Az esemény időpontja:

2020-05-05 15:00:00

Stresszkezelés és Home Office

Kihívások a koronavírus idején


Teljes ár: 3 000 Ft + áfa (bruttó: 3 810 Ft) | További kedvezmények

Ha lemaradtál az előadásról, itt meg tudod vásárolni az esemény videóját. 

A Koronavírus járvány számos ponton kiléptet minket a komfortzónánkból, melynek következtében a tágabb környezetünk,  a munkahelyi szervezetek és mi magunk, emberek is rengeteg kihívással és bizonytalansággal kell szembe nézzünk.  

A stressz és a krízis áthatja  mindennapjainkat, és olyan új típusú kihívásokkal kell megbirkóznunk, mint az egyik napról a másikra home office-ba szervezett munka, az bölcsőde-óvoda-iskola nélkül maradt gyerekek, és a vírus miatti korlátozások nehézségei. 


Ebben a bizonytalan és komplex környezetben vajon mi segíthet megőrizni stabilitásunkat?

Hogyan tudjuk kezelni a stresszorokat munkáltatóként, munkavállalóként vagy egyénként? 

Tudunk-e a stresszel valami pozitivat is kezdeni? 


Ezekkel a kérdésekkel foglalkozik Porkoláb-Minarik Annamária, a Sapiens Mangement Consulting alapítója, klinikai szakpszichológus, szervezetfejlesztő és mindfulness oktató webináriuma. 


Tartsatok velünk az élő online beszélgetésen, tegyétek fel kérdéseiteket az előadás alatt.

Az előadáshoz regisztráció szükséges!

Az előadással kapcsolatos további részletekről emailen értesítjük résztvevőinket!

Előadók

Porkoláb-Minarik Annamária


Klinikai szakpszichológus, Szervezetfejlesztő és HR szakember, a Sapiens Management Consulting Kft. alapítója

Porkoláb-Minarik Annamária pszichológusi tanulmányait az ELTE-n végezte, majd klinikai szakpszichológusi végzettséget szerzett a Pécsi Tudományegyetemen. Számos pszichoterápiás módszertanban képződött, alkalmazott módszerei közé tartozik többek között a szimbólumterápia, az imaginatív-meditatív technikák és a mindfulness alapú módszerek. Pszichológusi pályafutásával párhuzamosan jelentős karriert épített fel humán erőforrás szakterületen, ebben szintén több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, vállalati és tanácsadói oldalon, vezetői és szakértői szerepekben egyaránt. Multinacionális vállalatok toborzási és HR vezetőjeként szervezeti oldalról támogatta a munkavállalók kiválasztását és motiválását, valamint a tehetséggondozást. Az amerikai Georgetown Egyetemen tanult szervezetfejlesztést, illetve elvégezte az Oxford Mindfulness Center kiképzői által tartott tanárképzést is. Fő profilja a változásokhoz való adaptív alkalmazkodás egyéni és szervezeti szinten. Elkötelezett híve a pozitív pszichológiának, az önismeretnek, illetve a reziliencia és mindfulness alapú technikáknak. A Vállalati Gerillák című könyv társszerzője, melyet férjével közösen írtak.Az online előadás részvételi díja: 3000 Ft+áfa/fő Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor