Az esemény időpontja:

2016-06-27 15:01:00

Cégautó 2015

Flottamenedzsment, gazdaságos üzemeltetés és technikai innovációk


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 37 973 Ft) | További kedvezmények

A HVG Cégautó konferencia előadásainak fókuszában az iparágat jellemző technikai forradalom, illetve ezen innovációknak a kínálatra, piacra gyakorolt hatása áll.

Az autóipari újítások a gazdaságos üzemeltetés, környezetbarát gyártás-üzemeltetés, növelt aktív- és passzív biztonság, fokozott teljesítmény és komfort irányába mutatnak. Ezen innovációk fejlesztése és gyártásba kerülése közötti idő egyre rövidül, aminek köszönhetően egyre hamarabb juthatunk olyan eszközökhöz, amik fejlettebbek, jobban megfelelnek a felhasználói és a jogalkotói elvárásoknak.

Konferenciánkon a szakma legfontosabb kérdéseit járjuk körbe:
  • Hogyan használjuk ki az így adódó lehetőségeinket a leghatékonyabban?
  • Milyen szempontok mentén döntsünk, ha autóválasztásra kerül a sor?
  • Mik a számunkra legideálisabb finanszírozási és üzemeltetési megoldások?

Az előadások között a résztvevők TESZTVEZETÉSEKEN, VEZETÉSTECHNIKAI GYAKORLATOKON vesznek részt a legújabb autótípusokon, Európa legszínvonalasabb pályáján.

Videók

Helyszín

Drivingcamp
Zsámbék, Drivingcamp út 1.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor