Az esemény időpontja:

2016-06-27 13:54:00

Toyota-kata

Vezessük, irányítsuk és fejlesszük munkatársainkat a Toyota módszerével!


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 37 973 Ft) | További kedvezmények

A Toyota-kata módszertana szerint az igazi előrelépést a folyamatos fejlesztés és alkalmazkodás szolgálja. Ez a lean módszertan az emberi erőforrás oldaláról vizsgálja a hatékonyságot és tökéletes eszköz munkatársaink ösztönzésér így gyakorolva pozitív hatást gyártási folyamatainkra is.

A cél, hogy vezetőink és munkatársaink bevonásával, a kata folyamatos alkalmazásával sikeresen alkalmazkodjunk a világban történő külső és a szervezetben történő belső változásokhoz és így kiemelkedő eredményeket érjünk el.

A szeminárium során példákon keresztül mutatjuk be, milyen vezetői kompetenciáknak és gondolkodásmódnak köszönhető egy vállalat folyamatos fejlődése és alkalmazkodása. Egyszerű, interaktív módszereket ajánlunk, amelynek segítségével egyre inkább megközelíthetjük hosszú távú víziónkat.

(A "kata" japán szó a harcművészetekből ered, és olyan gyakorlatokat és módszereket jelent, amelyek mesterről tanítványra szállnak. A szónak azonban van még egy meghatározása, amely sokkal érdekesebb a vállalatok szempontjából: két dolog összhangjának fenntartása, vagy valaminek a szinkronizálása egy másik dologgal. Bár a körülmények mindig változnak, a vállalatoknak lehet sajátos módszerük, vagyis katájuk a kezelésükre.)


Helyszín

Aquincum Hotel Budapest
1036 Budapest, Árpád Fejedelem útja 94.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor