Az esemény időpontja:

2015-03-18 12:30:00

Boldogság mint versenyelőny

Hogyan növeljük csapatunk hatékonyságát a pozitív pszichológia eszközeivel?


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 37 973 Ft) | További kedvezmények

Shawn Achor 104 országot átfogó, 12 éves kutatásának eredménye szerint bizonyítottan szoros összefüggés mutatható ki a mindennapi munkahelyi boldogság növelése és az üzleti eredményesség között. Sokan szkeptikusan fogadják a gondolkodásmód átalakítását célzó törekvéseket, mondván agyunk egy idő után már nem változik. A kutatások ugyanakkor azt igazolják: igenis mindenki képes változni, agyunk remekül alkalmazkodik az új helyzetekhez! 

Mi az összefüggés a vállalkozás sikeressége és a munkatársak boldogságszintje között? A Gallup 2013-as 142 országban végzett felmérése alapján a munkavállalóknak csak 13%-a elégedett és boldog a munkájában. A fennmaradó 87% évi közel 500 milliárd dollárba kerül a cégeknek (termeléskiesés, hatékonyságcsökkenés, betegszabadságok, stb.).

Hazánkban a boldog és elkötelezett munkatársak aránya mindössze 11%, miközben egyértelmű az összefüggés az üzleti siker és a boldog munkatársak között. Ezt bizonyítja Shawn Achor egyedülálló kutatása is, ami szerint ez az összefüggés kimutatható és a világ bármely pontján alkalmazható a szervezeti- és magánéletben egyaránt.

A "boldog munkahelyek" esetében kézzelfogható eredmények mutathatóak fel, úgy mint: 
  • 37%-al jobb eladás; 
  • háromszor nagyobb kreativitás; 
  • 31%-al magasabb teljesítmény; 
  • 40%-al nagyobb az esélye az előléptetésnek; 
  • 23%-al kevesebb fáradtsági tünet; 
  • 10%-al megnövekedett munkatársi elégedettség; 
  • 39%-al többen érhetik el a 94 éves kort.

A szeminárium olyan eszközöket mutat be, mely egyszerű, megvalósítható és a hétköznapjainkba beépülve eredményez fenntartható változást, mely az egyéni- és szervezeti siker növekedéséhez vezet. 

Helyszín

MOM Kulturális Központ
1124 Budapest, Csörsz utca 18.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor