Az esemény időpontja:

2018-11-27 09:00:00

Találd meg a miérted Szeminárium + workshop

Egész napos jegy: Szeminárium és Workshop


Teljes ár: 44 900 Ft + ÁFA (Bruttó: 56 605 Ft) | További kedvezmények

-20% EARLY BIRD KEDVEZMÉNY A RÉSZVÉTELI DÍJBÓL NOVEMBER 6-IG! EZEN AZ OLDALON AZ EGÉSZ NAPOS EVENTRE TUDSZ JELENTKEZNI. 

A Találd meg a miérted napon izgalmas kalandra hívjuk, hiszen a miértek nyomába eredünk. A napunk két részből áll: a délelőtti szemináriumon a miért megtalálásának a fontosságáról beszélünk, a délutáni workshopon pedig a technika gyakorlati alkalmazását fogjuk elsajátítani. 

A délelőtti szeminárium részleteit az előző oldalon találhatod. 

A délutáni workshopon erről lesz szó:

Akár szakmai pozíciónkban szeretnénk kiteljesedni, akár egy vállalat vagy más szervezet, csapat vezetőjeként jól és hitelesen működni, saját, majd a közös miértünk megtalálása a tartós siker és inspiráció záloga.

A saját, legemlékezetesebb történeteink felidézésével – és az aktív hallgatóság segítségével –mindenki megtalálhatja „arany fonalát”, amellyel a világhoz, a környezetünkhöz kapcsolódunk. A hatásos történetmesélés és a hatékony megosztás eszközeinek elsajátításával megfogalmazzuk saját miértünket.

Kipróbáljuk, hogy a nap során elsajátított alapelvek alkalmazásával hogyan váltható miértünk minden esetben cselekvéssé, és hogyan hathatunk ezzel másokra is.

A délutáni 4 órás workshop tematikája a következő:

Témák

  • Mit és hogyan mesélünk magunkról?
  • Hogyan válasszuk ki a legemlékezetesebb történeteinket?
  • A történetmesélés eszközei
  • A megosztás ereje – Hogyan hatok másokra?
  • A támogató segítő – Hogyan legyek aktív hallgató? Miben tudom segíteni a mesélőt?
  • Mi rejlik a visszatérő témákban?
  • Az „aranyfonál” – a történeteink miértje
  • Hogyan fejezzem ki a miértem?
  • Hogyan éljem az életem/dolgozzak a miértem szerint?

Előadók

Berta Ferenc


senior tréner, szervezetfejlesztő, TEDxYouth@Budapest felkészítő coach

Trénerként, mediátorként, coachként fontos számomra létrehozni teret és kereteket az érzelmek számára. Az érzelmek, illetve ezek hiánya miatt keletkeznek konfliktusok akár a párkapcsolatban, akár a csapatban vagy közösségben. Az előadói felkészítés során is a személyes érintettséget keressük, vagyis az érzelmi szálakat, fonalakat, amelyek hitelesítik az előadót és a mondandóját. Ezen szálak megtalálásával, kibogozásával létrejön egyfajta szövet, ami energetizálja az előadót, a párkapcsolatot, a közösséget. 


Szörnyi Krisztina


HVG Extra Magazinok főszerkesztő; TEDxYouth@Budapest, TEDxBudapest kurátor, coach

Újságíróként, szerkesztőként, főszerkesztőként folyamatosan új formákat, megközelítéseket keresek a minőségi tartalmak kialakításához és célba juttatásához. Azok a gondolatok jelentik számomra a miértet, amelyek megtermékenyítik egymást, és elindítják a változást. A kezdetek óta részt veszek a TED konferenciák hazai meghonosításában, a fiatalokról nem csak fiataloknak szóló TEDxYouth@Budapest és a TEDxBudapest tartalomért és kommunikációért felelős főszervezőjeként.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Kapcsolódó kiadvány

Simon Sinek; David Mead

Találd meg a miérted!

Mi motivál minket és csapatunkat?
Részletek

A szeminárium és workshop részvételi díja: 44900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv árát.  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor