Az esemény időpontja:

2014-03-12 12:30:00

Vezetni emberi dolog

A vezetés és hatásgyakorlás 21. századi művészete


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 29 900 Ft) | További kedvezmények

Embereket vezetni nem könnyű, jól vezetni pedig rettenetesen nehéz. A szeminárium abban segít, hogy elhivatott, motivált és hatékony csapattal, jó hangulatban tudjunk együtt dolgozni.
A mai vezetői munkájában praktikusan- és a hagyományos módszereknél nagyobb hatással-alkalmazható kommunikációs technikákat mutatjuk be a szemináriumon,  teret adunk a gyakorlásra és a saját vezetői munkába való integráció támogatására is. 


Program témái

A vezetői hatásgyakorlás 6 módszere

A hatalom nélküli vezetés módszerei – a szerethető projektek

Otthon is jól vezetni – a munkahelyi és a magánéleti viszonyok kölcsönhatása

Gamification – a játék mint a vezetés és a tanulás eszköze

Kövessetek tűzön-vízen át! - A hiteles vezetői minta

Helyszín

The Aquincum Hotel Budapest
1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor