Az esemény időpontja:

2020-07-23 10:00:00

VUCA Leadership

Agilis vezetési praktikák


Teljes ár: 3 000 Ft + áfa (bruttó: 3 810 Ft) | További kedvezmények

Ha lemaradt az előadásról, itt meg tudja vásárolni az esemény videóját.

Hogyan alakíthatunk ki és működtethetünk alkalmazkodóképesebb és rugalmasabb szervezeteket? 

Miként lehet valaki VUCA-környezetben hatékony vezető?

Mi a módja az agilis gondolkodásnak és viselkedésnek?  

Már az életünket meghatározó koronavírus-járvány előtt is megfigyelhettük, hogy napjainkban a világ dinamikusan, szinte percről percre változik. A sikeres szervezeteknek képesnek kell lenniük jól megérteni a változó igényeket, hatékonyan irányt változtatni, és rövid idő alatt pedig még választ is adni rájuk. Hogy ez sikerül-e vagy sem, az elsősorban a vezetők felelőssége. 


Kinek ajánljuk a webinart?  

Webes szemináriumunkat elsősorban vezetőknek javasoljuk, és ugyanakkor mindazoknak, akik hatékonyabban szeretnének reagálni az egyre gyorsabban változó környezetre. 


Témák

A VUCA-világ kihívásai 

VUCA Navigator 

Agilitás a vezetői mindennapokban 

Saját tapasztalatok az agilis átalakításában 

Előadók

Csirmaz Nándor


senior tréner, DEVELOR

Nándor hitelességét a sokrétű szakmai és vállalati tapasztalata alapozza meg, hiszen az évek során közép-. Közép- és felső vezetői pozíciókban számos szervezeti kihívás megismerésére és megoldására nyílt lehetősége az évek során. Olyan szakember, aki több szinten, több iparágban tudott sikeres lenni, és tudását, tapasztalatait rendkívül szuggesztíven képes megosztani. Kilenc éve dolgozik senior trénerként a Develornál, Európa vezető tréning-tanácsadó cégénél. Kiemelt szakterülete az agilitás és a vezetőfejlesztés.  


Helyszín

Webex


Az online előadás részvételi díja: 3000 Ft+áfa/fő Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor