Az esemény időpontja:

2021-09-28 13:00:00

Mérd, ami számít!

Hogyan befolyásolják a célok a sikert?


Teljes ár: 24 900 Ft + áfa (bruttó: 31 128 Ft) | További kedvezmények
Online ár: 22 950 Ft + áfa (bruttó: 29 147 Ft)

A szeminárium jelentkezési és fizetési határideje: szeptember 27. 18:00.


A konferenciák megtartására vonatkozóan a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 2/A., illetve 2/B. § szerinti rendelkezések alkalmazandóak.

A résztvevőknek az eseményen a védettségi igazolványt és a megfelelő személyazonosító igazolványt be kell mutatniuk a szervezőknek!

A céloknak óriási hatása van ránk, sokszor a vezetők nincsenek is ezzel tisztában.

A cél megteremti a lehetőséget a növekedésre, mert rákényszerít arra, hogy változtassunk, de korlátozhatja is a növekedést a potenciálhoz képest. Ha rosszul határozzuk meg a célt, akkor félrevisz, ha túl alacsonyra lőjük be a célt, akadályozhatja a növekedést, sikert.

Csak azt látjuk és csak azt halljuk, ami a célunk - minden más elhomályosodik

Ezért fontos megtanulni célokkal helyesen bánni.


Hogyan segít ebben az OKR?

Az OKR módszertan alapjait Andy Grove, a menedzsmenttudomány atyja rakta le. Ő egyébként magyar származású Gróf András István (1936), ELTE-n végzett mérnök-üzletember, az Intel egyik alapítója.

Egyik tanítványa John Doerr, ezeket az elveket, gyakorlatokat továbbfejlesztette és a digitális világban óriási növekedésre képes technológiai vállalatok számára dolgozta ki az OKR-t, melyet ma már a Google, Intel, Apple, Twitter, LinkedIn és sok más vállalat is használ. 

Az OKR egy rövidítés “Objectives and Key Results” vagyis “Célok és kulcseredmények”. Ez egy kollaboratív keretrendszer, melyben csapatok vagy egyének nagy kihívást jelentő, merész, ambiciózus célokat tűznek ki, de a haladást folyamatosan mérik, követik és mindig a mérhető célok irányába terelik a figyelmet.

Az OKR célok azt határozzák meg “hová” akarunk eljutni, a kulcseredmények pedig azok a részletek, amelyekkel lehet menet közben is mérni a haladást. 


Az OKR módszer eredményei:

  • Transzparens működés, kevesebb feszültség
  • Segíti a komplex problémák megoldását érthetővé tenni
  • Nyomonkövethetővé válik a felelősség
  • Segít harmonizálni az egyéni és a stratégiai célokat
  • Hosszútávon fenntartható gyors növekedés támogatása

A SZEMINÁRIUM MÓDSZEREI:

  • interaktív előadások
  • esettanulmányok
  • kiscsoportos lean startup szimulációs gyakorlat

Videók

Program Program nyomtatása

12:30 13:00 ÉRKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ

13:00 13:30 Köszöntő, Hogyan befolyásolják a célok a sikert?

Kovách Anton, vezérigazgató, ShiwaForce.com Zrt.

13:30 14:00 Merész, ambíciózus célok meghódítása az OKR segítségével: esettanulmányok a Google, Intel, Gates Alapítvány, YouTube és a MyFitnesspal OKR bevezetéséről

Földházi Csaba, partner igazgató, ShiwaForce.com Zrt.

14:00 14:30 OKR módszertan tapasztalatok és sikertörténetek Magyarországon

Hodicska Gergely, fejlesztési igazgató, Bitrise

14:30 15:00 SZÜNET

15:00 16:30 OKR szimulációs workshop-célok mentén való vezetés a gyakorlatban

Földházi Csaba, partner igazgató, ShiwaForce.com Zrt.
Mádi Gábor, informatikai igazgató, ShiwaForce.com Zrt.

16:30 17:00 NETWORKING

Témák

Tapasztald meg saját magad is!

Első előadásunkban azt mutatjuk be, milyen hatással lehetnek a célok a csapat, az egyének, sőt az egész vállalat munkájára, teljesítményére és végső soron a sikerre. Innen megyünk tovább és közelebbről az OKR módszertan esszenciájával ismerkedünk meg, élő, valódi példák mentén mutatjuk meg, hogyan lehet különböző méretű és tevékenységű szervezetekben is hatékonyan alkalmazni.

A gyakorlati részben pedig szimulációs feladatok során, játékosan, interaktívan mindenki saját magán is megtapasztalhatja, hogyan lesz sokkal többre képes, pusztán attól, hogy merész, ambíciózus célokat tűz ki a csapattársaival együtt.

Mindenkinek, aki egy modern digitális vállalatot szeretne építeni, meg szeretne birkózni a bizonytalan, nehezen tervezhető változással, határait feszegető célokat szeretne elérni vagy egyszerűen csak szeretné elkerülni a „megcsinálás mámorát”, bátran ajánlom ezeket a történeteket és módszereket, hogy a végtelen számú lehetőségek világában a benne lévő kiválóságot és tehetséget csak arra használja, ami az aktuális céljai elérését is támogatja.


Előadók

Földházi Csaba


Partnerigazgató, Oktatási üzletágvezető, ShiwaForce


Csaba az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe SPC minősítéssel rendelkezik.Hodicska Gergely


Bitrise, Fejlesztési igazgató

Hodicska Gergely – vagy ahogy sokan ismerik, Felhő - nevéhez olyan projektek kapcsolódnak, mint a TV2 IVR rendszere, a Jasmin Media Group különféle platformjai, és a Ustream sikertörténete. Az Ustream felvásárlása után az IBM Budapest tagjaként folytatta pályafutását, ami mellett informatikai és menedzsment tudását rendszeresen olyan események keretében osztja meg, mint a TedX Danubia, illetve a Budapest Craft konferencia. Jelenleg a Bitrise-nál a VP of Engineering posztot tölti be, a teljes fejlesztőcsapatot irányítja.


Kovach Anton


vezérigazgató, ShiwaForce.com Zrt.

A ShiwaForce Atlassian partnerként segíti hozzá a magyar vállalatokat a lean startup és az agilis módszertanok gyakorlati alkalmazásához. Anton a több mint két évtizedes nagyvállalati ügyfél tapasztalattal rendelkező, több mint 110 fős, startup szellemiségű vállalat alapító-vezérigazgatója, a hazai agilis és lean startup közösség elismert és aktív tagja.  Vezetésével a vállalat innovatív digitális megoldásai a hazai banki, biztosítási és telekommunikációs szektor nagyvállalatai, többek között az OTP Csoport, a Magyar Telekom, az MKB és az Erste Bank mellett a kiválóságra törekvő középvállalatok üzleti igényeit szolgálja ki nap mint nap. Anton felső vezetői tréningek és több iparág szakmai konferenciájának visszatérő, kiváló hallgatói értékelésekkel rendelkező előadója. Szakmai lektorálásával jelentek meg magyarul Eric Ries világsikert aratott kötetei, a Lean Startup és a Startup módszer és közreműködött Jim Lancaster: A menedzsment munkája című könyvének magyar nyelvű megjelentetésében.


Mádi Gábor


informatikai igazgató, ShiwaForce.com Zrt.

Elkötelezett híve mindennek, ami olyan, mint a LEGO, így könnyen megszerette az egymáshoz illeszkedő elemekből felépíthető technológiákat. Több mint tíz éve vesz részt banki és telekommunikációs ügyfelek számára készülő digitális megoldások és termékek fejlesztésében. Kiemelt feladata a vállalati kiválóság garanciáinak biztosítása a ShiwaForce.com Zrt-ben. Product Ownerként és agilis coachként megtanulta, hogy a legfrissebb technológiákat alkalmazó agilis vállalat értékteremtő folyamataiban kulcsfontosságú a munkatársak folyamatos fejlődése és a tudásmegosztás. Munkája során használja és oktatja is az agilis módszertanokat, az agilis projektmenedzsmentet és termékfejlesztést segítő eszköz portfóliót, az Atlassian termékcsalád használatát, illetve az Amazon Web Services kínálta digitális megoldásokat. Találkozhatsz vele egyetemi oktatóként és az Udemy-n is.Helyszín

HVG Kiadó
1037, Budapest, Montevideo utca 14.

Kapcsolódó kiadvány

John Doerr

Mérd,ami számít!

Hogyan rengette meg a világot a Google, Bono és a Gates Alapítvány az OKR teljesítménymenedszment-módszerrel?
Részletek

A szeminárium/konferencia részvételi díja: A konferenciára lehetőség van helyszíni jegy vásárlására, melynek díja 24 900 Ft +áfa / fő. Amennyiben nem szeretne személyesen részt venni eseményünkön lehetőséget biztosítunk az esemény ONLINE közvetítésén való részvételre is, melynek díja 22 950 Ft + áfa / fő  A részvételi díj mind két jegy esetében tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a helyszíni részvétel esetén a frissítőt.  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)  A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.  Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu!  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három) munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor