Az esemény időpontja:

2020-04-22 10:00:00

A Home Office kihívásai

Home office-ban dolgozó munkatársak vezetése


Teljes ár: 3 000 Ft + áfa (bruttó: 3 810 Ft) | További kedvezmények

Ha lemaradtál az előadásról, itt meg tudod vásárolni az esemény videóját.

Egyik pillanatról a másikra soha nem tapasztalt körülmények között találták magukat a vezetők és többségüknek az újfajta kihívásokra egyelőre nincsenek kész válaszaik. 


Webinárunk abban ad gyakorlatias segítséget a részvevőknek, milyen módon tudnak hatni leginkább az egyéni teljesítményre és miként motiválhatják a távollévő kollégákat, megerősítve az elkötelezettségüket. A home office csapatok esetében alapvető a bizalom kérdése, a leghatékonyabb működési normák bevezetése

A résztvevők bepillantást kapnak a vezetői eszköztárba, amellyel a home office-ban dolgozó munkatársak hatékonyan lehet célokat kitűzni és számon kérni.

Az előadás végén lehetőség van kérdéseket feltenni előadónknak, Dr. Baranyai Attilának, aki igyekszik az összes kérdéskörre még az élőadás idején válaszolni.


Az előadással kapcsolatos további részletekről emailen értesítjük résztvevőinket!


A maximális felkészülés érdekében szeretnénk nektek ajánlani pár könyvet, melyeket érdemes elolvasni a témában. Április 22. és 26. között most kedvezményesen vásárolhatjátok meg őket a HVG Könyvek weboldalán:
:

Kuponkód: VEZETES30

Témák

a home-office kihívásai 

vezetői rutinok home office-ban dolgozók és távoli csapatok esetén

motiváció és elkötelezés az eredményesség érdekében

a támogató technológia használata 

a stressz kezelése, értékelése (team sociomapping)

Előadók

Dr. Baranyai Attila


Master Trainer, DEVELOR Tanácsadó Zrt.

2003 óta több, mint 1.100 nap tréninget tartott. Kiemelt szakterülete az értékesítés, a vezetőfejlesztés és a nyilvános beszéd. Korábbiakban a DEVELOR nemzetközi központjának egyik vezetőjeként a szolgáltatások és a munkatársak fejlesztéséért felelt a hálózat 16 országában. A HVG szemináriumok, HR konferenciák elismert és közkedvelt előadója és moderátora, több szakkönyv lektora. Prezentációiban a humor és a tartalmas üzenetek remek párost alkotnak.Az online szeminárium/konferencia részvételi díja: 3000 Ft+áfa/fő  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor