Az esemény időpontja:

2014-10-08 09:00:00

Online toborzási konferencia

Innovatív és hatékony HR megoldások


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 29 900 Ft) | További kedvezmények

Ha a legjobb embert szeretnénk megtalálni, nem elég a hagyományos eszközökkel a megszokott csatornákon keresnünk. A világ folyamatosan változik és vele együtt változnak az álláskeresési szokások és toborzási technikák.

Konferenciánkon arra keressük a választ, hogyan tarthatunk lépést ezzel a fejlődéssel, milyen rendhagyó módjai vannak a toborzásnak, hogyan érjük el az Y generációs munkavállalókat és milyen lehetőségek rejlenek a social médiában? 

Helyszín

Budapest Music Center
1093, Budapest, Mátyás utca 8.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor