Az esemény időpontja:

2015-05-13 12:30:00

Szemléletváltás 2016

A siker új pszichológiája


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 37 973 Ft) | További kedvezmények

Miért tudnak hasonló képességű emberek közül egyesek folyamatos fejlődés mellett egyre sikeresebbé válni, miközben mások az ígéretes kezdés után leragadnak egy adott szinten? A különféle szemléletmódok felismerésével és megváltoztatásával sikeresebbé és elégedettebbé válhatunk, és ebben segíthetünk munkatársainknak is. 

Akár tudatában vagyunk, akár nem, folyamatosan rögzítjük, mi történik velünk - elménk monitoroz és értelmez. A szemléletmód biztosítja a keretet és vezérli az elménkben zajló értelmezési folyamatainkat. A rögzült szemlélet olyan belső monológot eredményez, amely a bírálatra helyezi a hangsúlyt. „Ez azt jelenti, hogy jobb/rosszabb ember vagyok náluk.” 

A fejlődési szemléletű emberek ugyancsak folyamatosan figyelik a történéseket, az ő belső monológjuk azonban elsősorban nem arra épül, hogy ezzel a módszerrel saját magukat vagy másokat értékeljenek. Érzékelik ugyan, hogy pozitív vagy negatív tartalmú információt kapnak, ugyanakkor gondolkodásuk a tanulásra és a konstruktív reakciókra állt be. Mit tanulhatok mindebből? Hogyan fejlődhetek?

Programunk középpontjában a „mindset”, azaz a szemléletmód áll. Megmutatjuk, hogy a megfelelő szemléletmóddal hogyan érhetjük el saját céljainkat és hogyan tudunk motiválni másokat, segítve ezzel az ő fejlődésüket - legyen szó szakmai vagy személyes célokról.

Bemutatjuk a rögzült és a fejlődési szemléletmódokat, hogy a résztvevők:

  • megértsék a különböző szemléletmódok hatását a teljesítményre,
  • nyitottan tudják fogadni a változásokat és építkezhessenek a kudarcokból,
  • megtanulják, hogyan tűzhetnek ki hatékonyan személyes és vállalati célokat, 
  • nyitottak legyenek a kritikákra, és fejleszteni tudják a visszajelzési kultúrát a vállalatnál,
  • képessé váljanak megváltoztatni a szemléletmódjukat, ha szeretnék.

Videók

Helyszín

Hotel President
1054 Budapest, Hold utca 3-5.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor