Az esemény időpontja:

2017-02-23 12:30:00

Motiváció 3.0

Hogyan ösztönözzünk másként?


Teljes ár: 34 900 Ft + áfa (bruttó: 43 905 Ft) | További kedvezmények

A jó vezetők tisztában vannak vele, hogy személyes és üzleti sikerük nagyban függ csapatuk teljesítményétől. A vezetői kihívások középpontjában így ma is ez áll: miként érhetem el, hogy munkatársaim extra erőfeszítéseket tegyenek és erősebben kötődjenek a vállalathoz?

A vezetők legfőbb feladata kialakítani és hosszútávon fenntartani azt a munkakörnyezetet, amiben munkatársaik napról napra közelebb kerülnek céljaik megvalósításához, átlépik teljesítményük vélt határait és felszínre hozzák a bennük rejlő kreativitást. 

Szemináriumunk a legújabb motivációs modellekre és kutatásokra építve segít a vezetőknek megtalálni a kulcsot munkatársaik ösztönzéséhez. A program középpontjában a csúcsteljesítményhez szükséges környezet megteremtése áll: azon feltételrendszeré, amely lehetővé teszi a velünk dolgozók számára a kibontakozást, eredményesség és a sikerélmény érzését.

Megmutatjuk, hogyan motiváljunk másképp, milyen módszerekkel ösztönözzünk kreatív, alkotó munkára, hogyan alkalmazzuk hatékonyan a Motiváció 3.0 eszköztárát és módszereit az üzleti szférában.


Kapcsolódó cikkek:

Szenvedély nélkül nincsen munkahelyi siker? ...bővebben

Videók

Program Program nyomtatása

12:30 12:45 Bevezető, bemutatkozás

12:45 13:00 Elégedettség vagy elkötelezettség?

13:00 13:40 Az elégedettség-elkötelezettség mátrix

- Mit kezdjünk az elégedett, de nem elkötelezett munkatársakkal?
- Csoportos feladatmegoldás

13:40 14:00 Milyen kapcsolat van a fókusz és a motiváció között? 

- Flow és fókusz

14:00 14:20 A belső motiváció három összetevője

- Céltudatosság, önállóság és szakmai igényesség
- Miként teremthetjük meg az ezeket támogató feltételeket?

14:20 14:50 KÁVÉSZÜNET

14:50 15:15 A misztikus 10 000 órás szabály

- Mit és mennyit gyakoroljunk? 

15:15 15:50 Teljesítmény és feladatcélok

- Mi a különbség?
- Milyen az inspiráló célkitűzés?
- Egyéni feladatmegoldás

15:50 16:10 A csúcsteljesítmény

- Mi kell ahhoz, hogy tartósan kiemelkedő eredményt érhessünk el?  

16:10 16:30 Egyéni akcióterv átgondolása, kérdések és válaszok

Előadók

dr. Baranyai Attila


Master Trainer, DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Attila a Develor nemzetközi központjának egyik vezetőjeként a szolgáltatások és a munkatársak fejlesztéséért felelt a hálózat 11 országában. 2011 óta a magyar tréner csapat oszlopos tagja. 2003 óta közel 1000 nap tréninget tartott, kiemelt szakterülete a vezetőfejlesztés és a nyilvános beszéd. A HVG szemináriumok, HR konferenciák elismert és közkedvelt előadója és moderátora, több szakkönyv lektora. Prezentációiban a humor és a tartalmas üzenetek remek párost alkotnak.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Kapcsolódó kiadvány

Pink, Daniel H.

Motiváció 3.0

Ösztönzés másképp
Részletek

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 34900 Ft+áfa/fő (bruttó 43905 Ft, amely 27%-os és 5%-os áfakulccsal rendelkező tételt is tartalmaz)  A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, amely közvetített szolgáltatás.  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)  A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.  Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben kérjük, írjon a konferencia@hvg.hu címre.  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu!  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három) munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben tehető meg jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor