Az esemény időpontja:

2014-05-28 09:00:00

Munkajog Konferencia

A munkajog gyakorlati tapasztalatai, hasznos tudnivalói


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 29 900 Ft) | További kedvezmények

Dr. Pál Lajos az elmúlt 2 év tapasztalatait, példáit ismerteti és a  következő témákat világítja meg gyakorlati szempontból. 


A program témái

A polgári jogi szabályok alkalmazása a munkaviszonyban alapelvek jelentősége kártérítési felelősség

A személyiségi jogok védelme, megsértésük jogkövetkezménye

A munkaszerződés tartalma munkavégzési hely-részmunkaidő a munkahely meghatározása , változó munkavégzési hely-részmunkaidő határozott időtartam

A munkaviszony megszüntetése, indokolás, felmondási védelmek, korlátozások a jogellenes megszüntetés jogkövetkezményei

A munkaidő megszervezésének módosult szabályai kötetlen és rugalmas munkarend, a szabadság kiadása és nyilvántartása

A havi béres munkavállaló díjazásának módosult szabályai

A kártérítési felelősség néhány kérdése


Helyszín

Danubius Hotel Gellért
1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor