RESTART KONFERENCIA 2019

Gondoljuk újra önmagunkat!


Teljes ár: 9 750 Ft + ÁFA (Bruttó: 11 965 Ft) | További kedvezmények

2019. 11. 29. 09:00
BMC - Budapest Music Center

20% EARLY BIRD KEDVEZMÉNY AUGUSZTUS VÉGÉIG! 

Egy szakmailag hiteles, inspiráló és egyben interaktív konferenciára invitálunk most téged, ahol ismert és elismert szakemberek, pszichológusok, vállakozók és közéleti szereplők segítségével térképezzük fel az ÖNISMERET, SZEMLÉLETVÁLTÁS ÉS FEJLŐDÉS témáit. 

Célunk, hogy a látogatók segítséget kapjanak : 

  • önmaguk feltérképezéséhez
  • motivációt a belekezdéshez, inspirációt az úthoz,
  • választ a kérdéseikre és körképet a piaci viszonyokról
  • ösztönzést, ha nehezen érinti őket a változás, és támaszt, hogy tudják, nincsenek egyedül.
Vagyis a cél, hogy a résztvevőink hiteles és értékes muníciót kapjanak az életünk átgondolásához, a változás küszöbén történő átjutáshoz és a sikeres továbbhaladáshoz.


A nap háziasszonya Szily Nóra: 

"Pszichológiát tanultam, aztán az újságírás lett a hivatásom, de pár éve visszakanyarodtam a gyökereimhez. Képzésekre jártam, tanultam - a célom az volt, hogy azt a rengeteg kommunikációs tapasztalatot, amit összegyűjtöttem, ötvözzem 21. századi tudással. Mondhatom, hogy az egyik mottóm az lett: Restart! Én is újragondoltam önmagam!”

Témák

1. SZEKCIÓ:

ÖNISMERET - MENNYIRE ISMERJÜK ÖNMAGUNKAT?

---------------------------------------------

Minden újrakezdés, újragondolás alapja az önismeret, éppen ezért erre a témakörre koncentrálunk konferenciánk első részében. Mennyire határoznak meg családi kapcsolataink és milyen szerepe van az önismeretnek a párkapcsolatban? Mennyire ismerjük magunkat és egymást? Hogyan kommunikáljunk önazonosan? Az önismeret rögös útjai - honnan hová? Hogyan segíthetnek bennünket a hétköznapi félelmeink?


Az önismeret szerepe a párkapcsolatban - Mennyire ismerjük magunkat és egymást?

Kánya Kata, életvezetési tanácsadó

“Csak akkor fogod megtalálni a társad, ha tudod, ki vagy, merre tartasz és mit akarsz” - vallja Kánya Kata, aki előadásában közel 20 évnyi tapasztalata segítségével gyakorlati tanácsok, praktikák és tanulságos történetek mentén kalauzol bennünket a társtaláláshoz szükséges önismereti folyamatokban. Kata nemcsak életszerű példákon keresztül mesél majd a párkapcsolat rejtelmeiről, kihívásairól és az önismeret szerepéről, de kitér arra is, hogyan kezdhetünk el változtatni az életünkön, ha nem vagyunk vele megelégedve.


Az önismeret rögös útjai - beszélgetés

Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszichológus / Bihari Viktória, önismereti csoportvezető, író

Milyen az, amikor egy pszichológus és egy terápiába járó ember a maga módján és egymástól teljesen eltérő stílusában megosztja gondolatait az önismeretről? Az önismeret életében gyakorolt szerepéről, a téma fontosságáról, elgondolkodtató kérdésekről, és a rögös útról, amely végigkíséri az ember életét. Ez az út az évekig terápiába járó páciensnél például odáig vezetett, hogy ma már egy népszerű blog, egy könyv, egy film és több száz önismereti csoport vezetése van a háta mögött. Rendhagyó beszélgetésnek lehetnek szem- és fültanúi résztvevőink a klinikai szakpszichológus, Orvos-Tóth Noémi (Örökölt sors, Egy nárcisztikus hálójában című könyvek) és a blogger, előadó Bihari Viktória (Egy negyvenes szingli majdnem elcseszett élete c. könyv) között.


2. SZEKCIÓ:

SZEMLÉLETVÁLTÁS - MENNYIRE VAGYUNK ELÉGEDETTEK AZ ÉLETÜNKKEL?

---------------------------------------------

Konferenciánk második szekciójában a szemléletváltásra fókuszálva 3 különböző teremben a szabadság, a motiváció és az önmegvalósítás témáját járjuk körbe több nézőpontból. Hogyan tudjuk kiaknázni meglévő erőforrásainkat és miben kellene fejlődnünk? Milyen belső erő ösztönöz bennünket és miként tudjuk ezt hasznosítani az életünkben? Hogyan keressük a kihívásokat és tanuljunk a hibákból ahelyett, hogy kifogásokat keresnénk, és a kudarcoktól rettegve egy helyben toporognánk? Mi a titkuk a sikeres embereknek? Hogyan kezdjünk bele egy vállalkozásba, esetleg a szabadúszásba, blogolásba, online tartalomgyártásba?


Motiváció, siker, életszemlélet

kerekasztal


A vállalkozói élet kihívásai
Petheő Attila, sorozatvállalkozó
Attila egyik vállalkozásának történetén keresztül nyújt betekintést a vállalkozói élet kihívásaiba. 2019-ben indult a LupaGlamping projektje, amely a munkaerőhiány miatt csak családi segítséggel jöhetett létre - unokaöccse, felesége, nővére is kiveszi a részét a munkából. Egy trend felismerése hívta életre a vállalkozást; Magyarországon a szálláshely szolgáltatás piacán mennyiségi telítettség van, de minőségi telítettség nincs. Így alakult meg a Glamping, vagyis a Glamorous Camping a Lupán, ahova már év elején elfogynak a szabad szobák egész évre. Attila előadásában arról mesél, hogy miként sikerült keresztülvinni a projektet bátorsággal, kitartással, felkészültséggel és szaktudással úgy, hogy rengeteg tényező hátráltatta a munkájukat.Önmegvalósítás az online világban
kerekasztal

Hogyan tudunk alkalmazkodni a 21. század kommunikációs kihívásaihoz és benne sikereket elérni? Mi kell ahhoz, hogy a közösségi média segítségével százezrekhez jusson el az üzenetünk, miközben önazonosan, az értékeink mentén dolgozunk és éljük a mindennapokat? Hogyan él meg valaki abból, hogy körbeutazza a világot és erről csodás beszámolókat készít? Mi kell ahhoz, hogy korábbi alkalmazotti létnek hátat fordítva, a hobbinkon keresztül megvalósítsuk az álmainkat? És mi a titka annak a sikeres üzletembernek, akiért egy extravagáns lépése miatt egyszer csak pár nap alatt többezres követőtábor rajong? Meghívott vendégeink arról beszélgetnek, hogyan működik az online világ, szerintük miként lehet benne sikereket elérni, és hogyan használják ezt a médiumot céljaik eléréshez. A kerekasztal beszélgetés résztvevői Csorba Anita, Szemrádi Ivett, Kajdi Csaba (alias Cyla) és Szűcs Péter.


Különböztesd meg magad!

László Móni, personal branding tanácsadó

Személyes márkája mindenkinek van, legfeljebb nem foglalkozik vele. Ha azonban vállalkozást, de legalábbis csapatot akarunk vezetni, ha képviselni akarunk egy brandet, akkor mindenképpen dolgunk van azzal, mit gondolnak rólunk. Lehet ezt befolyásolni? Naná. Az előadás során megismerhetjük az énmárka-építés alapjait, legfontosabb eszközeit és eloszlatjuk a legmakacsabb tévhiteket. Az előadás célja az, hogy megismerkedjünk a személyes márkaépítés alapvetéseivel és néhány olyan gyakorlati tanáccsal gazdagodjunk, amivel a valós tulajdonságainkra alapozva valóban hiteles és erős énmárkát építhetünk. Hiszen az énmárkát nem kitalálni, hanem megtalálni kell.MINDENT A SZABADÚSZÁSRÓL -

kerekasztal

Amerikában lassan minden harmadik ember szabadúszó, a cégek egyre több szakemberrel működnek együtt projektalapon, egyre hétköznapibb a home office, egyre többen dolgoznak kávézókból és az Instagram képeket pörgetve úgy érezzük, hogy szinte mindenki utazgatás közben dolgozik. Na de mi az igazság, mit mutat valójában a piac? Miért olyan vonzó manapság a szabadúszó létforma és melyek azok a nehézségek, amelyeket nem tesznek a kirakatba, ám amelyekkel egy szabadúszónak keményen meg kell küzdeni? Ezekről a fontos és érdekes kérdésekről beszélget három szabadúszó szakember, akik mélyen belelátnak a témába: Filep Szilvia, aki a magyar szabadúszó élet egyik legfőbb alakja, a Freelancer Fesztivál és a FreelancerBlog alapítója, a szívközpontú vállalkozásokon dolgozó Tölgyessy Zsófi, aki a nemzetközi FreedomX Fest szervezője, valamint a főként nemzetközi vizeken dolgozó coworking szakértő, Füzi Anita.Hogyan szabadítsunk fel időt az életünkben elfoglalt nőként?

C. Szabó Helga, tervezési szakértő & időmenedzsment tanácsadó

Az mondják, hogy arra van időnk, amire szeretnénk. Ez valóban így lenne? Ilyen egyszerű a recept? Mi van, ha sok mindent szeretnénk egyszerre? Az is megoldható valahogy? Mikor, és hogyan lettünk ennyire elfoglaltak? Hogyan lehet elfoglalt nőként minden szerepünkben úgy megfelelni, hogy még magunkra is jusson időnk? Ezek a millió dolláros kérdések, és hiszem, hogy nálunk a kulcs ahhoz, hogy változtassunk rajta. Vannak kérdések, amiket fel kell tennünk magunknak őszintén és vannak módszerek, amelyek tudnak segíteni abban, hogy időt szabadítsunk fel magunkra, olyan dolgokra, amikre igazán szeretnénk. Erről a témáról lesz szó Helga előadásában.Énidő - a saját szabadságunk megélése 

Geszvein Erika - tanácsadó szakpszichológus, egyetemi oktató

Azt mondják, az idő pénz, de ez nem igaz. Az idő sokkal értékesebb, mint a pénz. Pénzt tudunk gyűjteni, az időnk viszont minden egyes nappal egyre kevesebb lesz. Hogyan szabadítsuk ki magunkat az idő fogságából? Hogyan teremtsünk önmagunk számára elegendő énidőt akkor is, ha éppen futunk a feladataink után? Erika előadása azoknak szól, akik úgy érzik, miközben állandóan rohannak, hogy szabad éltet teremtsenek maguknak, a munkájuk rabjaivá váltak. Egyszerű, naponta gyakorolható technikák segítségével megismerjük, hogyan találhatjuk meg a belső szabadságunkat, hogy életerővel töltődhessünk fel és átalakíthassuk az időről való gondolkodásunkat.3. SZEKCIÓ:

FEJLŐDÉS - MENNYIRE HALADUNK ÉLETÜNK ALAKÍTÁSÁBAN?

---------------------------------------------

A záró szekció a fejlődésről szól, mintegy praktikus köntösbe csomagolva a nap során elhangzottakat. Hogyan láthatjuk meg és aknázhatjuk ki a kínálkozó lehetőségeket az életünkben? Hogyan küzdjünk meg hatékonyan a stresszel? Hol és milyen hatással vagyunk a szerepeinkben? Hogyan hozzuk ki magunkból a legjobb teljesítményt, és az esetleges kudarcok ellenére hogyan kerüljünk egyre közelebb a céljainkhoz?


Mit tegyünk, hogy életünk alakítójának érezzük magunkat?

Dr. Almási Kitti, klinikai szakpszichológus

Szinte lehetetlennek tűnő vállalkozás a legtöbbünk számára, hogy kézben tartsuk az életünket, mert látásmódunkat jellemzően tévhitek befolyásolják. Számos olyan “bölcsességet” hallunk a neveltetésünk során, ami a külső dolgok meghatározó erejét hangsúlyozzák (sors, szerencse, hova születtünk, stb.) ugyanakkor bagatellizálják a bennünk rejlő lehetőségeket. Megalapozatlan félelmeink azonban csak addig bénítóak, amíg figyelmen kívül hagyjuk az azoknak ellentmondó, bíztató tényezőket. A várható kimenetelekre való felkészülés által olyan lehetőségeket is meg tudunk látni, amiket korábban rögtön elhessegettünk, mert kevésnek hittük magunkat. Életünk alakítójává akkor válhatunk igazán, ha nemcsak élünk a felbukkanó lehetőségekkel, hanem aktívan alakítjuk azokat.


Szerep alapú időtervezés - Milyen hatással vagyok és hol vagyok a szerepeimben?

Lászky Gyula,  FranklinCovey Magyarország

Sokan szenvedünk attól, hogy pont a legfontosabb dolgokra nem jut elegendő időnk: azokra a projektekre, amikkel kiszakadhatnánk a mindennapos tűzoltásból, a családunkra, hobbinkra, a sportra és sajnos önmagunkra. Hogyan álljunk neki, hogy ezen változtassunk? Mindenen egyszerre nem tudunk, de van egy módszer, amivel a legfontosabb dolgok kerülnek a fókuszba, így képesek leszünk nemet mondani a lényegtelenekre. De mik azok a szerepek és hogyan segíthetnek a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésében? Az előadásban érdekes történetek és gyakorlati útmutató mentén kiderül, hogyan éljük az életünket a legfontosabb szerepeink mentén.ELŐADÓINK HAMAROSAN FELTÖLTÉSRE KERÜLNEK. 

Előadók

Békési Brigitta


nemzetközi franchise tulajdonos, Beautyrobic / vezető,  budapesti Amerikai-Magyar Kereskedelmi Kamara New York / a bestseller Wow Hatás c. könyv szerzője

Beautyrobic edzésmódszere mára már nemzetközi franchise rendszerré nőtte ki magát, mellyel megnyerte a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének „A jövő reménysége „ díját, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 13. kerületi „Az év fiatal vállalkozója” díját. Jelölték „The Most Influential Woman” díjra illetve az év marketingesének is. Könyvet írt a vonzerőről WOW HATÁS címmel, ami mára bestseller lett, illetve rendszeresen ad elő a hazai egyetemeken és konferenciákon, mint meghívott előadó. Emellett műsort vezet a Fit hd csatornáján, valamint a FIVOSZ Sport Bizottság elnökeként és az AmHUnCham NY Budapesti vezetőjeként segít a hazai vállalkozóknak.


Bihari Viktória


önismereti csoportvezető/író

3 éve vezet női önismereti csoportokat. 2018-ban jelent meg könyve a nárcizmusról és a pánikbetegségről “Egy negyvenes szingli majdnem elcseszett élete” címmel, illetve előadásokat tart bántalmazásról, depresszióról, szorongásról. A humort és a pszichológiát előszeretettel ötvözi, büszke arra, hogy terápiákba jár, az olvasóit és a közönségét is mindig erre buzdítja. Viki véleménycikkeket szokott írni a HVG Extra Pszichológiába.C. Szabó Helga


tervezési szakértő & időmenedzsment tanácsadó

A kevesebb néha több - időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek című könyv szerzője. Több, mint 15 éve foglalkozik projektmenedzsmenttel, és közel 10 éve tervezéssel, illetve időmenedzsmenttel. Szabadúszó, tervezéssel foglalkozó szakemberként segíti a cégeket az stratégia tervezésük során, illetve saját kreatív tervezőivel a mikro és egyéni vállalkozókat támogatja ezen a területen. Ha éppen nem időmenedzsment workshopot tart, vagy üzleti coachingot, akkor is alkotói munkát végez, hiszen ő a NewRoof design enteriőr tervezője.


Dr. Amássy Kitti


klinikai szakpszichológus

1998-ban végzett az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója volt, majd 2003-ban Ph.D. fokozatot szerzett. 2004-ben tette le klinikusi szakvizsgáját. 2000 óta az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgozott, a III-as Pszichiátriai Ambulancián, az intézet bezárása óta magánpraxist folytat. A klinikumban ismerkedett meg közelebbről a hangulat- és szorongásos zavarok terápiájával, jelenleg ez tartozik fő terápiás területei közé. Emellett a család-/párterápiás módszert alkalmazza a legszívesebben, mely többek között a házassági/párkapcsolati problémák, kommunikációs zavarok, evészavarok esetében elengedhetetlen. Praxisa mellett íróként és előadóként keresi a lehetőséget, hogy minél több emberhez eljusson. Számos rádióműsor, magazin és tévécsatorna rendszeres szakértőjeként próbál bepillantást nyújtani a pszichológiai kérdések egy-egy területébe. Önálló kötetei (Hűtlenség...és ami mögötte van,  Bátran élni,  Lezárás, elengedés, újrakezdés illetve Irigység, kibeszélés, rosszindulat ) mellett több könyv társszerzője, a Nyitott Akadémia rendszeres előadója. Filep Szilvia


marketing és kommunikációs szakember, Freelancer Festival - alapító, FreelancerBlog.hu - főszerkesztő

Dolgozott állami cégnél, KKV szektorban és multinál is. Ma itthon a szabadúszás egyik emblematikus figurája. Több, mint 6 éve aktívan támogatja a hazai freelancer közösség- és kapcsolatépítést, tudásmegosztást. A legnagyobb globális online munka oldal, az Upwork egykori trénere, a Freelancers in Hungary meetup sorozat és a Freelancer Festival alapítója, a helyfüggetlen életmód híveinek szóló Freedom X eseménysorozat 2017-es budapesti és 2018-as spanyolországi állomásának projekt menedzsere, a FreelancerBlog.hu főszerkesztője. Geszvein Erika


tanácsadó szakpszichológus, egyetemi oktató

Pozitív pszichológiával foglalkozik, hisz az önsegítésben, azokban a technikákban, amelyeket csak egyszer kell megtanulnunk, hogy azután egész életünkben életmódszerűen alkalmazni tudjuk. Segítő foglalkozású szakembereknek, kisgyerekes anyáknak és munkahely váltáson gondolkodóknak tart kiégés-megelőző és kezelő programokat relaxációs és szimbólumterápiás technikák segítségével. 


Kajdi Csaba


vezető, Visage Models  

A Visage Models vezetője, aki a nemzetközi piacokon szerzett tapasztalatainak köszönhetően olyan sikeres modelleket fedezett fel, mint Ebergényi Réka, Mihalik Enikő és Szikszai Johanna. Az elmúlt fél évben új irányt vett az élete, és a hazai közösségi média meghatározó szereplőjévé vált. Egyedi, humorral és iróniával fűszerezett stílusával 2500 fős követőtáborát pár hónap alatt hatvanezerre növelte, és ezzel Instagram-oldala az egyik leginkább organikusan fejlődő oldal a hazai influencerek körében.Kánya Kata


életvezetési tanácsadó, Kánya Kata Társközvetítő Iroda


Közel húsz éve foglalkozik az emberek magánéleti problémáival. Ha összeadnánk rádiós és televíziós riportalanyainak számát, valamint azokat, akik a társkereső irodájába jöttek el, kb. húszezer ember történetét hallgatta végig. A téma népszerű előadója, valamint a Társtaláló és a Darabokra tört szívek című könyv írója. Társközvetítő irodájában életvezetési tanácsadóként a megfelelő pár megtalálásában segít az embereknek.Lászky Gyula


tanácsadó, partner, FranklinCovey Magyarország

Lászky Gyula eredeti végzettségét tekintve informatikus üzemmérnök,  műszaki tanár. Több nemzetközi cégnél betöltött vezető pozíció után, karrierjét  saját vállalkozásában folytatta. 17 éve foglalkozik humán fejlesztéssel, vállalati tréningekkel és egy évtizede a FranklinCovey Magyarország tanácsadó partnere. Szakterülete az egyéni eredményesség növelése a munkahelyen és a magánéletben egyaránt. Gyula Budapesten él, legfontosabb magánéleti szerepének kislánya nevelését tartja, szakmai küldetésének pedig azt, hogy minél több embernek segíthessen egy kiegyensúlyozott és tartalmas életet élni.


László Mónika


personal branding tanácsadó

Az énmárka-építés egyik első hazai képviselője és népszerűsítője. Közel két évtizede dolgozik tanácsadóként, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem óraadó tanára, emellett jelenleg doktori értekezésén dolgozik. Személyes márkaépítésről írt könyve több hónapig vezette az eladási listákat. Blogja (http://personalbranding.blog.hu) 2010-es indulása óta a terület megkerülhetetlen szakirodalma hazánkban, melynek fontosságát  munkája révén egyre többen ismerik föl.


Orvos-Tóth Noémi


klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus, pszichológia szakos tanár, MaiPszicho.hu

Főbb érdeklődési területei a transzgenerációs átadások, a korai kötődés felnőtt párkapcsolatokra gyakorolt hatásai és a traumák élethosszig tartó befolyása. Legújabb könyvei: az Örökölt sors és A terapeuta esetei. HVG Könyvek sorozatban: az Egy nárcisztikus hálójában. Magánpraxisa mellett előadásokon, cikkekben népszerűsíti a pszichológiai ismereteket.


Petheő Attila


sorozatvállalkozó, a Vállalkozz okosan! című könyv társszerzője


A Budapesti Corvinus Egyetem adjunktusa, doktori kutatásainak eredményeit felhasználva országosan elismert szakértőként a szociális vállalkozások problémáihoz nyújt segítséget. Tudását több hazai egyetemen és az Egyesült Államokban tartott kurzusain adja tovább. “Már csak akkor kezdek új vállalkozásba, ha látok benne kihívást, és érzem magamban az erőt, hogy meg tudom tanulni az adott szakma specialitásait. A pénz nem motivál, de fontos számomra, hogy idővel önfinanszírozóvá váljon az adott projekt, különben inkább hobbi, mint vállalkozás.”Ráskó Eszter


pszichológus, HR vezető, a  Dumaszínház, a Showder Klub és a Comedy Central szerződtetett humoristája

Debrecenben végezte az alapképzést, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte meg mesterdiplomáját Munka és Szervezetpszichológia szakirányon. Érdeklődése szerteágazó, tanult szexuálpszichológiát és coachingot is, karaktere azonban vadabb vizekre vezényelte és jelenleg a színpad mellett a tv képernyőn tépázza közeli hozzátartozói idegrendszerét. Munkájához és civil perszónájához foggal körömmel ragaszkodik, ezért napközben továbbra is egy 120 fős informatikai vállalat HR vezetőjeként tevékenykedik. A két színtér közötti egyensúly megtartása érdekes és sokszor komoly kihívást jelentő helyzetekbe sodorja, de ő hiszi és terjeszti is, hogy: merni kell, csinálni kell, élni kell! Előadásában nemcsak pszichológiai és HR szakmai szempontból fog ezekre a kérdésekre válaszolni, hanem a Comedy Central népszerű humoristájaként megvilágítja a férfi-női ellentétek komikus oldalát is.Szily Nóra


moderátor

"Pszichológiát tanultam, aztán az újságírás lett a hivatásom, de pár éve visszakanyarodtam a gyökereimhez. Képzésekre jártam, tanultam - a célom az volt, hogy azt a rengeteg kommunikációs tapasztalatot, amit összegyűjtöttem, ötvözzem 21. századi tudással. Mondhatom, hogy az egyik mottóm az lett: Restart! Én is újragondoltam önmagam!”

Szörnyi Krisztina


HVG Extra Magazinok főszerkesztő; TEDxYouth@Budapest, TEDxBudapest kurátor, coach

Újságíróként, szerkesztőként, főszerkesztőként folyamatosan új formákat, megközelítéseket keresek a minőségi tartalmak kialakításához és célba juttatásához. Azok a gondolatok jelentik számomra a miértet, amelyek megtermékenyítik egymást, és elindítják a változást. A kezdetek óta részt veszek a TED konferenciák hazai meghonosításában, a fiatalokról nem csak fiataloknak szóló TEDxYouth@Budapest és a TEDxBudapest tartalomért és kommunikációért felelős főszervezőjeként.


Tölgyessy Zsófia


Life & Business Coach, Szívközpontú Vállalkozó

Sikeres, marketinges felsővezetői karrierjét hagyta hátra, hogy kövesse a szívét. Miután kilépett, fél éven át utazott Délkelet Ázsiában, hogy világot lásson és visszaszerezze az élet szenvedélyét, amit az automata robotpilóta üzemmód kikapcsolt nála. Ma már life coachként az önismereti úton kíséri ügyfeleit, valamint a Szeretem a Vállalkozásom szívközpontú vállalkozói közösségét építi. Őszintén hisz benne, hogy az életben az a legfontosabb, hogy kövessük a szívünket, figyeljünk befelé, hogy az igazi álmainkat éljük.Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093, Budapest, Mátyás utca 8.

Kapcsolódó kiadvány

Michelle Obama inspiráló gondolatai

Részletek
Jelentkezés

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 9750 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Résztvevők

Kérjük adja meg e-mail címét és nevét a konferenciára jelentkezőknek!Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor