Az esemény időpontja:

2015-03-04 12:30:00

Hatásgyakorlás mesterfokon

Kis változtatásokkal a nagy eredményekért


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 37 973 Ft) | További kedvezmények

Ha mások viselkedésének a befolyásolásáról van szó, gyakran a megközelítés legapróbb változtatásai eredményezik a legnagyobb különbséget. A sikeres meggyőzés és értékesítés (érték adás) egyre inkább az információ átadás lélektanára épít.

Mik azok a nagy hatású kis változtatások, újítások, amiket rögtön alkalmazhatunk az üzletszerzésben és a mindennapi kommunikációnkban? 

A szemináriumon az értékesítés-pszichológiai kutatások fényében a nagy hatású, ugyanakkor kis költségvonatkozású változtatásokra koncentrálunk.


  • Hogyan építsünk kapcsolatokat és vásárlói lojalitást?
  • Hogyan szólíthatunk meg valakit, aki rossz tapasztalatokat szerzett, és akinek korábban nem értük el az ingerküszöbét?  
  • Hogyan érhetünk el változásokat céges, civil szervezeti vagy akár társadalmi méretekben?
  • Hogyan juttathatunk el egy marketingüzenetet apró változtatások révén az eddigieknél jobb hatékonysággal a célközönségünkhöz? 
  • Hogyan növelhetjük a vásárlási hajlandóságot az ajánlatunk átstrukturálásával vagy akár a helyszín megváltoztatásával?

Helyszín

MOM Kulturális Központ
1124 Budapest, Csörsz utca 18.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor