Az esemény időpontja:

2017-05-19 09:00:00

TED prezentációs technikák - TARTALOM és ELŐADÓI workshopcsomag

Hogyan állítsunk össze meggyőző tartalmat és fejlesszük előadói készségeinket?


Teljes ár: 70 000 Ft + áfa (bruttó: 88 900 Ft) | További kedvezmények

Ha a TARTALOM és ELŐADÓI workshopokon szeretne részt venni, kérjük, ezen az oldalon regisztráljon!
(Amennyiben a workshopokra külön-külön regisztrál, nem tudjuk érvényesíteni a csomagáras kedvezményt.)A workshop megtelt! Amennyiben szeretne feliratkozni várólistánkra, kérjük küldjön levelet a konferencia@hvg.hu mail címre. TARTALOM workshop - 2017.05.17.

A legtöbbször tudjuk, miről kellene vagy miről akarunk beszélni mások előtt, mégsem tudjuk, hol kezdjük el és hol fejezzük be. Megtalálni mondandónk fókuszát – ez a legfontosabb feladat.

Mennyit és hogyan mondjunk el, milyen eszközökre támaszkodhatunk, milyen típusú elemek lesznek a legmeggyőzőbbek vagy éppen motiválóak a hallgatóságunk részére?

Egy kiváló előadás alapja a jól összeállított tartalom, amely magabiztosságot ad az előadónak és számos kapcsolódási pontot nyújt a hallgatóságnak. Az elméleti elemekkel tarkított gyakorlati workshopon többek között azt is megtanuljuk, hogyan juttassuk el üzenetünket és tartsuk fenn hallgatóságunk figyelmét még akkor is, ha látszólag unalmas témákról kell beszélnünk!


Bővebb információ és pontos program: TED prezentációs technikák TARTALOM workshopELŐADÓI workshop - 2017.05.18.

A nyilvános beszéd csak keveseknek megy félelem nélkül, miközben gondolataink, ötleteink átadásán, figyelemfelkeltő és lebilincselő prezentálásán nemcsak személyes, de üzleti sikereink is múlnak.

Beszélni, történeteket mesélni szinte mindenki tud. De mi van akkor, amikor ki kell lépnünk a komfortzónánkból és a vezetőség előtt vagy színpadon állva kell bizonyítanunk?

A legfőbb kihívás ilyenkor az, hogy hallgatóságunk elfogadjon miket, mint előadót a vezetőjének. Workshopunkon sorra vesszük, milyen eszközöket használhatunk ahhoz, hogy a közönség kövessen minket bárhová is akarjuk vinni.

Résztvevőink megtanulják, hogyan állítsanak össze egy jó előadást, vagy hogyan építsenek szöveget 5 perc alatt, de a történetmesélés technikáját is elsajátítják.


Bővebb információ és pontos program: TED prezentációs technikák ELŐADÓI workshop
Előadók

Berta Ferenc


senior tréner, szervezetfejlesztő, TEDxYouth@Budapest felkészítő coach

Trénerként, mediátorként, coachként fontos számomra létrehozni teret és kereteket az érzelmek számára. Az érzelmek, illetve ezek hiánya miatt keletkeznek konfliktusok akár a párkapcsolatban, akár a csapatban vagy közösségben. Az előadói felkészítés során is a személyes érintettséget keressük, vagyis az érzelmi szálakat, fonalakat, amelyek hitelesítik az előadót és a mondandóját. Ezen szálak megtalálásával, kibogozásával létrejön egyfajta szövet, ami energetizálja az előadót, a párkapcsolatot, a közösséget. 


Faragó Dániel


vezetői tréner, TEDxYouth@Budapest felkészítője

Vezetőknek segít abban, hogy a saját fejlődésüket is komolyan véve fel tudjanak virágoztatni cégeket, ügyeket, szervezeteket. Dani 10 évnyi európai felvásárlási tanácsadási tapasztalat után stratégiai vezetéssel és vezetői tanulással kezdett el foglalkozni. 2013-ban megalapította a The Learning Loop-ot, ahol vezetők számára terveznek és tartanak egyéni és csoportos fejlesztéseket. Szerinte a vezető az, aki multiplikátorként határozza meg a cégének a sikerességét.


Szörnyi Krisztina


HVG Extra Magazinok főszerkesztő; TEDxYouth@Budapest, TEDxBudapest kurátor, coach

Újságíróként, szerkesztőként, főszerkesztőként folyamatosan új formákat, megközelítéseket keresek a minőségi tartalmak kialakításához és célba juttatásához. Azok a gondolatok jelentik számomra a miértet, amelyek megtermékenyítik egymást, és elindítják a változást. A kezdetek óta részt veszek a TED konferenciák hazai meghonosításában, a fiatalokról nem csak fiataloknak szóló TEDxYouth@Budapest és a TEDxBudapest tartalomért és kommunikációért felelős főszervezőjeként.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 70000 Ft+áfa/fő (bruttó 88900 Ft, amely 27%-os és 5%-os áfakulccsal rendelkező tételt is tartalmaz)   A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás.  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)  Az oldalon jelölt kedvezmények nem összevonhatók.  Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu!  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.    A programváltoztatás jogát fenntartjuk!Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor