Az esemény időpontja:

2020-06-11 18:00:00

Mit üzennek az álmaink?

Virtuális HVG Extra Pszichológia Szalon


Teljes ár: 1 496 Ft + áfa (bruttó: 1 900 Ft) | További kedvezmények

A Mit üzennek az álmaink című programot 2020. június 11-én 18 órától online tartjuk meg. Helyszín/platform:  Facebook zárt csoport. Az élő eseményen való részvételhez Facebook-regisztráció szükséges. A megvásárolt jegyek erre az időpontra érvényesek vagy a vásárlás helyén visszaválthatók, erről a holnapi nap folyamán a Broadway jegyiroda emailben küld értesítést.

Az esemény videófelvételéhez az előadást követően 1900 Ft-ért elérést biztosítunk egy másik online platformon (webuni.hu)

Miért repülök folyton álmomban? Mi okozhatja a rémálmokat?
Lehet-e tudatosan álmodni? Miért tér vissza álmomban rendszeresen a nagyanyám? 

Ha tudatosan figyeled, rögzíted és követed az álmaidat, nemcsak a kreativitásodat és a problémamegoldó képességedet fejlesztheted, de nagyobb önbizalomra, fejlettebb önkontrollra és mélyebb önismeretre is szert tehetsz. 
Freud nem véletlenül nevezte az álmokat a tudattalanba vezető királyi útnak. Álmaink útmutatást nyújtanak, segítenek a nehéz döntések meghozatalában és érzelmeink megismerésében. A program során – és az Álomnapló című kötetben – Nógrádi Csilla különféle, tudományos tényekkel is alátámasztott álomelemző módszereket mutat be. 

Moderátor: Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője

Az élő beszélgetés alatt, a hozzászólásokban lesz lehetőséged kérdéseket feltenni az álmaiddal kapcsolatban. 

Előadók

Nógrádi Csilla


Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, onkopszichológus, művelődési és felnőttképzési menedzser. Érdeklődése fókuszában az álmodás és az alkotási folyamatok állnak, kutatja a művészet és a pszichoterápia összefüggéseit, valamint a terápiás módszerek integrációs lehetőségeit. Szerzői munkássága gyermekkönyvek és pszichológiai művek írását is felöleli. Magánpraxisban fogadja pácienseit.

További információ: www.teszt.terapiabudapest.hu
A HVG Könyveknél korábban megjelent kötete: A fattyú (A terapeuta esetei sorozat, 2017.) 


Szörnyi Krisztina


HVG Extra Magazinok főszerkesztő; TEDxYouth@Budapest, TEDxBudapest kurátor, coach

Újságíróként, szerkesztőként, főszerkesztőként folyamatosan új formákat, megközelítéseket keresek a minőségi tartalmak kialakításához és célba juttatásához. Azok a gondolatok jelentik számomra a miértet, amelyek megtermékenyítik egymást, és elindítják a változást. A kezdetek óta részt veszek a TED konferenciák hazai meghonosításában, a fiatalokról nem csak fiataloknak szóló TEDxYouth@Budapest és a TEDxBudapest tartalomért és kommunikációért felelős főszervezőjeként.


Helyszín

Facebook zárt csoport. A részvételhez Facebook-regisztráció szükséges.

Az online előadás részvételi díja: 1900 Ft+áfa/fő  Kedvezmények: A jegy árából 1000 Ft HVG Könyvekre, 500 Ft a HVG Extra Pszichológia magazin korábbi lapszámaira levásárolható a HVG Könyvek webshopjában. A kedvezmények a bolti árból kerülnek levonásra, más kedvezményekkel nem összevonhatók. HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)  A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.  Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu!  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor