Fedezze fel a táplálkozás valódi erejét!
Az evés soha nem csupán táplálkozás volt – mindig is összekapcsolt minket kultúránkkal, közösségeinkkel és saját belső harmóniánkkal. A modern világban azonban egyre nehezebb eligazodni a diéták, trendek és ellentmondásos tanácsok között.
Ezen az inspiráló estén dietetikusok és gasztronómiai szakértők segítségével fedezheti fel, milyen hatással van a testünkre és mentális állapotunkra az, amit és ahogyan elfogyasztunk. A legújabb tudományos eredmények mellett a hagyományos és modern megközelítések ötvözetét is megismerheti – mindezt egy izgalmas beszélgetés során.
Témák, amiket érintünk:
✔️ Az időszakos böjt és a modern táplálkozástudomány kapcsolata
✔️ A tudatos étkezés és a fenntartható étrend kialakítása
✔️ A keleti filozófiák szerepe a táplálkozásban és az egyensúly megteremtésében
Az este végén pedig a gasztronómiai kérdések kerülnek a reflektorfénybe – ahol a tradicionális ízek és a kortárs szemlélet találkoznak!
Ha szeretné mélyebben megérteni, hogyan válhat az étkezés a testi és lelki jóllét kulcsává, ne hagyja ki ezt az eseményt!
Csatlakozzon hozzánk, és tárja fel a táplálkozás új dimenzióit!
18:00 | 18:30 |
REGISZTRÁCIÓ
|
18:30 | 18:35 |
MEGNYITÓ
|
18:35 | 18:45 |
Beszéljünk a címlapokról!
Gergely Márton |
18:45 | 19:25 |
Beszélgetés a meghívott előadókkal
|
19:25 | 20:05 |
Beszélgetés a meghívott előadókkal
|
Gergely Márton a HVG felelős szerkesztője, 2017-ben igazolt a kiadóhoz, hogy a hvg.hu stábját erősítse. Történelmet és médiatudományokat tanult az ELTE-n és Hamburgban. Rendszeres szerzője volt a Magyar Narancsnak és a berlini „die tageszeitung” napilapnak. A Népszabadság bezárásakor a lap főszerkesztő-helyettese. Kétszeres Minőségi Újságírás-díjas szerző, 2022. óta a bécsi székhelyű Nemzetközi Sajtóintézet felügyelőbizottsági tagja.
Hamvay Péter, a HVG újságírója, a Portré rovat szerkesztője. A szegedi József Attila Tudományegyetemen végzett történelem szakon, középiskolai tanár volt, majd újságíró a Népszavánál, később a Magyar Narancsnál. Írásai rendszeresen jelentek meg a Élet és Irodalomban, a Színház folyóiratban, és a Múzeum Café magazinban.
újságíró HVG
Matalin Dóra a HVG újságírója. A Berzsenyi Dániel Gimnáziumban érettségizett, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetem televízió műsorvezető, rendező szakára járt. 2021-ben csatlakozott a HVG-hez, korábban a Népszabadság, majd az Index munkatársa volt. Cikkeivel leginkább a HVG Szellem és Portré rovataiban lehet találkozni.
gasztroblogger, műsorvezető
1974-ben született Budapesten. Végzettsége szerint külkereskedő. Öt évig volt diplomata Brüsszelben, ahol esélyegyenlőséggel, ifjúságpolitikával és kultúrával foglalkozott. A Chili és Vanília blog, valamint számos szakácskönyv szerzője, televíziós műsorvezető. Angolul, németül, franciául, spanyolul, oroszul és csehül is beszél.
dietetikus
Magánpraxisa mellett a SOTE Transzplantációs osztályának dietetikusa, és ő a Magyar Superfood című könyv szerzője is!
gasztroblogger
"Főzelékes" Feri. Szatmári Ferenc agrármérnökből lett szakács és blogger.
A szeminárium/konferencia részvételi díja: 2900 Ft+áfa/fő • A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó egyéb kiadvány árát. • Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) • Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) • A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. • Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. • Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. • Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! • Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. • A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Kérjük adja meg e-mail címét és nevét a konferenciára jelentkezőknek!