Az esemény időpontja:

2017-10-04 14:30:00

TED prezentációs technikák - TARTALOM workshop 2017

Állíts össze meggyőző tartalmat és fókuszálj a lényegre


Teljes ár: 24 900 Ft + ÁFA (Bruttó: 31 623 Ft) | További kedvezmények

A workshop megtelt, további jelentkezéseket sajnos nem tudunk fogadni!


A legtöbbször tudjuk, miről kellene vagy miről akarunk beszélni mások előtt, mégsem tudjuk, hol kezdjük el és hol fejezzük be. Megtalálni mondandónk fókuszát – ez a legfontosabb feladat.

Mennyit és hogyan mondjunk el, milyen eszközökre támaszkodhatunk, milyen típusú elemek lesznek a legmeggyőzőbbek vagy éppen motiválóak a hallgatóságunk részére?

Egy kiváló előadás alapja a jól összeállított tartalom, amely magabiztosságot ad az előadónak és számos kapcsolódási pontot nyújt a hallgatóságnak. Az elméleti elemekkel tarkított gyakorlati workshopon többek között azt is megtanuljuk, hogyan juttassuk el üzenetünket és tartsuk fenn hallgatóságunk figyelmét még akkor is, ha látszólag unalmas témákról kell beszélnünk!


Workshopjaink létszáma korlátozott!

Program Program nyomtatása

14:00 14:10 Bevezetés

14:10 14:30 Bemutatkozás, témafókuszálás

14:30 15:00 A jó kérdés

15:00 115:30 Figyelemfókusz - szabad beszéd

15:30 15:50 Az üzenet megfogalmazása

15:50 16:10 Támogató jelenlét

16:10 17:30 Felkészülés kérdésekkel

16:30 17:10 Struktúrálás / előadásvázlat

17:10 17:50 Előadó a színpadon

18:00 Zárás

Témák

  • Hogyan alakítsuk ki egy előadás tartalmát?
  • Mitől lesz frappáns, tömör, érthető és követhető a mondandónk?
  • Milyen a jó üzenet, és melyik forma illik hozzá?
  • Miért működnek remekül a történetek?
  • Miként bánjunk a személyes elemekkel
  • Hogyan hozzuk ki a legtöbbet látszólag unalmas témákból?

Előadók

Berta Ferenc


tanácsadó, coach, TEDxYouth@Budapest felkészítője

Szociálpolitikus, tanácsadó. Családi-, párkapcsolati-, közösségi-konfliktusokkal foglalkozó tréner. A Magyar Családterápiás Egyesület Tagja, szupervízió alatt működő terapeuta. Négy éve a TEDxYouth@Budapest felkészítő trénere, az előadások tartalmának letisztításában segíti az előadókat. Családokkal, gyerekekkel és fiatalokkal foglalkozik, keresve a képessé tétel (empowerment) lehetőségét, azért hogy hatással lehessenek saját életükre és környezetükre.


Szörnyi Krisztina


főszerkesztő, HVG Extra Magazinok; kurátor, TEDxYouth@Budapest, TEDxBudapest

Újságíróként, szerkesztőként, főszerkesztőként 1996 óta ténykedek a tartalomiparban, folyamatosan új formákat, megközelítéseket keresve a minőségi tartalmak kialakításához és célba juttatásához. 2004-től az újságírás mellett főállásban a könyvszakmában dolgoztam felelős szerkesztőként és kommunikációs stratégaként, míg végül a HVG Könyvek mellett visszatértem a magazinokhoz: a HVG Extra tematikus lapcsalád főszerkesztőjeként keresem a médium megújulásának útjait. Jelszavam: content rulez. A kezdetek óta részt veszek a TED konferenciák hazai meghonosításában, a fiatalokról nem csak fiataloknak szóló TEDxYouth@Budapest és a TEDxBudapest tartalomért és kommunikációért felelős szervezőjeként.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 24900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.közvetített szolgáltatások díjából nem biztosítunk kedvezményt. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.