Az esemény időpontja:

2017-05-19 09:00:00

TED prezentációs technikák - DESIGN workshop

Hogyan készítsünk lenyűgöző prezentációkat?


Teljes ár: 44 900 Ft + áfa (bruttó: 56 605 Ft) | További kedvezmények

A modern üzleti prezentáció nem csak az előadót támogatja, de a legszárazabb adatokat is érdekes és emlékezetes formában teszi láthatóvá. Prezentációnkkal az előadó mondandója és személye mellett így olyan vizuális élményt nyújthatunk ami segíti, hogy a hallgatóság az előadásra visszagondolva már úgy adja azt tovább saját szavaival, hogy  tartalom nem sérül.

Egy jó előadó önmagában is sokat ad, de ha az előadáshoz szép, letisztult, modern prezentáció is társul, az élmény garantált és üzeneteink is mélyebb nyomot hagynak hallgatóságunkban. Ahhoz, hogy átütő prezentációt készíthessünk, gondolkodjunk másként a diákról, struktúráról, designról.

Az inspiráció szó szerint körülvesz minket, csak nézzük meg kedvenc magazinunk vagy könyvünk borítóját, ami pár másodperc alatt mindent elárul a tartalomról. Ha sikerül a slidejainkat ebben a szellemben elkészítenünk, az nem csak minket fog támogatni, de segít hallgatóságunknak is érzelmi kötödést kialakítani mondandónkhoz. A technikai eszközök és design elemek is könnyebben elérhetőek, mint gondolnánk. Csak tudnunk kell merre keressük és hogyan használjuk őket.

A workshopon példákon keresztül vizsgáljuk a legújabb borító és magazin trendeket, majd gyakoroljuk ezek adaptálását Power Pointban.
Különböző online források segítségével feltérképezzük napjaink szín, forma, kép, tipográfia és séma trendjeit, és megtanuljuk azok használatát.

Workshopjaink létszáma korlátozott!

Résztvevőink megtanulhatják azokat a trükköket, amik segítségével az eddig használt eszközeikkel egyedi, kreatív és izgalmas diákat készíthetnek. 

WORKSHOP-CSOMAGOK

Jelentkezzen több TED prezentációs workshopra egyszerre, kedvezménnyel!

TED x 2 – TARTALOM és ELŐADÓI workshop csomag - jelentkezés - megtelt

TED x 2 – TARTALOM és DESIGN workshop csomag - jelentkezés - megtelt

TED x 2 – ELŐADÓI és DESIGN workshop csomag - jelentkezés - megtelt

TED x 3 – TARTALOM, ELŐADÓI és DESIGN workshop csomag - jelentkezés - megtelt

A 2 workshopot tartalmazó csomagok ára 70 000 Ft + áfa / fő / csomag (eredeti ár: 89 800 Ft + áfa / fő), 
a 3 workshopot tartalmazó csomag ára 100 000 Ft + áfa / fő (eredeti ár: 134 700 Ft + áfa / fő). Program Program nyomtatása

08:00 09:00 Érkezés, regisztráció

09:00 09:45 Bevezetés

- a prezentációkészítés egy új megvilágításban, azaz mit tanulhatunk a kedvenc magazinjainktól

09:45 10:15 Egy prezentáció felépítése és a részelemek

10:15 10:35 Kép, színhasználat és tipográfia

10:35 11:15 Az infografika

- lehetőségek a diagramok és grafikonok helyettesítésére

11:15 11:45 KÁVÉSZÜNET

11:45 12:15 A Power Point újszerű megközelítése

12:15 13:10 Grafikusi gyakorlatok Power Poittal

- képkezelés; a betű, mint grafikai elem; színkezelés, diagram és grafikon készítés

13:10 13:30 Kérdések-válaszok, közös zárás

Témák

  • A vizuális üzenetátadás titkai, szabályai
  • Magazin szerkesztés, azaz egy modern prezentáció elkészítése 
  • Szín, forma, kép, tipográfia 
  • Inspiráló sémák adaptálása

Előadók

Kovács Gergely


HPS Group üzletág-igazgató, kommunikációs szakember, prezentáció dizájner és tréner, TEDxYouth@Budapest prezentáció coach

Gergely 16 éve dolgozik a kommunikációs szakmában, az utóbbi 10 évben jelentős szerepe volt a HPS Group új kommunikációs üzletágainak kialakításában. Munkája mellett főiskolákon tart előadásokat vizuális kommunikációról és nagyvállalatok vezetőit készíti fel a legújabb prezentációs trendekből. A folyamatos tanulás és új területek megértése, megismerése inspirálja. Az elmúlt 20 évben kipróbálta magát informatikusként, kereskedelmi pilótaként és környezetkutatóként is.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Kapcsolódó kiadvány

Kidd, Chip

Ítélj elsőre!

Részletek

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 44900 Ft+áfa/fő 44900 Ft+áfa/fő (bruttó 56605 Ft, amely 27%-os és 5%-os áfakulccsal rendelkező tételt is tartalmaz)  A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.   A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor