Az esemény időpontja:

2014-11-05 12:30:00

Toyota KATA

Vezessük, irányítsuk és fejlesszük munkatársainkat a Toyota módszerével!


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 29 900 Ft) | További kedvezmények

A Toyota KATA módszertana a hagyományos, eredményeken alapuló menedzsmentszemléletet másfajta meggyőződéssel váltja fel, amely szerint az igazi előrelépést a folyamatos fejlesztés és alkalmazkodás szolgálja. 

Ez a lean módszertan az emberi erőforrás oldaláról vizsgálja a hatékonyságot és tökéletes eszköz munkatársaink ösztönzésére. A cél, hogy folyamatos fejlődésükkel, a világban folyó külső és a szervezetben történő belső változásokhoz való alkalmazkodásukkal kiemelkedő eredményeket érjenek el.

A szeminárium olyan egyszerű, interaktív módszert kínál, amelynek segítségével egyre inkább megközelíthetjük hosszú távú víziónkat. 

A szeminárium során bemutatjuk, hogy milyen menedzsmentformáknak és gondolkodásmódnak köszönhető egy vállalat folyamatos fejlődése és alkalmazkodása.


Helyszín

Gellért Hotel
1111, Budapest, Gellért tér 1.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor