Az esemény időpontja:

2021-04-14 10:00:00

Kata kihívások és lehetőségek 2021


Teljes ár: 5 490 Ft + áfa (bruttó: 6 972 Ft) | További kedvezmények

A webinárium jelentkezési és fizetési határideje április 13-án 15:00.


A webinárium 90 perces.


A kisadózók tételes adójának 2013. január 1-jei bevezetése óta mára az egyik legnépszerűbb adózási formává vált. Jellemzően egyéni vállalkozók, bt.-k választották elsősorban a minimális adminisztráció és NAV felé történő éves egy alkalommal történő adóbevallás miatt.

2021. január 1-jétől azonban jelentősen szigorodtak a KATA szabályai, melyek jelentős kihívás elé állítják a katás vállalkozásokat.

Webináriumunk ebben és egyéb nehezebben értelmezhető KATÁ-s kérdésekben igyekszik segítséget nyújtani a vállalkozásoknak, melyben szakértőnk, Szipszer Tamás adószakértő lehet a segítségére.

 

Tartson velünk az online webináriumon és az utána következő konzultáción, amelyen a résztvevők kérdéseket tehetnek fel az előadónak, ezzel segítve a felkészülést a változásokra.

Témák

  • KATA és a 3 millió forintos bevétel problémaköre. Milyen megoldások születtek a gyakorlatban? Adózási mód váltása. Melyek az esetleges adózásimód-változás problémái?
  • KATA és kapcsolt vállalkozások. Kapcsolt vállalkozások fogalmának ismertetése, gyakorlati nehézségek.
  • KATA és iparűzési adó. Az iparűzési adó 2021 évi meghatározása. Több telephely esetén az adóalap meghatározása. 

Előadók

Szipszer Tamás


Szipszer Tamás gazdasági mérnök, szociológus, 2003 óta regisztrált mérlegképes könyvelő.

Saját könyvelőcégét vezeti, több mint egy évtizede. Ügyfélkörébe a gazdasági élet számos területén tevékenykedő kft-k, betéti társaságok, egyéni vállalkozók és egyéni cégek tartoznak.

 

Átfogó ismeretekkel rendelkezek számviteli, adózási, bérszámfejtési és társadalombiztosítási területeken egyaránt. Speciális szakterületeim az általános forgalmi adó, személyi jövedelemadó és a társadalombiztosítás.


Helyszín

Webex


Az online előadás részvételi díja: 5490 Ft+áfa/fő  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)  A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.  Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu!  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor