Az eseményig még hátravan:


HVG Future of Recruitment konferencia 2018 & Recruiters' Night

A HR AGILISRA VÁLT


Teljes ár: 39 900 Ft + ÁFA (Bruttó: 50 453 Ft) | További kedvezmények

2018. 09. 25. 09:00
BMC - Budapest Music Center

20% EARLY BIRD KEDVEZMÉNY 2018. AUGUSZTUS 25-IG A RÉSZVÉTELI DÍJBÓL!

A szervezetek digitális átállása már túllépett a tervezési szakaszon, az üzleti folyamatok felgyorsulnak, az elvárások nőnek, a reakcióidő rövidül. A változások pedig a HR szakmát sem kerülik el.

A hangsúly az élet szinte minden területén a technológia felé tolódik - olyan határponthoz értünk, ahol a gyors tanulás, az adaptáció és a készségszintű technológiahasználat az élvonalban maradás alapfeltétele. Az új kihívásokra új működési modellekkel tudnak csak felelni a szervezetek.

Az agilis módszertan ma már nemcsak az IT szektor számára varázsszó, megtalálta az útját a termékfejlesztéstől a gyártáson át a marketingig és most a HR-területét forradalmasítja. Itt az idő, hogy megtanuljuk, miként toborozzuk, fejlesszük, kötelezzük el és menedzseljük szakembereinket egy állandóan változó környezetben ahol az alkalmazkodás és a folyamatos innováció már nemcsak adódó lehetőség, sokkal inkább a versenyképesség megőrzésének stratégiai szintű követelménye.

Konferenciánkon a környezet változásából fakadó átalakuló vezetői skill-setről, a döntéshozókkal szembeni elvárásokról ugyanúgy beszélünk, mint a generációs elkötelezés kihívásairól és technikai megoldási lehetőségeiről. Megvizsgáljuk, milyen kiaknázható lehetőségek rejlenek a biometrikus mérésekben, hogyan alkalmazható a mesterséges intelligencia és a mély tanulás a HR-ben, hol ér össze az üzlet és a technológia. A toborzásban is alkalmazható gyakorlati technikákat mutatunk olyan társterületekről, mint a sales vagy a marketing.


SZERKESZTŐI AJÁNLÓ

Korábbi, Online Toborzási Konferenciánk a HR szakma egyik legjelentősebb rendezvényévé nőtte ki magát. Az elmúlt 4 évben azonban fokozatosan éreztük, hogy a szakmánkra jellemző kihívások, folyamatos változások túllépték azt a keretet, amit a korábbi platform biztosított. A toborzás a HR szakma kiemelt területe, de már korántsem választható el a többi HR folyamattól olyan élesen. Ahogy a különböző területek - a toborzástól a megtartson át a belső fejlesztésekig - hatással vannak egymásra, úgy a jövő kihívásai és lehetőségei sem szegmentálhatóak, valamennyi területet együtt és egyszerre érintik. Ezt  bőrünkön tapasztaljuk a mindennapi munkánk során. Ebből a tapasztalatból született meg a Future of Recruitment konferencia gondolata, ahol a toborzás korábban még jól elhatárolható témaköre mellé olyan területeket is beemeltünk, melyekkel mára a gyakorlatban is elválaszthatatlanul összeér.

A célunk egy olyan magas színvonalú esemény megszervezése, ami a tőlünk megszokott szakmaisággal fordul a HR területeit érintő új kihívások felé és a közeli jövőre készíti fel közönségét. - Blaski Judit igazgató, HVG HR Center


KEYNOTE SPEAKERS

Jonna Pitkanen - COO és csapatvezető, Mightifier

 

Petr Novotnytoborzási vezető, EMEA&TRMS - Amazon.comHVG Future of Recruitment konferenciát követően 18 órától kezdődő partnereseményünkön, a TALENTUNO RECRUITERS' NIGHT programján a konferencia közönsége ingyenesen vehet részt.KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

A HR agilisra vált - 1. rész ...bővebben
A HR agilisra vált - 2. rész ...bővebben

Program Program nyomtatása

08:30 10:00 Érkezés, regisztráció

09:00 09:45 SZAKMAI WORKSHOPOK

09:45 10:00 Szünet

FUTURE OF LEADERSHIP & RECRUITMENT

10:00 10:05 Megnyitó

Blaski Judit, HVG HR Center
Szabó Fruzsina, Eduline

10:05 10:25 Vezetők a prés alatt - Mit kezdhetünk a "nemtudással"?

Simó György szociológus, üzletember

10:25 10:45 Agilis toborzás - Legyen a HR a változás motorja!

Tornai Balázs, HVG Akadémia

10:45 11:05 Az erősségekre építő kultúra - A fenntartható siker kulcsa

Jonna Pitkänen, Mightifier

11:05 11:35 Milyen lesz a jövő HR-vezetője?

Kerekasztal:
Kovács Judit, Profiles International / Uzsák Éva, Aon Hungary / Demény Soma, GE / Simó György szociológus, üzletember

11:35 11:45 HR TECH STARTUP PITCH

11:45 13:15 SZÜNET

12:00 12:45 SZAKMAI WORKSHOPOK

FUTURE OF ENGAGEMENT

13:15 13:35 Nem csak a 20 éveseké? - Generációk találkozása a munkahelyeken

Guld Ádám, PTE

13:35 13:55 Kik teszik "okosabbá" a csapatot?

Sági György, Bondweaver Hálózatelemző

13:55 14:15 Cím pontosítás alatt

felkérés alatt

14:15 14:35 Elkötelezettség vs. Munkavállalói élmény - A legfrissebb globális és magyarországi trendek

Uzsák Éva, Aon Hungary

14:35 14:45 HR TECH STARTUP PITCH

14:45 16:00 SZÜNET

15:00 15:45 SZAKMAI WORKSHOPOK

QUICK WINS

16:00 16:20 Sales technikák a toborzásban

Petr Novotny, Amazon.com

16:20 16:40 Employee Advocacy - Hogyan érd el, hogy a dolgozóid legyenek a legnagyobb rajongóid és így támogassák a toborzást?

Tóth-Czere Péter, CoffeeBreak Consulting

16:40 17:00 "Dos & Don'ts" - Gyakorlati példák agilis transzformációra

Farkas Szabolcs, Black and Wolf

17:00 17:20 Tool hacking a munkavállalói élménytervezésben

Radnai Tóth Judit, Worki

17:20 17:50 Személyes toborzási technikák

Kerekasztal:
Hajdú Csongor, Állásbörze és Frissdiplomás / Kelliár Zsolt, GWS Hub

17:50 18:00 Zárás

Témák

I. SZEKCIÓ - Future of leadership & recruitment

Konferenciánk első blokkjában arról beszélgetünk vállalatvezetőkkel, tanácsadókkal és HR vezetőkkel, hogy milyen tudás és eszközök szükségesek ahhoz, hogy „jövőbiztos” HR vezetőként a leghatékonyabb kiválasztási, elkötelezési és megtartási technikákkal támogassuk a szervezeti stabilitást.

Vezetők a prés alatt - Mit kezdhetünk a „nemtudással”?
Simó György, Day One Capital

A „kontroll illúziójában” szenvedünk – valószínűleg világszerte sok vállalati vezető és HR-igazgató fülében cseng vissza Ellen Langer harvardi pszichológus sokat idézett és igen kíméletlen kijelentése, miközben újabb és újabb stratégiát gyártanak, megkísérelve a (majdnem) lehetetlent: a folyamatosan és egyre nagyobb sebességgel változó körülmények között sikerre vinni vállalatukat. De mit tehet egy döntéshozó, ha azzal szembesül, hogy egyre kevésbé támaszkodhat saját tudására és korábbi tapasztalataira, mert ami tegnap még működött, az ma már fabatkát sem ér? Hogyan lehet megfelelni a „mindig tudja, mi a következő lépés” elvárásnak? Mit lehet kezdeni HR-esként és cégvezetőként a „nemtudással”? Mi a mindset a túléléshez és a csúcson maradáshoz? Ezekről a kérdésekről is beszélgetünk Simó Györggyel, a Day One Capital ügyvezető partnerével.

Agilis toborzás - Legyen a HR a változás motorja!
Jurecska Andrea, NN Biztosító & Tornai Balázs, HVG Akadémia

Az agilis módszertan lassan másfél évtizede van jelen az informatikában és sokan még ma is kizárólag a geekek „játékszerének” tartják, miközben egyre több üzleti területet hódit meg és a világ vezető vállalatai alkalmazzák. A merev szabályokra építő HR még csak most ismerkedik a módszertan előnyeivel, holott a HR-nek különleges szerepe van a szervezet agilissá alakításában. A kérdés az, mire tudjuk használni toborzásban, képzésben, szervezetfejlesztésben? Felvehetünk-e kevesebb idő alatt jobb jelölteket, építhetünk-e mérhetően hatékonyabb, folyamatosan fejlődő csapatokat? Mi azt állítjuk, hogy igen: az agilis HR a jövő! Lehet a HR agilis egy nem agilis szervezetben is, de az agilis vállalati átalakulás élére is állhat a HR osztály. Mi ez, ha nem stratégiai szerep a vállalaton belül?

Az erősségekre építő kultúra - A fenntartható siker kulcsa
Jonna Pitkänen, Teami Mightifier

Képzeld el, mi történne, ha a egy szervezet minden tagja, társai elismerésén keresztül, tisztában lenne saját erősségeivel? A legújabb kutatások szerint az egyéni erősségek felismerése révén a szervezetek nagy hatással lehetnek az alkalmazottak elégedettségére, elköteleződésére, teljesítményére és persze elmaradásaikra, hiányzásaikra is. A vezetőkre kiemelt feladat hárul abban, hogy munkatársaik tisztában legyenek legjobb képességeikkel, illetve, hogy a csapattagok egymás erősségeit is elismerjék és így egy újfajta, hatékonyabb csoportdinamika vigye előre a projekteket. Előadásunkban megmutatjuk, hogyan lehet kiaknázni a csapattagokban rejlő lehetőségeket a fenntartható siker érdekében!

Milyen lesz a jövő HR-vezetője? - kerekasztal-beszélgetés
Uzsák Éva, Aon / Demény Soma, GE / Simó György, Day One Capital / moderátor: Szabó Fruzsina, eduline

Tényleg igazi polihisztornak kell lenniük azoknak, akik jó HR-vezetővé szeretnének válni?  Az ma már egyértelmű, hogy a digitális transzformáció miatt otthonosan kell mozogniuk a technológia világában, de mennyire kell ismerniük azokat a digitális megoldásokat, amelyek egyre fontosabb szerepet kapnak a HR-ben? Milyen egyéb tulajdonságokra, készségekre lesz szükségük ahhoz, hogy továbbra is megszerezzék és megtartsák a legtehetségesebb munkatársakat? Valóban át kell formálniuk gondolkodásmódjukat ahhoz, hogy megfeleljenek a digitális átalakulás és a megváltozott munkaerőpiac által támasztott kihívásoknak? És miért fontosabb az „emberi oldal”, mint valaha?

II: SZEKCIÓ - Future of engagement

A megtartás, azaz a hosszútávon sikeres toborzás alapfeltétele az elkötelezés. Ehhez tudnunk kell, hogyan érhetjük el, hogy a különböző generációk is megtalálják egymással a hangot, hogyan aknázzuk ki a cégen belüli formális és informális hálózatokban rejlő lehetőségeket, és hogyan támogatja a mesterséges intelligencia a toborzási feladatainkat?

Nem csak a 20 éveseké? - Generációk találkozása a munkahelyen
Guld Ádám, PTE Társadalom- és Médiatudományi Intézet

Az elmúlt évek során egyre sürgetőbb igény mutatkozik arra vonatkozóan, hogy a különböző generációk viselkedését megértve tegyük hatékonyabbá a munkahelyi környezetet. Ez az igény egyértelműen rámutat arra, hogy a gyakran eltérően viselkedő, gondolkodó és kommunikáló generációk hatékony együttműködésének elősegítése ma már komoly kihívást jelent. E tekintetben a legnagyobb figyelem jelenleg a Z generációs fiatalokra hárul, akik pár éven belül felforgathatják a munkakeresés és munkavállalás játékszabályait. De mire számítsunk velük kapcsolatban? Milyen attitűdöket, célokat, munkamorált és főleg kommunikációs stílust hoznak a munkahelyekre? Hogyan viszonyulnak az érettebb generációkhoz, illetve hogyan tudjuk őket megszólítani és megtartani? Az előadás során főleg ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat.

Kik teszik „okosabbá” a csapatot?
Sági György, Bondweaver

Hogyan tudunk igazán eredményes, üzletileg hatékony és emberileg is jól együttműködő csapatokat toborozni? A hálózattudományi kutatások és a szervezeti hálózatelemzés választ ad erre a kérdésre. A kapcsolati adatok elemzése második dimenziót nyit az egyéni attribútumok mellett a people analitika világában. 5 egyszerűen alkalmazható szempont kerül bemutatásra, amellyel a megfelelő munkatársat lehet kiválasztani és sikeresen beilleszteni.

Elkötelezettség vs. Munkavállalói élmény - A legfrissebb globális és magyarországi trendek
Uzsák Éva, Aon

Az Aon Magyarország tanácsadói csapata tavaly október végén megálmodott egy kutatást a munkavállalói élmény témakörében. Hogyan értelmezik a vállalatok és a HR szakma a munkavállalói élmény fogalmát, milyen dolgokat tesznek, mi az, amit mérnek és ennek mentén tudatosan fejlesztenek, és milyen változásokra számíthatunk ezen a területen a következő években. Az álomból idén februárra valóság lett, abból pedig óriási nemzetközi siker és egy világszinten egyedülálló globális kutatás. Előadásunkban ennek a kutatásnak az eredményeire építve mutatunk be valós tendenciákat, működő gyakorlatokat, globális trendeket és hazai kihívásokat, de szó lesz az elkötelezettség mérésének és fejlesztésének evolúciójáról, és a munkavállalói élménytervezés fontosságáról is. 

III. SZEKCIÓ - Quick wins

Mit tud mondani egy sales-es vagy egy marketinges egy HR-szakembernek? Hogyan lehet újraértelmezni az eddig bevált digitális eszközeinket, hogy a folyamatalapú gondolkodásból munkavállalói élménytervezés lehessen? Olyan gyakorlati tippeket, technikákat mutatunk, amikkel könnyen és gyorsan hatékonyabbá tehető a toborzás és a megtartás.

Sales technikák a toborzásban
Petr Novotny, Amazon.com

Mi a különbség egy átlagos eladó és egy kiemelkedő értékesítő között? Talán, hogy az ügyfél-igényeket és a rendelkezésre álló adatokat alapul véve törekszenek a kölcsönösen legjobb megoldásra. Nagyon hasonlóan dolgozik egy jó recruiter is. Ha ennyire hasonlít a két terület egymáshoz, mik azok a fogások, amiket a siker érdekében átvehetünk a sales-től, mint társterülettől? Az Amazon.com nemzetközileg elismert toborzási vezetője beszédében az adatgyűjtésre épülő hatékony toborzási és értékesítési stratégiákról mesél, arról, ahol ez a két terület összeér: hogyan lehet a fellelhető adatokból megismeri egy-egy történetet, ami segítheti az ügyfelekkel a közös munkát.

Employee Advocacy - Hogyan érd el, hogy a dolgozóid legyenek a legnagyobb rajongóid és így támogassák a toborzást?
Tóth-Czere Péter, CoffeeBreak Consulting

Mára a HR is megérett rá, mind feladatkörét, mind méretét tekintve, hogy ne csak mint az erőforrások kezeléséért felelős terület működjön. Egy jól felépített HR terület azért is felel, hogy a munkavállalók ne akarjanak munkahelyet váltani, szeressenek ott dolgozni, ahol vannak. Erre született meg az Employer Branding, ami egy egyszerre befelé és kifelé történő márkaépítés a munkaadóról. De ezen felül más funkciót (egyelőre) nem tölt be, ami vétek. Ha már elérjük, hogy ügyfeleink, a külvilág jó szívvel gondoljon a vállalatunkra vagy a márkánkra, akkor miért ne hívjuk fel a munkavállalókat is közös aktivitásra? Miért ne lehetnének ők a márka vagy a cég „szóvivői, nagykövetei”? Erről szól az Employee Advocacy, ahol a teljes cég része lehet a nagy marketing gépezetnek, saját akaratából, szívből.

„Dos & Don'ts” - Gyakorlati példák agilis transzformációra
Farkas Szabolcs, EasyMonday

Az elmúlt években egyre több közép- és nagyvállalat foglalkozik az agilis működés gondolatával, vagy azért mert szeretnék szervezetüket rugalmasabbá és hatékonyabbá tenni,  emelnék az ügyfél kiszolgálás minőségét, vagy mert ebben látják a megoldást a növekvő munkaerőhiány és fluktuáció leküzdésére. Az előadásban olyan sikeres és kudarcokkal teli agilis transzformációs folyamatokat mutatunk be, amelyekből mindenki tanulhat, akit foglalkoztat az agilis működés gondolata. A gyakorlati tapasztalatok mellett szó lesz olyan módszertanok alkalmazásáról is, amelyek tudatos használatával támogatni tudjuk a szervezeti változásokat. 

Tool hacking a munkavállalói élménytervezésben
Radnai-Tóth Judit, Worki

Az élménytervezés a jelölt és a dolgozói elkötelezettség növelésének egyik leghatékonyabb eszköze. Segít, hogy hatékonyabbá tegyük a toborzást és a HR-t mégpedig úgy, hogy a korábban jellemző folyamat alapú gondolkodást egy ember és élmény központú gondolkodásra váltja. Az élmény tervezését és optimalizálását számos digitális eszköz segítheti, akár olyanok is, amik eredetileg nem erre a célra készültek. Vajon hogyan lehet a szoftverfejlesztésben, a designban, vagy a UX-ben bevált eszközöket újraértelmezni és a munkavallói élményfejlesztés szolgálatába állítani? Melyek a legjobb eszközök vagy épp "tool hackek" amelyek segítségével a HR és a recruitment képes megfelelni a megváltozott elvárásoknak és felkészülni a jövő kihívásaira?

TOVÁBBI TÉMÁK FELTÖLTÉS ALATT!

Előadók

Demény Soma


GE, HR Manager GGO/GOF CEE

Végzettsége szerint közgazdász, karrierjét a T-Mobilnál kezdte, majd a General Electric több üzletágánál töltött be különböző HR szerepköröket, a GE HR vezetőképző programjának végzettje. Elsődleges megkülönböztető jegye, hogy nincs olyan nehéz helyzet vagy stresszes időszak, amiben ne tudná ő és a csapata jól érezni magát. Kétgyermekes apaként és a vállalat kulturális nagyköveteként egyaránt ezt képviseli. Az SSC világba becsöppenve 4 éve építi az egyik leggyorsabban növekedő szolgáltató központot GE Global Operations néven és támogat globális funkciókat.


dr. Guld Ádám


egyetemi adjunktus, Pécsi Tudományegyetem

Guld Ádám médiakutató, kommunikációs szakember. A PTE-BTK, Társadalom- és Médiatudományi Intézet, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék adjunktusa. Angol és kommunikáció szakon végzett a Pécsi Tudományegyetemen, doktori fokozatát ugyanitt szerezte az Irodalomtudományi Doktori Iskola, Kultúratudományi Doktori Program keretében. Szakmai konferenciák rendszeres előadója; eddigi kutatási eredményei két saját szerkesztésű kötetben és számos folyóiratban jelentek meg. Szakértőként többször szerepelt hazai médiumokban (RTL Klub, M1, MR1-Kossuth Rádió). Főbb kutatási területei: társadalomtudomány, médiatudomány, médiakultúra, ifjúsági kultúrák és sztárkutatások. A Z-generáció kommunikációs- és médiahasználati szokásaival 2012-óta foglalkozik, a témában megjelent írásai többek között a Marketing és Menedzsment, a Korunk és a ME.doc című folyóiratokban olvashatóak. 


Farkas Szabolcs


Entrepreneur, Organization designer, Agile coach, Black and Wolf Kft.

Szabolcs a 90-es években végzett programozóként, ezt követően több sikertelen és néhány sikeres IT vállalkozás alapítójaként és vezetőjeként dolgozott. Fő érdeklődési köre már a kétezres évektől a hatékony, jól skálázható, önmagukat menedzselő szervezetek voltak. 2011-ben a Tan Kapuja Budhista Főiskolán többek között a kollektív archetipusos mintázatok közösségekre és szervezetekre gyakorolt hatását tanulmányozta. 2014-ben több cégvezetővel közösen létrehozták a Circle 43 kutatókört, ahol a Holacracy módszertanon alapuló és agilis szervezeti modelleket teszteltek valós céges környezetekben. Szabolcs 2016 óta szervezeti tanácsadóként tart workshopokat közép- és nagyvállalati környezetben, ahol az Easy Monday néven létrehozott agilis szervezetfejlesztési keretrendszert alkalmazza.


Jonna Pitkänen


csapatvezető és COO, Mightifier

Jonna szenvedélyes vezető és vezető fejlesztő, aki COO-ként a finn oktatási technológiával foglalkozó start-up, a Mightifier globális működéséért felel. Jelentős tapasztalatokkal rendelkezik nemzetközi csapatok koordinálásában, kiemelten a vásárlói elégedettség és értékesítés területén. A vállalat globális hálózatát (az Egyesült Államok kivételével) Helsinkiből irányítja. Kiemelkedően sikeres a csapatok motiválása és a csapattagok egyéni erősségeinek felkutatása és erősítése terén.


Jurecska Andrea


Recruitment & Employer Branding osztályvezető, NN Biztosító

A hazai munkáltatói márkaépítés mellett elkötelezett szakember több szakmai szövetség aktív tagja. PR menedzserként szerezte első diplomáját, majd a Corvinus Egyetemen közgazdászként végzett HR szakon. Pályafutásából közel 15 évet marketing és értékesítés területen töltött nemzetközi cégeknél, mely tapasztalata nagyban meghatározza mai employer branding szemléletét. Ma már a klasszikus HR feladataiba, kiválasztási és toborzási folyamatfejlesztésekbe is magas színvonalon, holisztikusan tudja alkalmazni az ún. munkavállalói élmény alapú felfogást. Jelenlegi munkahelyén az NN Biztosítónál folyamatosan innovatív és gondolkodást formáló eszközök kidolgozására törekszik, mely eszközök folyamatosan beépülnek a cég mindennapi kiválasztási folyamataiba.


Kovács Judit


ügyfélkapcsolati és szolgáltatásfejlesztési igazgató, Profiles International Hungary 

Több mint 10 éve már a Profiles értékelő eszközeire épülő programok (képzések, fejlesztések, tréningek, coaching folyamatok) fejlesztésével, értékesítésével, lebonyolításával foglalkozik. Az elmúlt időszak egyik legizgalmasabb feladatának a szervezetek HR-stratégiájának kidolgozásában való közreműködését és a generációmenedzsment elemeinek gyakorlatba illesztését tartja. Csapatával számos kutatás és esettanulmány  tapasztalatával igyekszik gondolatébresztő és katalizátor lenni a munka világában, hogy az exponenciális sebességgel gyorsuló változással könnyedén és rugalmasan tudjunk lépést tartani mind munkáltatói, mind munkavállalói oldalon.Petr Novotny


toborzási vezető,  HR Services, EMEA & TRMS, Amazon.com

Petr az elmúlt 15 évben toborzással foglalkozott – ügyfeleinek a legmegfelelőbb jelölteket kutatta házon belül és ügynökségeken keresztül egyaránt. Az Amazon csapatához 2017-ben csatlakozott, ahol jelenleg a közép-kelet európai régióért felelős, több különböző üzleti egységet támogató toborzási részleget vezeti. Ezt megelőzően a szintén nemzetközi hálózattal működő O2 telekommunikációs cég prágai központjában szerzett szakmai tapasztalatokat. 


Radnai Tóth Judit


társalapító, Worki - The Future Workplace Experience 

Kommunikációs és HR szakértő a Worki - The Future Workplace Experience alapító partnereként munkavállalói élménytervezésben, sokszínű cégkultúra kialakításában és munkáltatói márkaépítésben segíti ügyfeleit. Korábban a Prezi munkáltató márkastratégiájának kialakításáért, majd az Aon Hewitt Employer Branding szakterületének vezetéséért felelt. Tanácsadóként számos multinacionális nagyvállalattal, hazai és nemzetközi startuppal dolgozott együtt innovatív humán és employer branding stratégia kialakításában. Missziója, hogy tudatos tervezéssel készítse fel a vállalatokat a jövő humán kihívásaira. Speciális szakterületei az employer branding, a vállalati kultúraépítés, a munkavállalói élménytervezés és a network alapú toborzási megoldások.


Sági György


alapító – product architect, Bondweaver Hálózatelemző

A Bondweaver Hálózatelemző kft. alapítója. Két évtizede foglalkozik hálózat elemezéssel. Olyan kritikus üzleti kérdésekre ad választ, mint pl.: kik készülnek elhagyni a szervezetet, hogyan javulhat a visszajelzés kultúrája, hogy kell feloldani a kommunikációs elakadásokat? Pályája kezdetén az orvoslásban felhasználható IT alkalmazásokról tanított a DOTE-n,  majd a Generali régió-igazgatójaként szerzett vezetői tapasztalatokat. Emellett pszichodráma terapeuta, szervezeti analitikus és változásmenedzsment tanácsadó képzéseken vett részt, ’94-től menedzsment tanácsadó. Egyetemek és üzleti konferenciák rendszeres előadója. Kutatási eredményei cikkekben és ismeretterjesztő filmekben jelentek meg (Spektrum, MTV).


Simó György


szociológus, üzletember, kockázati tőkebefektető

Alapítója volt a Tilos Rádiónak és az Origónak. Közel 20 éve, a T-Online Zrt. jogelődjének tartalomszolgáltatási vezetőjeként állt menedzsernek, ezt követően részt vett a Matáv/Telekom internet és tartalomszolgáltatási üzletágának felépítésében, 2006 után pedig már nem csak a T-Online Magyarország Zrt., de a T-Com vezérigazgatója is lett. 2009 óta befektető, a Day One Capital alapító partnereként egész Közép-és Kelet-Európában keresi az ígéretes technológiai startupokat. Emellett a hazai 3D nyomtatás „apostola", a Fredee Printing tulajdonosa. Szervezeti tapasztalatai az egyszemélyes befektetésektől a kisvállalkozásokon át a tízezer fős nemzetközi nagyválallatokra terjednek ki. Elkötelezett híve a vállalkozói kultúra és mentalitás magyarországi elterjesztésének.  


Szabó Fruzsina


felelős szerkesztő, eduline.hu

Szabó Fruzsina szerkesztő-újságíró, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának magyar nyelv és irodalom, valamint kommunikáció és médiatudomány szakán szerzett diplomát. Pályáját az Origo egykori oktatási rovatánál kezdte szerkesztőként, majd szabadúszóként több hetilapnak és a Felvi.hu külföldi hallgatókat célzó rovatának írt, de kipróbálta a televíziós szerkesztést és a rádiózást is. 2010 óta - kis kihagyással - a HVG oktatási oldalának felelős szerkesztője, rendszeresen jelennek meg oktatáspolitikai témájú cikkei a HVG hetilapban és a kiadó különböző kiadványaiban. Tornai Balázs


agile coach, Apertus Kft., módszertani vezető, HVG Akadémia

Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik folyamatmenedzsment, termék-, illetve szervezetfejlesztés és módszertani tranzíció területeken. Dolgozott telekommunikációs, kereskedelmi, egészségügyi és gyártó szektorban, startupokkal és software-fejlesztő cégekkel. Az agilis módszertani átállás során a szervezetek egységnyi időre vetített termelő képessége átlagosan 150-300%-kal nőtt. A HVG Akadémia, Agile Recruiter sorozatának módszertani vezetője.Tóth-Czere Péter


digitális marketing stratéga, a CoffeeBreak Consulting társalapítója

Tartalommarketing és SEO szakértő, a CoffeeBreak Consulting és szakmai blog alapítója, ahol a marketing stratégiák kialakítása és megvalósítása mellett business és productivity tréningeket is tart, hogy tudását át is adhassa ügyfeleinek. Nagyvállalati és kkv ügyfélkörrel egyaránt foglalkozik, számukra egyedi, tartalomalapú megoldásokat, seo eredményeket, growth marketing kampányokat és elkötelezett ügyfélkört biztosít.Uzsák Éva Virág


cégvezető, Aon Hungary

Éva az Aon Magyarország új cégvezetője, korábban évekig a cég Üzletfejlesztési vezetője, majd Innováció és PR vezetője volt. Szenvedélyesen keresi az új lehetőségeket és járatlan utakat, de úgy szeret kísérletezni, hogy az hasznot is hozzon és az ügyfelek számára értéket teremtsen. Számos olyan kezdeményezés kötődik a nevéhez, mint a MuVi projekt, a HR Fest, vagy a World of work MoonShot. Csapatával nap, mint nap azon dolgozik, hogy legalább 1,000,000 munkavállaló életére legyenek pozitív hatással.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Kapcsolódó kiadvány

Simon Sinek; David Mead

Találd meg a miérted!

Mi motivál minket és csapatunkat?
Részletek
Jelentkezés

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 39900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Résztvevők

Kérjük adja meg e-mail címét és nevét a konferenciára jelentkezőknek!