Az esemény időpontja:

2020-03-30 17:00:00

HOME OFFICE - #rendszerszemlélet életünkben és munkánkban


HATÉKONYAN OTTHONRÓL IS?


A koronavírus terjedése felvetett jó pár olyan kérdést, amely eddig nem volt reflektorfényben. Ezek egyike a távmunka, amihez élő online előadással készültünk nektek az új home office kihívásokról, válaszokról és megoldásokról azoknak az alkalmazottaknak, munkáltatóknak és vállalkozóknak, akik otthonról hatékonyan akarnak dolgozni a koronavírus idején is, elegük van a superman-"megoldásokból", és nem kíváncsiak azokra az információs forrásokra, amelyek szerint egyik napról a másikra kell megváltoznunk.


Mit kell tennünk, hogy jól működjön ez a módszer?


Kenyeres András coach, a vízilabda-válogatott mentális trénere saját tapasztalatairól mesél nekünk.


Kövessetek minket élőben: 


https://www.facebook.com/events/501456430534002/?active_tab=discussion


Előadók

Kenyeres András


coach, a magyar férfi vízilabda-válogatott mentáltrénere

A Kenyeres Consulting alapítója, vezetője. Business coach, tréner, mentor, a Magyar férfi vízilabda-válogatott mentális és kommunikációs tanácsadója, a Budapesti Metropolitan Egyetem tanára. Az Igenek és nemek podcast házigazdája. 2019. szeptemberében jelent meg a Győztes gondolkodás c. könyve, melyben a sportoló mentális felkészülését hivatott segíteni, támogatni.


Helyszín
Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor

Kedves Résztvevőnk!

Értékelve a jelenlegi vírusügyi helyzetet, arra jutottunk, hogy az a felelős magatartás, ha nem kockáztatjuk feleslegesen Előadóink és Résztvevőink egészségét.

Ezért sajnálattal közöljük, hogy az első félévre betervezett HR CHALLENGES - #MOTIVÁCIÓ szemináriumunkat új időpontban ősszel rendezzük meg, HVG Munkajog 2020 konferenciánk pedig ONLINE pltaformon keresztül lesz elérhető résztvevőink számára.

Ezen kívül számos izgalmas témával készülünk a következő hetekben, s bár személyesen nem, de az online térben igyekszünk folyamatosan naprakész és aktuális témákat biztosítani követőink számára.

Soron következő WEBINÁRIUMOKRÓL további részletek hamarosan megtalálhatók lesznek oldalunkon:

https://konferencia.hvg.hu/
https://www.facebook.com/hvgkonferenciak/

Üdv,
a HVG Szeminárium és Konferencia csapata