Az esemény időpontja:

2017-05-19 09:00:00

TED prezentációs technikák - ELŐADÓI és DESIGN workshopcsomag

Hogyan fejlesszük előadói készségeinket és készítsünk lenyűgöző prezentációkat?


Teljes ár: 70 000 Ft + áfa (bruttó: 88 900 Ft) | További kedvezmények

Ha az ELŐADÓI és DESIGN workshopokon szeretne részt venni, kérjük, ezen az oldalon regisztráljon!
(Amennyiben a workshopokra külön-külön regisztrál, nem tudjuk érvényesíteni a csomagáras kedvezményt.)
ELŐADÓI workshop - 2017.05.18.

A nyilvános beszéd csak keveseknek megy félelem nélkül, miközben gondolataink, ötleteink átadásán, figyelemfelkeltő és lebilincselő prezentálásán nemcsak személyes, de üzleti sikereink is múlnak.

Beszélni, történeteket mesélni szinte mindenki tud. De mi van akkor, amikor ki kell lépnünk a komfortzónánkból és a vezetőség előtt vagy színpadon állva kell bizonyítanunk?

A legfőbb kihívás ilyenkor az, hogy hallgatóságunk elfogadjon miket, mint előadót a vezetőjének. Workshopunkon sorra vesszük, milyen eszközöket használhatunk ahhoz, hogy a közönség kövessen minket bárhová is akarjuk vinni.

Résztvevőink megtanulják, hogyan állítsanak össze egy jó előadást, vagy hogyan építsenek szöveget 5 perc alatt, de a történetmesélés technikáját is elsajátítják.


Bővebb információ és pontos program: TED prezentációs technikák ELŐADÓI workshop


DESIGN workshop - 2017.05.19.

A modern üzleti prezentáció nem csak az előadót támogatja, de a legszárazabb adatokat is érdekes és emlékezetes formában teszi láthatóvá. Prezentációnkkal az előadó mondandója és személye mellett így olyan vizuális élményt nyújthatunk ami segíti, hogy a hallgatóság az előadásra visszagondolva már úgy adja azt tovább saját szavaival, hogy  tartalom nem sérül.

Egy jó előadó önmagában is sokat ad, de ha az előadáshoz szép, letisztult, modern prezentáció is társul, az élmény garantált és üzeneteink is mélyebb nyomot hagynak hallgatóságunkban. Ahhoz, hogy átütő prezentációt készíthessünk, gondolkodjunk másként a diákról, struktúráról, designról.

Bővebb információ és pontos program: TED prezentációs technikák DESIGN workshop


Előadók

Faragó Dániel


vezetői tréner, TEDxYouth@Budapest felkészítője

Vezetőknek segít abban, hogy a saját fejlődésüket is komolyan véve fel tudjanak virágoztatni cégeket, ügyeket, szervezeteket. Dani 10 évnyi európai felvásárlási tanácsadási tapasztalat után stratégiai vezetéssel és vezetői tanulással kezdett el foglalkozni. 2013-ban megalapította a The Learning Loop-ot, ahol vezetők számára terveznek és tartanak egyéni és csoportos fejlesztéseket. Szerinte a vezető az, aki multiplikátorként határozza meg a cégének a sikerességét.


Kovács Gergely


HPS Group üzletág-igazgató, kommunikációs szakember, prezentáció dizájner és tréner, TEDxYouth@Budapest prezentáció coach

Gergely 16 éve dolgozik a kommunikációs szakmában, az utóbbi 10 évben jelentős szerepe volt a HPS Group új kommunikációs üzletágainak kialakításában. Munkája mellett főiskolákon tart előadásokat vizuális kommunikációról és nagyvállalatok vezetőit készíti fel a legújabb prezentációs trendekből. A folyamatos tanulás és új területek megértése, megismerése inspirálja. Az elmúlt 20 évben kipróbálta magát informatikusként, kereskedelmi pilótaként és környezetkutatóként is.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 70000 Ft+áfa/fő (bruttó 88900 Ft, amely 27%-os és 5%-os áfakulccsal rendelkező tételt is tartalmaz)   A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás.  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) Az oldalon jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.    A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor