Az esemény időpontja:

2017-10-04 14:30:00

TED prezentációs technikák - ELŐADÓI workshop 2017

Beszédépítési technikák és az előadói készségek fejlesztése


Teljes ár: 24 900 Ft + ÁFA (Bruttó: 31 623 Ft) | További kedvezmények

A nyilvános beszéd csak keveseknek megy félelem nélkül, miközben gondolataink, ötleteink átadásán, figyelemfelkeltő és lebilincselő prezentálásán nemcsak személyes, de üzleti sikereink is múlnak.

Előadóként a legfőbb kihívás az, hogy hallgatóságunk elfogadjon miket vezetőjének. Workshopunkon sorra vesszük, milyen eszközöket használhatunk ahhoz, hogy a közönség kövessen minket bárhová is akarjuk vinni.

Résztvevőink megtanulják, hogyan állítsanak össze egy jó előadást, vagy hogyan építsenek szöveget 5 perc alatt, de a történetmesélés technikáját is elsajátítják.


Workshopjaink létszáma korlátozott!

Program Program nyomtatása

14:00 14:10 Bemutatkozás

14:10 14:40 Rapid struktúra

14:40 14:55 Felkészülés

14:55 15:45 Beszédek

15:45 16:15 Mini történetek

16:15 16:45 Hármas technikák

16:45 17:00 Felkészülés

17:00 17:50 Beszédek

17:50 18:00 Zárás

Témák

  • Tárgyak, történetek 30 másodpercben
  • Saját beszédépítés 5 percben
  • Véletlenszerű témáról beszédépítés 5 percben
  • Mit hall a hallgató a ritmusból?
  • Miért "ragadnak" a történetek?
  • Saját történet megtalálása, kitalálása
  • Történetek ívének és központi elemeinek a felhasználása
  • A hős útjának beépítése a történetekbe
  • A 7 lépéses módszertan
  • Mini prezentációk kerettechnikák alkalmazásával

Előadók

Faragó Dániel


vezetői tréner, TEDxYouth@Budapest felkészítője

Vezetőknek segít abban, hogy a saját fejlődésüket is komolyan véve fel tudjanak virágoztatni cégeket, ügyeket, szervezeteket. Dani 10 évnyi európai felvásárlási tanácsadási tapasztalat után stratégiai vezetéssel és vezetői tanulással kezdett el foglalkozni. 2013-ban megalapította a The Learning Loop-ot, ahol vezetők számára terveznek és tartanak egyéni és csoportos fejlesztéseket. Szerinte a vezető az, aki multiplikátorként határozza meg a cégének a sikerességét.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 24900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.közvetített szolgáltatások díjából nem biztosítunk kedvezményt. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor