Az esemény időpontja:

2020-05-26 10:00:00

Virtuális tréningek

Működnek?


Teljes ár: 3 000 Ft + áfa (bruttó: 3 810 Ft) | További kedvezmények

Ha lemaradtál az előadásról, itt meg tudod vásárolni az esemény videóját. 

Míg az ügyfelek leállítanak mindennemű tréningtevékenységet, addig a tréningcégek egymást túlharsogva kínálják a virtuálisba csomagolt tréningportékáikat. A HR-esek és a felső vezetők nem igazán tudják, van-e egyáltalán értelme a virtuális tréningeknek, vagy pedig ez csak arról szól, hogy a tréningcégek ilyen módon próbálják kétségbeesetten elodázni, hogy tönkremenjenek. A céges belső trénerek meg nem értik, mit kezdjenek a helyzettel – „munkanélkülivé” váltak!


Bizonyára már te is észlelted, hogy Magyarországon az emberek döntő többségének fogalma sincs arról, mi fán terem az egész, és tulajdonképpen mire is jó. Szerintünk  érdemes lenne megosztani pár kutatási eredményt a „virtuális vs. Face-to-Face” programok hatékonyságáról, valamint mutatni valami mini-tréninget, ahol megtapasztalhatják azt, hogy miként, és főleg mitől működik ez az egyébként igenis hatékony módszertan. Így jobban el tudják helyezni ezt a műfajt, hiszen képzésekre mindig szükség van – a jelen helyzetben pedig sokkal inkább –, még ha nem is pont azokra, amikre eddig…


Előadók

Czinege Andor

Ad Sidera Csoport, ügyvezető - Blanchard International Kft.

23 éve foglalkozik vezetés- és szervezet-fejlesztéssel. 1993 óta, a Ken Blanchard Companies nemzetközi mestertrénereként 17 országban dolgozott összesen több, mint 10,000 vezetővel. Jelentősebb projektjei: A MOL felső-és középvezetői közül 500 fő képzése a 90-es években, a Nokia vezetőinek és belső trénereinek képzése, a Nokia-kultúra hatékony átültetése érdekében Nyugat-Európától Japánig, az American Express indiai szolgáltató központjaiban dolgozó vezetők felkészítése egy felhatalmazáson és delegáláson alapuló vezetési stílus bevezetésére, a Nestlé oroszországi felső- és középvezetői, valamint belső trénereinek képzése a Helyzetfüggő Vezetés területén. Nevéhez fűződik a „blended” (ötvözött) tréningtartás módszerének honosítása, miután azt számos külföldi országban már sikeresen alkalmazta. A módszer lényege: a hagyományos tantermi, és az interneten keresztül történő élő virtuális képzés ötvözése a gyorsabb készségfejlesztés és hatékonyabb gyakorlati átültetés érdekében.


Helyszín

Webex

Az online előadás részvételi díja: 3000 Ft+áfa/fő  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor