Az esemény időpontja:

2020-04-23 10:00:00

RENDKÍVÜLI MUNKAJOGI VÁLTOZÁSOK 2020.

Munkajog – veszélyhelyzetben


Teljes ár: 5 000 Ft + áfa (bruttó: 6 350 Ft) | További kedvezmények

Munkajog – veszélyhelyzetben

Ha lemaradtál az előadásról, itt meg tudod vásárolni az esemény videóját. 

Az online előadás során Dr. Pál Lajos munkajogász bemutatja, hogy a megváltozott körülmények között hogyan alkalmazhatók az általános munkajogi szabályok, és ismerteti azokat a lehetőségeket, amelyekkel a munkáltatók a kormányrendeletek új szabályai alapján élhetnek:


- Hogyan osztható be a munkaidő? Sajátos beosztási  szabályok a veszélyhelyzetben.

- Hogyan módosítható a munkavégzési hely, kötelezhető-e otthoni munkavégzésre a munkavállaló?

- Kiadható-e fizetés nélküli szabadság?

- Mikor jár, mikor nem állásidő?

- Hogyan és miben állapodhat meg a munkáltató és a munkavállaló?

- Milyen támogatás igényelhető a foglalkoztatáshoz?


Az előadás végén lehetőség van kérdéseket feltenni előadónknak, Dr. Pál Lajosnak, aki igyekszik az összes kérdéskörre még az élőadás idején válaszolni.


Résztvevőnk számára 30%-os kedvezményt biztosítunk május 28-án megrendezésre kerülő, egész napos online Munkajog konferenciánkra.

Részletek és jelentkezés:

https://konferencia.hvg.hu/munkajog_konferencia_2020


Az előadással kapcsolatos további részletekről emailen értesítjük résztvevőinket!

Program Program nyomtatása

Előadók

Dr. Pál Lajos


ügyvéd, c. egyetemi docens (Károli Gáspár Református Egyetem)

30 éve foglalkozik munkajoggal. Részt vett minden jelentős munkajogi szabály (törvény) előkészítésében, így tagja volt az új Munka törvénykönyvet előkészítő szakmai stábnak is. Számos cikk, kommentár szerzője, rendszeresen oktat, előad.Az online szeminárium/konferencia részvételi díja: 5000 Ft+áfa/fő Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor