Az esemény időpontja:

2022-03-17 17:00:00

Toborzási trendek 2022 - Jelöltélmény mindenek felett


Az online beszélgetés során arra keressük a választ, hogy miért fontos a jól megtervezett jelöltélmény, hogyan növelheti a jelöltek elkötelezettségét és hogyan teheti hatékonyabbá a toborzási és kiválasztási folyamatot. Előadóinkkal beszélünk 2022 legerősebb toborzási trendjeiről, a fehér- és kékgalléros álláskeresők elvárásairól, a jelöltélmény mérhetőségéről valamint arról, hogy hosszú távon mit nyerhet a vállalat, ha a toborzás élményalapúvá válik.


Tartson velünk az ingyenes online meetup-on,  a  beszélgetés közben a résztvevők kérdéseket tehetnek fel az előadónak. A meetup 17:00 -18:30-ig tart. 


Az esemény webex-en lesz megtartva. A webex-hez való csatlakozásról, itt talál egy útmutatót.


Esemény regisztráció 

Előadók

Csikós Nagy Katalin


HR-Evolution Kft ügyvezető, tulajdonos

Fluktuációkezelő szakértő


Csikós-Nagy Katalin az elmúlt években rendszeres előadója különböző HR rendezvényeknek, konferenciáknak fluktuációkezelés, munkaerő megtartás, munkáltatói gondoskodás témában. A probléma fontossága miatt rendszeresen publikál szakmai portálokon is. Katalin a HR-Evolution Kft. alapítója, fluktuációkezelő szakértő. 24 éve tevékenykedik a HR területen, csapatával 3-6 hónap alatt kézzel fogható eredményeket ér el a munkavállalók elköteleződésének növelésében.   


Jurecska Andrea


Certified Organizational Design Professional, Interim HR Director


Andrea a hazai munkáltatói márkaépítés mellett elkötelezett szakember, hr design szakértő, oktató, Interim HR igazgató.  PR menedzserként szerezte első diplomáját, majd a Corvinus Egyetemen közgazdászként végzett HR szakon.  HR területen szerzett több éves tapasztalata mellett pályafutásából közel 15 évet marketing és értékesítés területen töltött nemzetközi cégeknél. Emellett agilis szervezeti transzformációban, vállalati kultúrafejlesztésben szerzett tapasztalatot és ez a szakmai háttér nagyban meghatározza mai HR stratégiai fókuszát, employee experience szemléletét. Célja, hogy erősítse a szervezetek jövőtálló, adaptív működését ezért már a klasszikus HR feladatokba és folyamatfejlesztésekbe is magas színvonalon, holisztikusan alkalmazza a munkavállalói élményalapú megközelítést. Megérzi és megérti a piaci kihívásokat, melyre folyamatosan választ kíván adni agilisan működő szakértői csapatával. Hisz benne, hogy az üzleti értéket teremteni és maximalizálni csakis úgy lehet, hogy a humán tőke valóban az első és legfontosabb helyen szerepel a cég stratégiájában. Folyamatosan tanul, nemzetközi szervezetfejlesztési gyakorlatokat implementál és kutatja az összefüggéseket a digitális transzformáció humán aspektusai és a munkavállalói élmény kapcsolatában.
Radnai Tóth Judit


alapító, Talentbrand
A Talentbrand alapítójaként munkáltatói márkaépítésben, munkavállalói élménytervezésben és sokszínű cégkultúra kialakításában segíti ügyfeleit. Korábban a Prezi munkáltató márkastratégiájának kialakításáért, majd az Aon Hewitt Employer Branding szakterületének vezetéséért felelt. Tanácsadóként számos multinacionális nagyvállalattal, hazai és nemzetközi startuppal dolgozott együtt innovatív humán és employer branding stratégia kialakításában. Missziója, hogy tudatos tervezéssel készítse fel a vállalatokat a jövő humán kihívásaira. Speciális szakterületei az employer branding, a vállalati kultúraépítés, a munkavállalói élménytervezés és a design thinking. 


Schall Krisztina


ügyvezető, alapító, BrandCruiter


Tapasztalt HR vezető a pénzügyi, autóipari és informatikai és tanácsadói szektorban szerzett 20+ év nemzetközi tapasztalattal. 
2019 óta saját fejlesztésű, jelöltélmény mérő-fejlesztő rendszerére (BrandCruiter) fókuszál:  álláskeresők tapasztalatait gyűjtik, számszerűsítik és vizualizálják, ezzel támogatva a partnervállalataik recruitment folyamatfejlesztését. Céljuk, hogy adat-alapú megoldásukkal hidat építsenek az álláskeresők és a kiválasztási szakemberek között.
Vallja, hogy mindig nyitottnak kell lennünk az újdonságokra és bátran lépjük át a szakmánk határait, ha pl. informatikai vagy marketing tudással vihetjük előre az ügyünket.


Helyszín

WebexSzeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor