Az esemény időpontja:

2015-04-29 09:00:00

Tartalommarketing konferencia

Az ötlettől a megtérülésig


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 37 973 Ft) | További kedvezmények

Vásárlási döntéseinket egyre kevésbé a hagyományos marketing eszközök befolyásolják. Célcsoportunk már célzottan keres, tudatosan fogyaszt vagy kerül el tartalmat, hirdetést. Ahhoz, hogy átlépje a fogyasztók ingerküszöbét, a döntés folyamatában már másképpen kell jelen lennie egy adott cégnek vagy márkának. Ebben a folyamatban a minőségi tartalom hatalmas érték, ideje tehát úgy tekintenünk a tartalommarketingre, mint az értékesítés elengedhetetlen eszközére!

A marketing szakemberek körében az elmúlt évek talán legégetőbb kérdései, hogy miképpen hozhatunk létre hasznos tartalmat, hogyan juttathatjuk el azt a vevőkhöz, és hogyan profitálhatunk a tartalommarketingből?

Amellett, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján láthatóvá váltak a tartalommarketing "gyerekbetegségei", rengeteg fejlődés és fejlesztés is kíséri a tartalomgyártás útját. Újabb és újabb eszközök kerülnek előtérbe, egyre több cég alakít ki saját tartalommarketing részleget és egyre több a tapasztalat a megtérülés terén is.

A konferencián elismert szakemberektől kaphatunk választ az alábbi kérdésekre:

  • Mi a tartalommarketing eszköztára?
  • Mitől lesz a tartalommarketing valóban hatékony eszköz?
  • Hogyan lehet profitálni a tartalomból?
  • Hogyan hat a jó tartalom egy márka életére?
  • Hogyan gondolkodik egy online és egy offline szerkesztőség?
  • Hogyan tudunk keresletet generálni tartalommal?
  • Milyen stratégiák mentén lehet jó tartalommarketing aktivitást kialakítani?


Helyszín

MOM Kulturális Központ
1124 Budapest, Csörsz u. 18.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor