Az esemény időpontja:

2017-10-04 14:30:00

TED prezentációs technikák - DESIGN workshop 2017

Hogyan készítsünk lenyűgöző prezentációkat?


Teljes ár: 24 900 Ft + ÁFA (Bruttó: 31 623 Ft) | További kedvezmények

Egy jó előadó önmagában is sokat ad, de ha az előadáshoz letisztult, modern prezentáció is társul, az élmény garantált és üzeneteink is mélyebb nyomot hagynak hallgatóságunkban. Ahhoz, hogy átütő prezentációt készíthessünk, gondolkodjunk másként a diákról, struktúráról, designról.

Az inspiráció szó szerint körülvesz minket, csak nézzük meg kedvenc magazinunk vagy könyvünk borítóját, ami pár másodperc alatt mindent elárul a tartalomról. Ha sikerül a slidejainkat ebben a szellemben elkészítenünk, az nem csak minket fog támogatni, de segít hallgatóságunknak is érzelmi kötödést kialakítani mondandónkhoz. A technikai eszközök és design elemek is könnyebben elérhetőek, mint gondolnánk. Csak tudnunk kell merre keressük és hogyan használjuk őket.

A workshopon példákon keresztül vizsgáljuk a legújabb borító és magazin trendeket, majd gyakoroljuk ezek adaptálását Power Pointban.

Különböző online források segítségével feltérképezzük napjaink szín, forma, kép, tipográfia és séma trendjeit, és megtanuljuk azok használatát.Program Program nyomtatása

14:00 14:20 Bevezetés

- mit tanulhatunk a kedvenc magazinjainktól

14:20 14:50 Egy prezentáció felépítése és a részelemek

14:50 15:35 Kép, színhasználat és tipográfia

15:35 16:20 Az infografika

- lehetőségek a diagramok és grafikonok helyettesítésére

16:20 17:00 A Power Point újszerű megközelítése

17:00 17:50 Grafikus gyakorlatok Power Pointtal

- képkezelés; a betű, mint grafikai elem; színkezelés, diagram és grafikon, készítés

17:50 18:00 Kérdések-válaszok, zárás

Témák

  • A vizuális üzenetátadás titkai, szabályai
  • Magazin szerkesztés, azaz egy modern prezentáció elkészítése 
  • Szín, forma, kép, tipográfia 
  • Inspiráló sémák adaptálása

Előadók

Kovács Gergely


HPS Group üzletág-igazgató, kommunikációs szakember, prezentáció dizájner és tréner, TEDxYouth@Budapest prezentáció coach

Gergely 16 éve dolgozik a kommunikációs szakmában, az utóbbi 10 évben jelentős szerepe volt a HPS Group új kommunikációs üzletágainak kialakításában. Munkája mellett főiskolákon tart előadásokat vizuális kommunikációról és nagyvállalatok vezetőit készíti fel a legújabb prezentációs trendekből. A folyamatos tanulás és új területek megértése, megismerése inspirálja. Az elmúlt 20 évben kipróbálta magát informatikusként, kereskedelmi pilótaként és környezetkutatóként is.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 24900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.közvetített szolgáltatások díjából nem biztosítunk kedvezményt. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor