Az esemény időpontja:

2015-05-24 12:30:00

Stresszmentes hatékonyság a gyakorlatban

GTD – az időmenedzsment új módszertana


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 37 973 Ft) | További kedvezmények

Ideális esetben bármivel is foglalkozunk, teljes figyelmünkkel jelen tudunk lenni. Az összes feladatunkat és kötelezettségünket megbízható rendszer fogja össze, az életünkbe érkező új információkra megfelelően reagálunk, a prioritásainkat átlátjuk, és magabiztos döntést tudunk hozni, hogy mikor mivel foglalkozzunk. A kreativitásunk megnő, miközben a stressz csökken az életünkben.


Problémaforrások:

  • Folyamatos megszakítások - Minden az azonnali figyelmünket igényli.
  • Állandósult stressz - Úgy érezzük, hogy egyszerre több dologgal kellene foglalkoznunk.
  • Tisztázatlan elvárások - A munkánknak nincs tiszta határa, minden projektet lehet jobban csinálni.
  • Nem működő régi szokások - Az eddigi módszereink már nem működnek. Hiába van e-mail, okostelefon, naptár nem képesek olyan sebességgel kiszolgálni minket, mint amire szükségünk van.


Akármit is csinálunk, szeretnénk biztosak lenni abban, hogy tényleg azzal foglalkozunk, amivel az adott pillanatban kell, amivel leghatékonyabban tudunk eljutni a célunkhoz. 

A stresszmentes hatékonyság eléréséhez olyan rendszer kell, amely segít a feladataink áttekintésében, és a hosszú távú terveinkre ugyanúgy tekintettel van, mint a legkisebb részletekre. 

Helyszín

Budapest Music Center
1093, Budapest, Mátyás u. 8.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor