Az esemény időpontja:

2014-09-24 12:30:00

Helyzetfüggő vezetés

A hatékony emberközpontú vezetés módszerei


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 29 900 Ft) | További kedvezmények

Programunk középpontjában a „fejlesztő vezetés” gondolata áll: hogyan tudjuk munkatársaink teljesítményét folyamatosan fokozni amellett, hogy megőrizzük motivációjukat, és kiépítjük elkötelezettségüket. 


A szeminárium világos útmutatást ad ahhoz, miért és hogyan kell különbözőképpen bánnunk különböző munkatársainkkal. Megismerhetik a hatékony delegálás módszereit, és külön kitérünk arra is, hogyan kerülhetjük el a nem hatékony vezetői stílusokat.


A program témái

  • Helyzetfelmérés – Milyen módon térképezzük fel munkatársaink képességeit?
  • Fejlesztés – Mik a fejlesztési folyamat kulcslépései és csapdái?
  • A főbb vezetési stílusok – Irányítás, edzés, támogatás, delegálás
  • Rugalmasság – Milyen vezetési stílusokat kell alkalmaznunk különböző munkatársainkkal?
  • Vezetői hatékonyság – Hogyan kerülhetjük el a nem hatékony vezetői stílusokat?
  • Esettanulmányok, problémamegoldás, gyakorlatok


Helyszín

Hotel President
1054, Budapest, Hold utca 3-5.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor