Az esemény időpontja:

2014-05-15 12:30:00

Hatékony döntéshozás

Kreatív módszerek megalapozott döntésekhez


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 29 900 Ft) | További kedvezmények

Az eredményes döntéshozók gyakorlatában soha nem a mit, hanem a hogyan, a milyen módszerrel kérdés a fontos. Mindegyikük döntési gyakorlatát szabályozza egy-egy gondolkodási keret, amely elősegíti a megalapozott döntést.
Mindenki számára elengedhetetlen, hogy megismerjen és gyakorlati szinten sajátítson el eddig nem, vagy nem hibátlanul használt kreatív, strukturált döntési módszereket.


A program témái

I. A DÖNTÉSEK VILÁGA 

II. A DÖNTÉS MINT A MENEDZSMENT RÉSZE

III. DÖNTÉSTÍPUSOK 

IV. A DÖNTÉSI PROBLÉMAMEGOLDÓ GONDOLKODÁS ASPEKTUSAI

        V. SZABÁLYOZOTT, KREATÍV DÖNTÉSI MÓDSZEREK (GYAKORLATOKKAL)

Helyszín

Hotel President
1054 Budapest, Hold u. 3-5


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor