Az esemény időpontja:

2020-05-05 15:00:00

Stresszkezelés és Home Office

Kihívások a koronavírus idején


Teljes ár: 3 000 Ft + áfa (bruttó: 3 810 Ft) | További kedvezmények

Ha lemaradtál az előadásról, itt meg tudod vásárolni az esemény videóját. 

A Koronavírus járvány számos ponton kiléptet minket a komfortzónánkból, melynek következtében a tágabb környezetünk,  a munkahelyi szervezetek és mi magunk, emberek is rengeteg kihívással és bizonytalansággal kell szembe nézzünk.  

A stressz és a krízis áthatja  mindennapjainkat, és olyan új típusú kihívásokkal kell megbirkóznunk, mint az egyik napról a másikra home office-ba szervezett munka, az bölcsőde-óvoda-iskola nélkül maradt gyerekek, és a vírus miatti korlátozások nehézségei. 


Ebben a bizonytalan és komplex környezetben vajon mi segíthet megőrizni stabilitásunkat?

Hogyan tudjuk kezelni a stresszorokat munkáltatóként, munkavállalóként vagy egyénként? 

Tudunk-e a stresszel valami pozitivat is kezdeni? 


Ezekkel a kérdésekkel foglalkozik Porkoláb-Minarik Annamária, a Sapiens Mangement Consulting alapítója, klinikai szakpszichológus, szervezetfejlesztő és mindfulness oktató webináriuma. 


Tartsatok velünk az élő online beszélgetésen, tegyétek fel kérdéseiteket az előadás alatt.

Az előadáshoz regisztráció szükséges!

Az előadással kapcsolatos további részletekről emailen értesítjük résztvevőinket!

Előadók

Porkoláb-Minarik Annamária


Alapító,szervezetfejlesztő,klinikai szakpszichológus,mindfulness oktató - 

Sapiens Management Consulting Kft.

Annamária több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik Humán Erőforrás területen, vállalati és tanácsadói oldalon, vezetői és szakértői szerepekben egyaránt. Multinacionális cégek toborzási és HR vezetőjeként szervezeti oldalról támogatta a munkavállalók kiválasztását és motiválását, tehetséggondozását. Szervezetfejlesztőként a változásokhoz való adaptív alkalmazkodás a fő területe, egyéni és  szervezeti szinten. Pszichológusként pedig terápiás munkájában segíti a kiégés és egyéb stressz indukálta problémák kezelését,  a belső erőforrások megerősítése  és az önreflexivitás növelése révén. Elkötelezett híve a pozitív pszichológiának, az önismeretnek illetve a reziliencia és mindfulness alapú technikáknak.  


HelyszínAz online előadás részvételi díja: 3000 Ft+áfa/fő Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor