunk, hogyan lehetünk képesek újraépíteni életünket nehéz helyzetek után és hogyan élhetünk kiegyensúlyozottan akár összetett családi környezetben is.


Az önismeret és az önszeretet fejlesztése szintén fontos szerepet kap a PszichoFest programjában. A résztvevők olyan technikákat és módszereket sajátíthatnak el, amelyekkel közelebb kerülhetnek önmagukhoz, bátran élhetnek és meghatározhatják a szeretet határait. Az előadások és workshopok célja, hogy támogassák a tudatos életvezetést és segítsenek a résztvevőknek harmonikus kapcsolatokat kialakítani önmagukkal és másokkal.


A PszichoFest 2024 nem csupán egy esemény, hanem egy inspiráló utazás a lelki egészség és jólét világába. Csatlakozz hozzánk, és merülj el a lelki rugalmasság, a boldogság és az önismeret elérésének útjain, hogy egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élhess!


Témák

PszichoFeszt 

Egy nap a lelked egészségéért

 

Program:

NAGYTEREM

NAPRA NAPRA JOBBAN ÉRZEM MAGAM – I. blokk

Hogyan fejleszthetem a lelki rugalmasságom, hogy boldogabbnak érezzem magam?

#szemléletváltás #rugalmasság #reziliencia #boldogság


NAPRÓL NAPRA SZABADABB VAGYOK  - II. blokk

Hogyan írhatom át a transzgenerációs mintáimat? Miként találhatok kiutat a traumából?

#transzgeneráció, #trauma, #család


NAPRÓL NAPRA TUDATOSABBAN ÉLEK  -III. blokk

Hogyan teljesíthetem ki önmagam és élhetek harmóniában a vágyaimmal?

#önszeretet, #önismeret, #bátorság

               

                             

KISTEREM

TUDATOS SZÜLŐSÉG   - I. blokk

Mindenki másképp csinálja… – mert minden gyermek más


TUDATOS KARRIERÉPÍTÉS  - II. blokk

Önfejlesztés és támogató jelenlét a munkánk során

 

TUDATOS ÉLETMÓD – III. blokk

Mit tegyek, hogy elég jól legyek, és elég jól egyek? WORKSHOP TEREM


Helyszín

Up Rendezvénytér
Budapest, Szent István tér 13-14., 1042

Jelentkezés

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 15000 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát . Kedvezmények: Early Bird július 31-ig: -25% HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.  Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!


Résztvevők

Kérjük adja meg e-mail címét és nevét a konferenciára jelentkezőknek!Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor