Az esemény időpontja:

2017-05-10 12:30:00

Stresszmenedzsment

A munkahelyi burnout megelőzése


Teljes ár: 34 900 Ft + áfa (bruttó: 43 905 Ft) | További kedvezmények

Sok vezető jól bírja, ha nyomás alatt kell teljesítenie, vannak akik így érzik kiemelkedő formában magukat: belső hozzáállásukkal, erőtartalékaik mozgósításával képesek a válságokat lehetőségekké alakítani. Hogyan lehet ezt a szenvedélyt évtizedeken át úgy fenntartani, hogy szüntelen lelkesedéssel legyenek képesek vezetni a szervezetet? Hogyan lehet a munkatársak motivációját is ébren tartani és az erőforrásokkal jól gazdálkodni? 


A jó stresszkezeléshez ellenálló képesség, terhelhetőség és rugalmasság - azaz reziliencia szükséges. Ezt a belső erőt, a munkahelyi burnout megelőzésének kulcselemét, életünk során fejlesztjük ki. Aki ma hosszú távon szeretné teljesítménye legjavát nyújtani, annak jól kell ismernie személyes erőtartalékait, terhelhetőségének határait. Ehhez a tudatos önfejlesztéshez ad támpontokat a szeminárium.


A szemináriumon bemutatjuk, hogy milyen erőforrásokból táplálkozhatunk - a résztvevők felmérhetik, hol vannak saját erősségeik, és hol kell pótolni a tartalékokat.

Irányt mutatunk, ki-ki hogyan erősítheti magát és lelki állóképességét.


Kapcsolódó cikkek

6 tipp a munkahelyi stressz leküzdéséhez ...bővebben

A kiégés nem munkaundor – Mit tehet a vezető, és mit a munkavállaló a burn out elkerülése érdekében? ...bővebben

Hogyan növeljük lelki ellenállóképességünket? ...bővebben

Program Program nyomtatása

11:30 12:30 Érkezés, regisztráció

12:30 12:45 Bevezetés, bemutatkozás, interaktív ismerkedés

12:45 13:00 A lelki ellenállóképesség alkotóelemei

A Grow Reziliencia Model bemutatása

13:00 13:30 Reziliencia kérdőív kitöltése és önreflexió

13:30 14:15 Hogyan fejleszthetem a saját rezilienciámat?

- néhány rövid gyakorlat - 1. rész

14:15 14:45 KÁVÉSZÜNET

14:45 15:30 Hogyan fejleszthetem a saját rezilienciámat?

- néhány rövid gyakorlat - 2. rész

15:30 16:15 Hogyan támogathatom a munkatársakat a kiégés megelőzésében?

- gyakorlat

16:15 16:30 Összegzés, zárás

Témák

  • Hogyan kerülhető el a burnout?
  • Mit jelent a vállalati stratégiában az egészségmenedzsment?
  • Hogyan erősíthetjük a lelki edzettséget a változásokhoz való hozzáállásában?
  • Miként lehet elsajátítani és tudatosítani az aktív problémamegoldó megközelítést?
  • Mi támogatja a szerzett tapasztalatok pozitív megélését és konstruktív felhasználását?
  • Hogyan tartsunk fenn pozitív jövőképet önmagunk és a szervezetünk számára?

Előadók

Laposa Laura


szenior tréner, tanácsadó, GROW csoport

Német szakos tanári diplomáját az ELTE BTK-n szerezte, ezt követően a Szent István Egyetemen végzett HR menedzserként. A pályája kezdetén 8 évet töltött multinacionális vállalati környezetben: termelési, műszaki és HR területen szerzett beosztottként és vezetőként is gyakorlati tapasztalatokat és céges szemléletet. 2005-ben csatlakozott a Grow Csoporthoz, majd a non-profit szférába tett 3 éves kitekintés után 2015-től ismét a Grownál senior tréner és tanácsadó. Az elmúlt években szívügye a személyes megújulás és a lelki karbantartás, mind a saját fejlődési útján, mind a munkavállalók és vezetők fejlesztésében.


Pataki Katalin


senior tréner, tanácsadó, coach, Grow csoport

Az ELTE Bölcsészkarán diplomázott magyar és angol szakon, szervezetfejlesztői végzettséget a Big Five Akadémián szerzett. 20 évig volt a közszolgálati Magyar Televízió szerkesztője, riportere és műsorvezetője. 2010-ben Minőségi Újságírás díjat kapott. Médiatapasztalata mellett tanácsadói és szervezetfejlesztési gyakorlattal is rendelkezik. A Grow csoportnak 2011 óta munkatársa, szenior tréner és coach, 2013-tól a cég kommunikáció kompetencia központjának vezetője. Missziója és mániája az Erőszakmentes Kommunikáció. Egyik fő vizsgálódási és kísérletezési területe az etikus HATÁS-keltéshez kapcsolódó humánkészségek fejlesztése.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Kapcsolódó kiadvány

Burchard, Brendon

TÖLTŐDJ FEL

10 motiváló elem, amely energiát ad
Részletek

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 34900 Ft+áfa/fő (bruttó 43905 Ft, amely 27%-os és 5%-os áfakulccsal rendelkező tételt is tartalmaz)  A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. • A programváltoztatás jogát fenntartjuk!   A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor