Az eseményig még hátravan:


HVG Cégautó konferencia 2018

Váltások és változások a vállalati járműparkok körül


Teljes ár: 0 Ft + ÁFA (Bruttó: 0 Ft) | További kedvezmények

2018. 10. 26. 09:00
Millenáris B épület

Az autóipar változása sosem volt még ilyen ütemű. A modellkínálaton túl folyamatosan alakulnak a jogi, gazdasági feltételek és a szolgáltatási kínálat is.  Könnyű elveszni a határtalan lehetőségek között - honnan tudhatom, mi a cégemnek a legjobb választás?

Évről évre egyre több elektromos és tölthető hibrid modell lép a piacra. Fontos kérdés, hogy az alternatív megoldások mikor válnak gazdaságilag is megfelelő ajánlattá a cégautós környezetben, illetve, hogy jelen időben kik azok a felhasználók, akik az új típusú meghajtási rendszereket gazdasági előnyre fordíthatják.

Mindehhez háttérként érdemes megismerni, hogy a finanszírozók és flottakezelő cégek miként viszonyulnak az új igényekhez - úgy a beszerzés, mint az üzemeltetés kapcsán. 

Az autópark tervezésénél fontos szempont még, hogy milyen fejlesztési és támogatási ambíciók jelennek meg  fővárosi és országos szinteken.

Sok a cégautózásban az égető kérdés, melyek megválaszolására ez alkalommal is a szakma legjobbjait kértük fel. Célunk, hogy a legégetőbb gazdasági és technikai kérdésekre választ adjunk, beszélünk a legújabb beszerzési és fenntartási trendekről is, illetve körbejárjuk a „dízeldilemma” kérdéseit is.


A szakmai konferencia része a háromnapos Budapest Auto Show 2018. rendezvénynek, ahol a legújabb és legfontosabb modelleket is bemutatjuk a nagyközönség számára.

Mivel a rendezvény közvetlenül a Párizsi Autószalont követi, az autós cégek több, ott debütáló újdonságot is elhoznak Budapestre, a Millenárisra, amelyek elsőként itt lesznek láthatók Magyarországon.

Rendezvény egyik különlegessége, hogy a Cégautó konferencia résztvevői még azelőtt megismerhetik és kipróbálhatják a kiállított autókat, hogy a Budapest Auto Show 2018. programját a nagyközönség számára is megnyitnánk.  


A szakmai program után ebéddel, tesztvezetéssel és a legújabb modellek leleplezésével várjuk résztvevőinket. 


Konferenciánkon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció meghívóval lehetséges. 

Amennyiben nem kapott meghívót, de szeretne részt venni a HVG Cégautó Konferencián, kérjük, keressen minket a konferencia@hvg.hu email-címen.


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

Mindenki retteg, hogy nyakán marad a dízel autója ...bővebben

Bulitaxiként is bevált a Mol Limo, de cégautó is lehet belőle ...bővebben

Témák

  • Finanszírozási trendek - Merre fejlődnek az ajánlatok és a finanszírozási piac?
  • Alternatívák - Jöhetnek a hibrid és elektromos flották?
  • Flották tulajdonos nélkül - Autómegosztás céges szinten
  • Robotok előnyben - A vezetéstámogató rendszerek új generációja
  • Elektromos autók - Városi passzió vagy munkaeszköz?
  • Testreszabott cégautó - Megoldások speciális igényere
  • "Dízeldilemma" - Flották és autótípusok értékvesztése
  • Autót gyorsan! - Rövidtávú vállalati bérleti megoldások
  • A különböző hajtásmódok adózási előnyei
  • Flottakövetési megoldások a szállítmányozásban

Helyszín

Millenáris B épület
1024 Budapest, Kis Rókus u.

Regisztrálok

A konferencián a részvétel ingyenes, de a regisztráció meghíváshoz kötött. Amennyiben nem kapott meghívót, de szeretne részt venni a Cégautó konferencián, kérjük, keressen minket a konferencia@hvg.hu email-címen  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Résztvevők

Kérjük adja meg e-mail címét és nevét a konferenciára jelentkezőknek!