Az esemény időpontja:

2017-05-19 09:00:00

TED prezentációs technikák - TARTALOM és DESIGN workshopcsomag

Hogyan állítsunk össze meggyőző tartalmat és készítsünk lenyűgöző prezentációt?


Teljes ár: 70 000 Ft + ÁFA (Bruttó: 88 900 Ft) | További kedvezmények

Ha a TARTALOM és DESIGN workshopokon szeretne részt venni, kérjük, ezen az oldalon regisztráljon!

(Amennyiben a workshopokra külön-külön regisztrál, nem tudjuk érvényesíteni a csomagáras kedvezményt.)A workshop megtelt! Amennyiben szeretne feliratkozni várólistánkra, kérjük küldjön levelet a konferencia@hvg.hu mail címre. TARTALOM workshop - 2017.05.17.

A legtöbbször tudjuk, miről kellene vagy miről akarunk beszélni mások előtt, mégsem tudjuk, hol kezdjük el és hol fejezzük be. Megtalálni mondandónk fókuszát – ez a legfontosabb feladat.

Mennyit és hogyan mondjunk el, milyen eszközökre támaszkodhatunk, milyen típusú elemek lesznek a legmeggyőzőbbek vagy éppen motiválóak a hallgatóságunk részére?

Egy kiváló előadás alapja a jól összeállított tartalom, amely magabiztosságot ad az előadónak és számos kapcsolódási pontot nyújt a hallgatóságnak. Az elméleti elemekkel tarkított gyakorlati workshopon többek között azt is megtanuljuk, hogyan juttassuk el üzenetünket és tartsuk fenn hallgatóságunk figyelmét még akkor is, ha látszólag unalmas témákról kell beszélnünk!


Bővebb információ és pontos program: TED prezentációs technikák TARTALOM workshopDESIGN workshop - 2017.05.19.

A modern üzleti prezentáció nem csak az előadót támogatja, de a legszárazabb adatokat is érdekes és emlékezetes formában teszi láthatóvá. Prezentációnkkal az előadó mondandója és személye mellett így olyan vizuális élményt nyújthatunk ami segíti, hogy a hallgatóság az előadásra visszagondolva már úgy adja azt tovább saját szavaival, hogy  tartalom nem sérül. 

Egy jó előadó önmagában is sokat ad, de ha az előadáshoz szép, letisztult, modern prezentáció is társul, az élmény garantált és üzeneteink is mélyebb nyomot hagynak hallgatóságunkban. Ahhoz, hogy átütő prezentációt készíthessünk, gondolkodjunk másként a diákról, struktúráról, designról.

Bővebb információ és pontos program: TED prezentációs technikák DESIGN workshop

Előadók

Berta Ferenc


tanácsadó, coach, TEDxYouth@Budapest felkészítője

Szociálpolitikus, tanácsadó. Családi-, párkapcsolati-, közösségi-konfliktusokkal foglalkozó tréner. A Magyar Családterápiás Egyesület Tagja, szupervízió alatt működő terapeuta. Négy éve a TEDxYouth@Budapest felkészítő trénere, az előadások tartalmának letisztításában segíti az előadókat. Családokkal, gyerekekkel és fiatalokkal foglalkozik, keresve a képessé tétel (empowerment) lehetőségét, azért hogy hatással lehessenek saját életükre és környezetükre.


Kovács Gergely


HPS Group üzletág-igazgató, kommunikációs szakember, prezentáció dizájner és tréner, TEDxYouth@Budapest prezentáció coach

Gergely 16 éve dolgozik a kommunikációs szakmában, az utóbbi 10 évben jelentős szerepe volt a HPS Group új kommunikációs üzletágainak kialakításában. Munkája mellett főiskolákon tart előadásokat vizuális kommunikációról és nagyvállalatok vezetőit készíti fel a legújabb prezentációs trendekből. A folyamatos tanulás és új területek megértése, megismerése inspirálja. Az elmúlt 20 évben kipróbálta magát informatikusként, kereskedelmi pilótaként és környezetkutatóként is.


Szörnyi Krisztina


főszerkesztő, HVG Extra Magazinok; kurátor, TEDxYouth@Budapest, TEDxBudapest

Újságíróként, szerkesztőként, főszerkesztőként 1996 óta ténykedek a tartalomiparban, folyamatosan új formákat, megközelítéseket keresve a minőségi tartalmak kialakításához és célba juttatásához. 2004-től az újságírás mellett főállásban a könyvszakmában dolgoztam felelős szerkesztőként és kommunikációs stratégaként, míg végül a HVG Könyvek mellett visszatértem a magazinokhoz: a HVG Extra tematikus lapcsalád főszerkesztőjeként keresem a médium megújulásának útjait. Jelszavam: content rulez. A kezdetek óta részt veszek a TED konferenciák hazai meghonosításában, a fiatalokról nem csak fiataloknak szóló TEDxYouth@Budapest és a TEDxBudapest tartalomért és kommunikációért felelős szervezőjeként.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 70000 Ft+áfa/fő (bruttó 88900 Ft, amely 27%-os és 5%-os áfakulccsal rendelkező tételt is tartalmaz)   A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás.  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)  Az oldalon jelölt kedvezmények nem összevonhatók.  Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu!  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.    A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor