Hatékony motiváció

A hosszútávon sikeres csapatok titka


Teljes ár: 34 900 Ft + áfa (bruttó: 44 103 Ft) | További kedvezmények

A legnagyobb pazarlás, ha veszni hagyjuk a csapatunkban rejlő tudást. Vezetőként legfőbb kihívásunk: megtalálni az átfedést munkatársaink elkötelezettsége és a cég üzleti kihívásai között. Kizárólag elkötelezett munkatársakkal érhető el tartósan kiváló eredmény, akik többet tesznek a kötelező feladatoknál, hiszen tudásuk legjavát akarják nyújtani. 

A legtöbb tulajdonos és cégvezető álma, hogy kollégái ugyanazt az elhivatottságot és motivációt érezzék a munkahelyi feladatokkal kapcsolatban, mint ő, a tulajdonos vagy a vezető. Ugyanakkor munkatársaink gyakran csak kölcsönveszik a feladatokat: dolgoznak velük, majd visszaadják. Pedig fontos lenne, hogy "megvegyék", sajátjuknak érezzék a problémát és a megoldást egyaránt. Elkötelezettségük növelése hosszú távon a szervezeti teljesítmény növekedésével járna.

Mi mozgósítja a belső erőnket? Mi indít bennünket cselekvésre? Miért vesződünk hálátlannak tűnő feladatokkal? Hogyan vagyunk képesek akár éveken keresztül ugyanazt a munkát kiválóan végezni? 

Az emberi motiváció jóval összetettebb terület, mint ahogy elsőre gondolnánk. Sokszor a legkézenfekvőbbnek tűnő és megszokott megoldások, mint az anyagi ösztönzés egyáltalán nem vezetnek sikerre. De akkor mégis mi?

A szemináriumunkon sorra vesszük azokat a vezetői eszközöket, amikkel akaratlanul is nap mint nap letörjük kollégáink lelkesedését és olyan eszközöket kínálunk helyettük, amikkel a képesek lehetünk eredményorientált munkakörnyezetet kialakítani, ahol hosszú távon tudjuk önálló, kreatív, alkotómunkára ösztönözni munkatársaikat.


Korábbi résztvevőink mondták előadóiknkról:

„Motiváló! Azonnal beépíthető módszereket kaptam a kollégák motivációjáról. A motiváció témakörét nagyon sok aspektusból sikerült bemutatni. „
„Felkészült, precíz, kiváló előadó, profi szervezés, modern környezet.”
Tetszett az előadó stílusa, humora, intelligenciája. Releváns a téma, ad értéket ahhoz, amiért jöttem."


Kapcsolódó cikk:

Videók

Program Program nyomtatása

13:00 13:30 ÉRKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ

13:30 13:45 Bevezetés, bemutatkozás

13:45 14:00 Az értelmes cél varázslatos hajtóereje

14:00 14:20 A belső motiváció pillérei: jelentőség, autonómia, kompetencia és előrehaladás

14:20 14:35 A szemléletváltás és motiváció

14:35 15:05 Külső és belső motivátorok

15:05 15:30 Motiváció és jócselekedetek

15:30 16:00 SZÜNET

16:00 17:00 Generációk motiválása - X,Y,Z

17:00 17:10 Kérdések

17:10 17:20 Akcióterv

17:20 17:30 Összegzés, zárás

Témák

Az értelmes cél varázslatos hajtóereje

 • Egy rendhagyó árverés története - hogyan adhatnak extra pozitív energiát a rajtunk túlmutató célok?

A belső motiváció pillérei: jelentőség, autonómia, kompetencia és előrehaladás

 • A külső és a belső motiváció – hatásuk a munkahelyi teljesítményre
 • Miként teremthetjük meg a belső motivációt támogató munkahelyi környezetet?

A szemléletváltás és motiváció

 • Milyen impulzusokra van szükségünk a folyamatos fejlődéshez?
 • A mesterré válás és a szemléletmód kapcsolata
 • Kockázatvállalás és motiváció

Külső és belső motivátorok

 • Esettanulmány feldolgozása

Motiváció és jócselekedetek

 • Beszélgetés Mártonffy Zsuzsával - újságíró, blogger és anya

Generációk motiválása - X,Y,Z

 • A környezet, a preferenciák és a viselkedés összefüggései
 • Generációk összecsiszolása
 • Generációs kihívások – csoportos feladatmegoldás

Akcióterv 

 • Az első gyakorlati lépések a szemináriumot követően

Előadók

dr. Baranyai Attila


Master Trainer, DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Attila a Develor nemzetközi központjának egyik vezetőjeként a szolgáltatások és a munkatársak fejlesztéséért felelt a hálózat 11 országában. 2011 óta a magyar tréner csapat oszlopos tagja. 2003 óta közel 1000 nap tréninget tartott, kiemelt szakterülete a vezetőfejlesztés és a nyilvános beszéd. A HVG szemináriumok, HR konferenciák elismert és közkedvelt előadója és moderátora, több szakkönyv lektora. Prezentációiban a humor és a tartalmas üzenetek remek párost alkotnak.


Szabó Csaba


vezérigazgató, DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Csaba jelenlegi pozícióját megelőzően sikeres szervezetfejlesztőként és trénerként a legnagyobb hazai cégek értékteremtésében vállalt szerepet. Korábban a GE Money Budapest Bank és a Citibank felsővezetője volt, aki karrierje során többször vezetett nagy értékesítési szervezetet, és több évtizedes szolgáltatás értékesítési tapasztalattal rendelkezik. 2011 óta vezeti a DEVELOR magyarországi cégét. Az elmúlt 10 évben az általa vezetett cég 4 alkalommal nyerte el a Develor International elismerését a kiemelkedő üzleti teljesítményért.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Kapcsolódó kiadvány

Dan Ariely

Motiváció

Mi hajt, ösztönöz, lelkesít minket valójában?
Részletek

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 34900 Ft+áfa/fő  A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás.  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)  A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.  Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu!  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor