Az esemény időpontja:

2019-04-16 13:30:00

Hogyan tartsuk meg munkatársainkat? ráadás nap

Hiteles vezetői és szervezeti minták az elköteleződés szolgálatában


Teljes ár: 24 900 Ft + áfa (bruttó: 31 205 Ft) | További kedvezmények

EARLY BIRD -20% KEDVEZMÉNY MÁRCIUS 16-IG!

A magyarországi cégek számára az egyik legnagyobb kihívás - a jelentős munkaerőhiány mellett - az értékes dolgozók megtartása. Vezetői és HR félelem és sok esetben tapasztalat, hogy az állandó változások közepette pont a jó emberek kezdenek – akár tömegével - elvándorolni.

Szemináriumunk arról szól, hogy mit tehetünk vezetőként és HR-esként: milyen vezetői magatartásokkal tudjuk megtámogatni az emberek elköteleződését és jóllétét, valamint hogyan érdemes a változások során foglalkoznunk az emberekkel, hogy velünk maradjanak.

A GROW Csoport tapasztalt szervezetfejlesztési és vezetésfejlesztési szakembereivel a vezetői hitelességtől a szervezeti perspektíváig megnézzük azokat a területeket, ahol a megtartáshoz hozzájárulhatnak a HR-es szakemberek és vezetők.

A szeminárium során inspirációt merítünk Simon Sinek - A jó vezetők esznek utolsónak könyvéből, valamint abból a meggyőződésből, hogy a szervezeti kultúrában rejlő potenciál határozza meg, hogy a vállalat mennyire tud alkalmazkodni a változásokhoz és élen járni az újításokban. Vezetőknek és HR szakembereknek ajánlunk egy tartalmas délutánt, gyakorlati megoldásokat és eszközöket a vállalati kultúra fejlesztéséhez. 

Videók

Program Program nyomtatása

PROGRAM
13.00 13.30 ÉRKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ

13.30 13.45 Kerék és küllő - Egy tanmese a megtartás művészetéről

Köszöntő: Sanjay Gupta, CEO, GROW Csoport

13.45 14.15 A jó vezetők esznek utolsónak

Máté Beáta, Grow learning üzletág vezető

14.15 15.00 Megtartás újratöltve - A munkaerő megtartás vezetői keretrendszere

Lénárt Viktor, elnök, managing partner

15.00 15.30 SZÜNET

15.30 15.50 Megtartás az állandó változások kihívásában

Ördög László, szenior tanácsadó,
Lőrincz Orsolya, tanácsadás üzletág vezető

15.50 17.00 Perspektíva-váltás a munkatársi elkötelezettség fejlesztésében

Héger Zsuzsanna, tanácsadó, tréner
Szabó Veronika, tanácsadó, coach

17.00 ZÁRÁS

Témák

1. Szekció 

KERÉK ÉS KÜLLŐ - SANJAY GUPTA, CEO, GROW CSOPORT

 • Köszöntő a Grow Csoport és a HVG Kiadó nevében
 • Egy tanmese a megtartás művészetéről


A JÓ VEZETŐK ESZNEK UTOLSÓNAK - MÁTÉ BEÁTA, LEARNING ÜZLETÁG VEZETŐ 

 • Univerzális vezetői leckék üzletágtól függetlenül 


2. szekció

MEGTARTÁS ÚJRATÖLTVE - LÉNÁRT VIKTOR ELNÖK, MANAGING PARTNER  

 • A hitelesség felértékelődése a vezetésben
 • Cégekhez megyünk, vezetőket hagyunk ott – miért? 
 • A munkaerő megtartás vezetői keretrendszere


3. szekció 

EMPLOYEE EXPERIENCE, AVAGY A MUNKÁLTATÓ ELKÖTELEZŐDÉSE A MUNKAVÁLLALÓK IRÁNYÁBA - SZABÓ VERONIKA, TANÁCSADÓ, LŐRINCZ ORSOLYA, TANÁCSADÓ ÜZLETÁG VEZETŐ 

 • Perspektíva-váltás a munkatársi elkötelezettség fejlesztésében 
 • Technológia, Design Thinking…  - új szereplők a HR eszköztárában 
 • Hogyan mérhető a munkavállalói élmény?
 • Műhelymunka: hogyan juthatunk el a jóléti intézkedésektől a  holisztikus szemléletig?


4. szekció 

MEGTARTÁS AZ ÁLLANDÓ VÁLTOZÁSOK KIHÍVÁSÁBAN - ÖRDÖG LÁSZLÓ, SZENIOR TANÁCSADÓ. LŐRINCZ ORSOLYA, TANÁCSADÓ ÜZLETÁG VEZETŐ 

 • Felvezető gondolatok: miért mennek el az emberek attól, ha változás van?
 • Esettanulmány bemutatása
 • Kiscsoportos munka: jó gyakorlatok és ötletek megosztása az esettanulmányhoz kapcsolódóan
 • GROW javaslatok, tanácsadói üzenetek, tippekElőadók

Héger Zsuzsanna


tanácsadó, tréner 

Több mint 6 éve a GROW Csoport tanácsadója és trénere. Komplex, akár több éves szervezetfejlesztési és változásmenedzsment folyamatokban vesz részt.  Tapasztalata van HR rendszerek teljeskörű fejlesztésében (HR mérések, képzésfejlesztés, portfólió kialakítás, munkaköri rendszer és kompetenciarendszer megújítás, stb.), és fontosnak tartja a HR rendszerek fejlesztése mellett az emberi (kapcsolat)dinamikák megértését.


Lénárt Viktor


elnök, managing partner, GROW Csoport

 A GROW Csoport elnökeként a technológiai innovációkra fókuszál, tanácsadóként felsővezetők, illetve felsővezetői team-ek együttműködését és hatékonyságát erősíti. Az elmúlt 27 év során számos országban (Ausztriától Hollandián át az Egyesült Államokig) és iparágban teremtett értéket. Értékteremtésének sarokköve, hogy tartós és folyamatosan javuló eredményeket a vállalatokban csak a kapcsolatok, az értékazonosság és a működési hatékonyság összehangolt fejlesztése révén érhetünk el.


Lőrincz Orsolya


tanácsadás üzletág vezető, GROW Csoport 

A GROW Csoport tanácsadás üzletágának vezetése mellett szenior trénerként és tanácsadóként is erősíti a GROW csapatát. Az elmúlt évek során a vezetői feladatok mellett szakmai fókuszába az ügyfelek változásmenedzsment kezdeményezéseinek és transzformációs törekvéseinek támogatása került. Tanácsadóként számos jelentős kultúraváltás projektet vezetett, melyek közül egy az Év Szervezetfejlesztési projektje címet is elnyerte. Emellett minősített Prosci change menedzser. 


Máté Beáta


learning üzletág vezető, GROW Csoport

Szenior trénerként, Gestalt terapeutaként és coachként dolgozik, valamint a learning üzletág, azaz a trénerek és coachok vezetője a GROW Csoportnál. A GROW integratív vezetőfejlesztési programjának- és az üzletág vezetőjeként is azt vallja, hogy a sikeres vezetővé váláshoz elengedhetetlen a tudatosság és az önismeret fejlesztése. Fontos ismerni azokat a készségeket és értékeket, amivel egy 21. századi vezetőnek rendelkeznie kell egy egészséges szervezet vezetéséhez.


Ördög László


szenior tanácsadó, tréner 

A GROW Csoport szenior tanácsadója és trénere sokrétű tapasztalattal rendelkezik a változásmenedzsmentben: dolgozott szervezeti változási folyamatokban az IT rendszerek bevezetésétől kezdve a légi forgalmi irányítórendszerek átalakításáig. Tanácsadóként a szervezeti struktúra átalakításában, más működési módra való átállásban is részt vesz. Emellett a GROW mérés kompetencia rendszer vezetője. 


Sanjay Gupta


vezérigazgató, GROW Csoport 

A GROW Csoport vezérigazgatója 2 kontinens 3 országát (India, Németország, Magyarország) átívelő vezetői tapasztalattal rendelkezik. Olyan nagyvállalatok sikeres működéséhez járult hozzá, mint a Siemens és a T-Systems Magyarország; utóbbi vállalatnál kétszer is őt szavazták meg az Év Vezetőjének. A GROW Csoport vezetése mellett felsővezetői coachként, CXO tanácsadóként, és inspirációs előadóként dolgozik.


Szabó Veronika


tanácsadó 

A  GROW Csoport tanácsadója és trénere közel tíz éves HR tapasztalatára építve vezet olyan projekteket, mint talent management, elkötelezettség-fejlesztés és szervezeti diagnózis. Munkája nagy szeletét teszi ki a szervezetek munkatársaival történő interjúkészítés, amelyek kapcsán érzi, látja és hallja, hogy mitől lesz (vagy lenne) boldog a mindenkori munkavállaló. 


Helyszín

Danubius Gellért Hotel
Budapest, Szent Gellért tér 2., 1114

Kapcsolódó kiadvány

Simon Sinek

A jó vezetők esznek utolsónak

Hogyan építsünk összetartó, lelkes és sikeres csapatot?
Részletek

A szeminárium részvételi díja: 24 900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv díját és a helyszíni frissítőt, mint közvetített szolgáltatás.  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor