Az esemény időpontja:

2017-11-08 09:00:00

HVG Future of Business konferencia 2017

Digitális transzformáció az üzleti életben


Teljes ár: 39 900 Ft + áfa (bruttó: 50 255 Ft) | További kedvezmények

A jövőt ma építjük - de vajon ráérzünk-e a jövő trendjeire? Víziókat vázolunk, esélyeket latolgatunk, nagy terveket szövünk. Nehezíti azonban a dolgunkat, hogy egy cégen belül sincs egységes megértés arról, hogyan fog hatni a piacainkra a technológia változása. Arról még kevésbé, hogy pontosan mit kellene tennünk, hogy a változás nyertesei lehessünk. 

Ennek ellenére mind érezzük: ma kell meghoznunk azokat a döntéseket és meglépnünk azokat a változtatásokat, amik meghatározzák a következő éveinket.

A jó hír azonban, hogy a jövő algoritmizálható. A digitális transzformáció lépései és sikerkritériumai már ma is láthatóak, a jövőbe vezető út pedig konkrét lépésekre bontható és menedzselhető. A sikeres transzformáció az alkalmazkodóképességen, a gyorsaságon, a nyitottságon és sokszor a vakmerőségen múlik. Feszegetnünk kell a határokat és sokszor át kell lépnünk saját árnyékunkat is.

A konferencián ennek az átalakulásnak a legfontosabb állomásait vesszük végig a jövő központú gondolkodásmódtól a radikális üzleti modellek alapelemein keresztül az üzleti folyamatok technológiai, szervezeti és emberi aspektusáig.KEYNOTEProfessor Yusaf Akbar, CEU


  

Pim van den Berg és Justin Collinge - TAO Leadership (UK)


Spark Institute at IBS

A konferenciánk szakmai szervezőpartnere a Spark Institute at IBS transzformatív vezetőképző intézet, ami a jövő képességeire és a digitális transzformációra készíti fel a nagy- és középvállalati vezetőket, szakértőket. Az intézet oktatói nemzetközi és hazai gyakorló szakemberek, kiváló tudósok, sikeres vezetők, előremutató nézeteket valló vállalkozók, akik saját területük elismert képviselői. Hiszünk abban, hogy korosztálytól függetlenül mindenkiben megvannak azok a képességek, amik szükségesek a jövő kihívásainak sikeresen teljesítéséhez, amiket ha felszínre hozunk és megerősítünk, egy jobb világban élhetünk a technológiával karöltve.


Videók

Program Program nyomtatása

08:30 10:00 ÉRKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ

WORKSHOP

09:00 09:45 Hogyan alkalmazzunk mesterséges intelligencia (AI) alapú megoldásokat munkánkban? - Élmény alapú Design Thinking workshop

Frankó-Csuba Dea, Spark Inst. at IBS és Szalai Ferenc Navega Strategies Ltd.

09:45 10:00 SZÜNET, ÉRKEZÉS

10:00 10:05 Köszöntő

Frankó-Csuba Dea, Spark Inst. at IBS

10:05 10:30 Megvalósult sci-fiben élünk – a technológia múltjából a jelenen át a jövőig és tovább

Pintér Róbert, Corvinus Egyetem

10:30 10:50 Radikális technológiák – az üzleti világ digitális útkeresése

Frankó-Csuba Dea, Spark Inst. at IBS

10:50 11:10 Innovatív üzleti modellek mesterséges intelligencia alapokkal

Byssz Róbert, Philips Magyarország

11:10 11:30 Hogyan éljük túl a megosztáson alapuló gazdaságot – pénzcsinálás az információs korban (angol nyelvű előadás)

prof. Yusaf Akbar, CEU

11:30 11:50 Mesterséges Intelligencia Stratégiák - Avagy a jövő itt van és sosem ér véget

Szalai Ferenc, Navega Strategies Ltd.

11:50 13:20 EBÉDSZÜNET

WORKSHOP

12:20 13:05 Mindful Leadership workshop – Hatékonyságunk növelése a tudatos jelenlét eszközeivel

Márky Ádám, cfml

13:05 13:20 SZÜNET

13:20 13:40 A jövő munkahelyei, a munka jövője - digitális kultúrsokk

Veres Rita, AON Hewitt

13:40 14:20 Szervezeti- és egyéni adaptivitás (angol nyelvű előadás)

Pim van den Berg és Justin Collinge, Tao Leadership

14:20 14:40 Egy a csapat - A bizalom és az odafigyelés nem megy ki a divatból

Fazekas Barbara, Greenfox

14:40 15:25 KÁVÉSZÜNET

15:25 15:45 A digitális generáció üzleti értéke

Beszélgetés: Simó György, Day One Capital

15:45 16:05 Design gondolkodás

Dobó Mátyás, Endless.Consulting

16:05 16:25 Közösségi. Kreatív. Körforgásos.

Német G. Dániel, Ususty

16:25 16:45 Lélek lép a lajtorján

Sas István, reklámpszichológus, filmrendező

16:45 17:00 ZÁRÁS

Témák

Megvalósult sci-fiben élünk – a technológia múltjából a jelenen át a jövőig és tovább
Pintér Róbert, Corvinus Egyetem, eNet Internetkutató és Tanácsadó Kft.

Elgondolkodtál már azon, hogy akarsz-e halhatatlan lenni? Könnyen lehet, hogy még megéred, döntened kell a saját halandóságodról. De ne szaladjunk ennyire előre… Előadásomban a mai technológiák múltjáról fogok először beszélni, a katona „apáról” és az akadémikus „anyáról”. Az internet és a számítástechnika a múltban párhuzamos történet volt, ami a jelenre ért össze. De még mindig nem terjedt el mindenhol és mindenben a világban – azt a jövő hozza majd el nekünk a dolgok internete révén, ami szolgáltatóvá teszi a gyártócégeket is. A számítógép meg az internet elhagyja a dolgozószobát és a nappalit, nem lesz elkülönült gép többé. Mindez olyan társadalmi, gazdasági és politikai folyamatokat indít el, amik gyökeresen változtatják meg az életünket. Ez gyakorlatilag egy megvalósult sci-fi, de egyúttal a hétköznapjaink kerete is, így már fel sem tűnik számunkra. Végül az előadásban a könnyebben bejósolható közeljövőn túl a távolabbi jövővel is foglalkozunk, a szingularitással, a poszthumán jövővel és az induló kérdésként felmerült digitális halhatatlansággal is. És, hogy mi köze ehhez az üzlet világának? Ez is kiderül majd az előadásból.

Radikális technológiák – az üzleti világ digitális útkeresése
Frankó-Csuba Dea, Spark Inst. at IBS

Óriási az útkeresés a digitalizáció és radikális technológiák világában. Miközben bevált receptekhez vagyunk szokva az üzleti életben, a digitális átállásban nem léteznek biztos, bevált, kipróbált útvonalak. A cégek kockázatvállalási hajlandóságát feszegeti a kényszer, hogy járatlan utakra lépjenek és új megoldásokat elsőként próbáljanak ki. A vakmerőbbek már elindultak az úton és saját tapasztalatokkal rendelkeznek, az első lépéseknél járnak bízva abban, hogy hamarosan kitisztul a kép és néhány stabil pont ismeretében magabiztosan léphetnek előre. Az előadásban azokról a keretekről lesz szó, amik kapaszkodóul szolgálnak a radikális technológiák korában. 

Innovatív üzleti modellek mesterséges intelligencia alapokkal
Byssz Róbert, Philips Magyarország

A gazdasági életben mind többet hallunk a mesterséges intelligencia terjedéséről, akár egészen meglepő iparágakban, területeken is. Egyre több CXO szembesül azzal, hogy le kell szűrnie a rendelkezésre álló információ özönből, hogy mi a hype és mi a valóság a kérdésben. A döntéshozóknak meg kell érteniük, hogy a Mesterséges intelligencia nem egy sima technikai megoldás, vagy egy szoftver, ugyanis megértve a logikáját képessé tesz arra, hogy sok-sok éve stabilan működő iparágakat alapjaiban forgasson fel és egyúttal kínálhat hatalmas fejlődési lehetőséget azoknak, akik megértik az üzenetet időben.

Hogyan éljük túl a megosztáson alapuló gazdaságot – pénzcsinálás az információs korban
Professzor Yusaf Akbar, CEU

Olyan strukturális változások jelentek meg a gazdasági életben, amik alapjaiban változtatják meg eddigi berendezkedésünket. Az egyik ilyen változás összefüggésben van a Spotify-hoz vagy a Tripadvisor-hoz hasonló, a mindennapi életünk részévé vált információs termékek térhódításával, melyek a hagyományos vállalati struktúrákat súlyos dilemma elé állítják. Mivel az információs termékek újratermelésének költsége gyakorlatilag nulla és digitális megosztásuk is ingyenes, a hozzájuk kapcsolódó fizetési hajlandóság is mélyponton van. A digitális tudásmegosztó és információs hálózatoknak köszönhetően a cégek a pénzügyi fenntarthatóság szélére sodródtak. Milyen válaszaik lehetnek ebben a helyzetben a vezetőknek?

Mesterséges Intelligencia Stratégiák - Avagy a jövő itt van és sosem ér véget 
Szalai Ferenc, Navega Strategies Ltd.

Nem minden cégnek van azonnal szüksége mesterséges intelligencia technológiákra, de minden cégnek meg kellene vizsgálnia, hogy tudja-e, és ha igen milyen módon tudja hasznosítani ezt az új technológiát. Ehhez pragmatikus és praktikus stratégiai szintű tervezésre van szükség. Az előadásában szó lesz a mesterséges intelligencia és neurális hálózatok legújabb eredményeiről és arról, hogy miért nem kell félni a szuperintelligenciától. Valamint bemutatjuk azokat a lehetőségéket és módszereket, amikkel egy vállalkozás el tudja kezdeni ezt a folyamatot. Felvázoljuk azokat a területeket ahol a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia technológiák kellően fejlettek ahhoz, hogy valódi hatékonyság növekedés hozzanak és eloszlatunk néhány tévképzetet arról, hogy milyen feladatokat lehet, vagy nem lehet ezekkel a technológiákkal megoldani.

A jövő munkahelyei, a munka jövője - digitális kultúrsokk
Veres Rita, AON Hewitt

A jövő kihívása abban rejlik, hogy szinte minden fogalmat újraírunk, és egy exponenciálisan fejlődő világban teremtünk jövőképet, útmutatást és biztonságot az embereknek. A jövő vezetőinek le kell bontaniuk a határokat, új vezetési és gondolkodási módszereket kell alkalmazniuk, miközben átalakítják a merev szervezeti struktúrákat, és megpróbálják elfelejteni az évtizedek óta berögződött mintákat, szokásokat, hogy radikálisan újakat építsenek.

Viselkedési izom építése…Sprint!
Justin Collinge és Pim van den Berg, Tao Leadership

Az agilis gondolkodás és metódusok forradalmasították a szoftverfejlesztés iparágát. Ez alkalommal azt fogjuk tanulmányozni, hogy az agilitás alapelveit hogyan lehet az emberi fejlődésben alkalmazni ahhoz, hogy új lendületet és szenvedélyt ébresszünk a teljes munkaerő állományban. Egy esettanulmányon keresztül vizsgáljuk, hogyan válik egy veszteséges vállalkozás 3 hónap leforgása alatt nyereségessé. Résztvevőink megtapasztalhatják, hogyan lehet korábban elbukott programokat vagy teljes vállalkozásokat ugyan azon  alapelvek használatával sikere vinni.

Egy a csapat - A bizalom és az odafigyelés nem megy ki a divatból
Fazekas Barbara, Green Fox Academy

A Green Fox Academy 2 év alatt Magyarország piacvezető programozó bootcamp cégévé vált. Az iskolában egy átlagos hétköznapon 140 hallgató és 36 fős szakmai csapat dolgozik. A kollégák többsége pedig még nincs is 30 éves. Sokszor kérdezik tőlem, hogy ez hogyan értük el? Mindig csak annyit tudok válaszolni: “Egy fantasztikus csapatot sikerült összehozni.” Hogy mi a titok? Sok-sok bizalom és apró szemléletbeli különbség, ami lehetővé tette, hogy ez a sok-sok tehetséges ember minket válasszon. Ezekről fogok mesélni, bízva abban, hogy van néhány olyan eszköz, ami másoknál is működhet.

Közösségi. Kreatív. Körforgásos.
Német G. Dániel, Ususty

Mi a város igazi funkciója egy olyan jövőben ahol robotok és mesterséges intelligencia itatja át a hétköznapi életünket? Hogyan formálódnak ügyek köré az exponenciális technológiákra épülő hatásközpontú vállalkozások? Miért nagyobb a közösségek ereje a gyors hálózatosodás és a poszt-igazság korában mint valaha? Ilyen és ehhez hasonló gondolatokról is beszélünk majd az előadásban, aminek központi eleme a jövő városainak új mintázatai, amik formálják majd hétköznapi életünk.

A startup hullámvasút - a "workaholizmus" mítosza
Biás Csongor, Booom.

Az ingyen ebéd, fancy irodák, babzsákok és pingpong asztalok mellet a tech startupok szerves velejárójává vált egyfajta romantikus munkamánia, a 100+ órás munkahetek és a végigdolgozott hétvégék és munkaszüneti napok, ami az iparágra jellemző magas kockázat és éles verseny okozta stressz mellett gyakran égeti ki és építi le a vállalkozókat, illetve a digitális gazdaságban dolgozó munkatársakat. Valóban feltétele ez a fenntarthatatlan tempó a sikernek? Meg lehet teremteni egy egészséges egyensúlyt a világmegváltó ambíciók, munka és magánélet között? 

Dizájn Gondolkodás: Az emberi együttműködés ereje az automatizáció korában 
Dobó Mátyás, Endless.Consulting

Amit az utóbbi évtizedekben megtanultunk az emberi gondolkodásról, az alapján kész csoda, hogy képesek vagyunk életben maradni, nemhogy a ma elvárt szinten működő, jó minőségű szolgáltatásokat létrehozni. Gondolkodási hibák sokasága terheli mindennapjainkat és együttműködési képességünket, ezek a hibák talán valamikor hatékony eszköznek bizonyultak az evolúció során, de ma alapvetően gátolnak minket abban, hogy ügyfélközpontú, innovatív vállalatokat hozzunk létre.  A szabad akarat és az akaraterő túlértékelt jelenségnek tűnik a társadalmunkban ahol egyre inkább külső keretekre, a környezet tervezésére van szükségünk ahhoz, hogy az elvárt viselkedést váltsuk ki magunkból és kollégáinkból.  Az előadás az egyik legsikeresebb ember központú "mindset"-et, a dizájn gondolkodást járja körbe, amely az egyik fontos eszköz lehet arra, hogy a mesterséges intelligencia és a széles körű automatizáció korában az emberi gyengeségeket kisegítve, az emberi erősségeket pedig kihangsúlyozva az emberi együttműködést - az ember-gép, gépek-gépek közötti együttműködési formák mellett - versenyképessé tegye.

Lélek lép a lajtorján
Sas István, reklámpszichológus, filmrendező, kommunikációs szakértő

Chaplin Modern időkje 1936-ban készült. Nyolcvan  évet kaptunk arra, hogy hozzászokjunk a “man to machine” kapcsolat harmonikusabbá tételéhez, de még nem sikerült igazán.  Ehhez képest most percekben mérhető az az idő, ami alatt alkalmazkodnunk kell  a  mesterséges intelligencia vívmányainak “machine to man” kihívásaihoz. És már itt van a nyakunkon az újabb izgalom; a “machine to machine” (IOT) találkozása az emberi pszichével. Pillanatok alatt kell hozzászoknunk új valóságokhoz, a virtuális és kiterjesztett térben való tájékozódáshoz.  Jönnek a hírek arról, hogy nem is olyan könnyű lépést tartani a digitális átalakulás új lelki terheivel -  az “always online” üzemmódban való  működéssel, a párhuzamos eszközhasználat látszólagos kényelmével, az online identitás puha képlékenységével. No és hogyan alakul majd a viszonyunk csinos digitális asszisztenseinkkel? Cortanaval, Alexával és Sirivel? Mindenben pótolják majd a régi jó humán modellt? Milyen coach-ra lesz szükség egy robotokkal telített vállalati környezetben? Visszasírjuk majd a morcos ügyfélszolgálatosokat a tökéletesített chatbotokkal való társalgásban. Apropo: azt mondják, chatbotok helyettesítik majd a vállalati pszichológust is. Fogadjunk, hogy miattuk lesz majd szükség  egyre több pszichológusra!


WORKSHOPOK

09:00-09:45

SPARK INST. at IBS workshop:
Hogyan alkalmazzunk mesterséges intelligencia (AI) alapú megoldásokat munkánkban?- Élmény alapú Design Thinking workshop 
Frankó-Csuba Dea, Spark Inst. at IBS és Szalai Ferenc Navega Strategies Ltd.

A mesterséges intelligencia (AI) óriási lázban tartja az üzleti élet szereplőit, de nagyon kevesen vannak, akik már elindultak az úton és látják a pontos irányokat. Mi 45 percben megmutatjuk nektek, hogyan érdemes foghatóvá tenni a kihvást. Egy design thinking sprinten egy konkrét ügyfél igény feltérképezésétől az AI alapú megoldás megtervezéséig jutunk el. Mi az, amit a résztvevők biztosan elvihetnek magukkal a workshopról? 
  • Egy könnyen és gyorsan alkalmazható design thinking eszköz
  • Új és praktikus gondolatokat az üzleti világ legújabb fenegyerekéről, a mesterséges intelligenciáról

12:20-13:05

CENTER FOR MINDFUL LEADERSHIP workshop:
Mindful Leadership - Hatékonyságunk növelése a tudatos jelenlét eszközeivel
Márky Ádám, cfml

Minden történetnek (legalább) két oldala van. Így van ez a digitalizációval is. Az okos eszközök egyszerűbbé, gyorsabbá, kényelmesebbé tehetik az életünket, hatékonyabbá a munkánkat, gyümölcsözőbbé az üzletünket. Ugyanakkor tönkre is tehetik az alvási ritmusunk, szociálisan elszigetelhetnek, depressziót okozhatnak, függőséget és különböző pótcselekvéseket indukálhatnak. 
Minden a tudatosságunkon múlik: az okos eszközök vannak értünk vagy fordítva? 
Agyunk lassan változik, a környezet túl gyorsan. A mindfulness az egyik leghatékonyabb lehetőség arra, hogy képesek legyünk megküzdeni a világ és önmagunk elvárásaival, megtanuljunk kikapcsolni és feltöltődni és arra figyelni, amire mi szeretnénk. Ezért ez a sikeres és kiegyensúlyozott XXI. századi vezetők egyik alapkészsége.Előadók


ELŐADÓINK LISTÁJA FOLYAMATOSAN BŐVÜL!


Byssz Róbert


globális értékesítési képesség fejlesztési vezető, Philips Magyarország 

Róbert évek óta vezeti globális szinten a Philips egészségügyért felelős sales-szervezeti transzformációját. Ennek során több mint 100 ország közel nyolcezer értékesítőjét készíti fel egy, a mainál jóval digitálisabb világra. A Philips árbevételének ugyanis közel 50%-a (mintegy 11 Mrd EUR) származik az egészségügyi szektorból, és abban minden szakértő egyetért, hogy az ágazatban a következő 5-10 évben szinte elképzelhetetlen mértékű változás prognosztizálható. A Philips 2011-ben indította el nagyszabású átalakítását, ezzel iparágát jóval megelőzve állt a digitalis transzformáció élére. Az eredmények mára már kézzel foghatóakká váltak: nemcsak pénzügyi téren látható az egyértelmű növekedés, de az átalakítás a cég működési modelljére és kultúrájára is nagy hatással volt.


Dobó Mátyás


ügyvezető, Endless.Consulting

Mátyás 2000 óta dolgozik digitális területen, karrierjét a startup piacon kezdte videós platformok fejlesztésével - és sikeres exittel  -, vont be kockázati tőkét nemzetközi terjeszkedéshez, amerikai és hazai piacra dolgozott alkalmazásfejlesztési területen, a Telekommunikációs szektorban üzletfejlesztési igazgatóként IoT-val, adattermékekkel és személyes digitális biztonsággal foglalkozott, jelenleg főleg nagyvállalatoknak segít üzletfejlesztési-, automatizálási- és digitális transzformációs projektekben.


dr. Márky Ádám


Longevity Project alapító

Dr. Márky Ádám a hazai vállalati mindfulness oktatás egyik úttörője. A Longevity Project orvosigazgatójaként, a harvardi Culture of Health modell alapján vezet vállalti egészségprogramokat, oktat orvostanhallgatókat és szervezetpszichológusokat.


Fazekas Barbara


CEO, társalapító, Green Fox Academy

Az oktatás, mint iparág szerelmese. A Green Fox Academy csapatával célja, hogy felépítsen egy olyan iskolát, ami több téren példát mutathat a hazai felnőttképzés megreformálásában. Tanulmányait a BGE marketingkommunikáció szakán végezte. A reklámügynökségeknél eltöltött gyakornoki évek után a TEDxDanubia program koordinátoraként, majd pedig a KÜRT Akadémia marketing vezetőjeként dolgozott azért, hogy a jó minőségű oktatási és konferencia termékek minél többekhez eljuthassanak. 


Frankó-Csuba Dea


CEO, Spark Institute at IBS, Singularity University executive alumni tag

A Spark Institute transzformatív képzőközpont keretében a jövő képességeire készíti fel a hallgatókat egy nemzetközi oktató és mentor közösség segítségével. 10 éve fejleszt innovatív, élmény alapú képzési programokat vezetőknek és szakembereknek, mentorként pedig Európa-szerte támogat digitális transzformációs projekteket. Kedvenc témája a jövő munkahelye, a munka jövője, valamint a digitalizáció és az ember kapcsolata. Kiemelten foglalkozik az ember és a szervezet változási képességével, valamint az egyéni és szervezeti alkalmazkodóképesség fejlesztésével. Ez utóbbi témában sokat merít személyes meditációs gyakorlatából és több, mint 10 éves jóga és meditációs oktatói tapasztalatából. Ennek a munkának egyik alapköveként számos vállalat vezetőjével és munkatársával dolgozik reziliencia fejlesztés és stresszkezelés projekteken.


Justin Collinge


igazgató, Tao Leadership

Justin változatos karriert tudhat maga mögött. 12 éves tanári, 10 éves lelkipásztori, 8 éves szenior egyetemi oktatói, 15 éves tűzoltói és 15 éves magánvállalkozói tapasztalattal rendelkezik. Ezek eredményeként az üzleti kihívásokat különböző nézőpontokból látja át, ami új lehetőségekbe enged betekintést. A Tao Leadership vezetőjeként az emberi viselkedés változásainak megfigyelésére specializálódott, ahol adatokból nyer ki megoldási lehetőségeket. Így alkot olyan díjnyertes programokat, amik nagyvállalati szinten képesek hosszú távú változásokat hozni.


Német G. Dániel


vezető, Ususty 

Dani főállásban az Ususty fenntarthatósági innovációs ügynökséget vezeti, ahol jelenleg a jövő városának működési modelljét kutatja elméletben és gyakorlatban. A Pál utcai fiúk Grundján living lab-ot fejleszt mindamellett, hogy a Night Mayor Budapest alapítói feladatit is viszi. 


PhD Pintér Róbert


egyetemi adjunktus, Corvinus Egyetem,  kutatásvezető (Head of Consumer Research), eNet Internetkutató és Tanácsadó Kft.

Róbert szociológusként és politológusként végzett az ezredfordulón az ELTE-n. Internet és okostelefon kutató, sokszor szokták jövőkutatóként is aposztrofálni, mivel elsősorban mindig az érdekli, hogy a jelen és jövő határán lévő új technológiai trendek hogyan hatnak a társadalomra és az emberek életére. Jelenleg az eNET Internetkutató Kft. lakossági és e-kereskedelmi területeinek kutatásvezetője. Korábban dolgozott az Információs Társadalom- és Trendkutató Központban (BME), majd ezt követően 2008 és 2012 között a Szonda Ipsosban és az Ipsos Interactive Services-ben. Számos internettel és információs társadalommal kapcsolatos kutatásban és stratégiaalkotásban vett részt az évek során. A Médiakutató és az Információs Társadalom folyóiratok szerkesztőbizottságának tagja. A hazai konferenciák kedvelt előadója. 2012-ben megkapta a Ringier Mobile Influencer díját a hazai mobil piacon végzett edukációs tevékenységéért. 2004 óta aktív blogger.


Pim van den Berg


Partnership Manager, Tao Leadership

Pim változatos tapasztalatokat szerzett a sport, a vállalkozások és az üzleti pszichológia területén. Szakdolgozatát  a vállalati környezetben tanúsított innovatív viselkedések témájában írta. A Tao Leadership csapatában jelenlegi fókusza a vállalati kultúrák fejlesztése, a szervezeteken belüli informális véleményvezérek felkutatásával, és a viselkedés megváltoztatására kidolgozott többszörös díjnyertes program alkalmazásával, melyekkel hosszú távú változások érhetőek el.


Sas István


reklámpszichológus, filmrendező, kommunikációs szakértő

Sas István a 70-es évek legendás reklámfilmjeinek (Skála kópé, Pécsi kesztyű, Hurka Gyurka, Cascót akarok, OTP forgóajtó) alkotója, Balázs Béla díjas, Érdemes művész. A Cannesi Reklámfesztivál hétszeres Oroszlán-díjasa. A reklámszakma doyenjének is szokták nevezni. Eredeti végzettsége pszichológus. Két évtizede oktat marketingkommunikációval kapcsolatos tárgyakat (kampánytervezést, reklámlélektant, médiaismereteket)  Címzetes főiskolai tanár, mestertanár, több hazai és külföldi egyetem népszerű előadója. Jelentősebb könyvei: Reklám a jóért. Az ötletes reklám. Reklám és pszichológia a webkorszakban. 


Szalai Ferenc


CTO, Navega Strategies Ltd.

Fizikusként számos technológiai vállalkozás alapítója, tanácsadója vagy befektetője vagyok az elosztott, nagyteljesítményű számítástechnikai rendszerektől a biotechnológián át a fintechig. Jelenleg különféle szervezeteket segítek, hogy a mesterséges intelligencia és gépi tanulás legújabb eredményeit minél hamarabb és könnyebben be tudják illeszteni az üzleti stratégiájukba és napi üzleti folyamataikba. 


Veres Rita_


Aon Hewitt, cégvezető, európai üzletágvezető

Rita a világ első számú humánerőforrás és outsourcing tanácsadó vállalatának cégvezetője, európai üzletágvezetője és a SingularityU budapesti nagykövete. 15 éve gyakornokként csatlakozott az Aon Hewitt-hoz, és példaértékű karrierúttal mára az egyik legsikeresebb vezetője lett. 2012-ben, egy jelentős átalakítást követően vette át a cég vezetését, és már abban az évben az előző hat év legsikeresebb időszakát zárták. A magyar csapat elkötelezettsége és az innovációban való hitük legendás.  Rita vezetőként hisz abban, hogy amit csinálunk, annak a jövőről kell szólnia.

Veres Rita tavaly elnyerte azt a Női Menedzser Díjat, amelyet 2014-ben hagyományteremtő céllal alapított a PWA. A díj célja, hogy a nők gazdasági szerepvállalását jó példák kiemelésével ösztönözzék és segítsék a nőket vezetői ambícióik elérésében. 


Yusaf Akbar


egyetemi docens, CEU üzleti és gazdaságtudományi tanszék 

Stratégiai gondolkodó, vezetői és start-up mentor, oktató. Széles körű oktatási, kutatási és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik a feltörekvő piacok területén, melyekről jelenleg tanácsadói és vezetői oktatóként ad elő Bulgáriában, Kínában, Franciaországban, Magyarországon, Olaszországban, Litvániában, Marokkóban, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban, Svédországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Arab Emírségekben. Tanácsadóként olyan cégekkel dolgozott, mint a Citibank, a Deutsche Telekom, az Illy Caffè, a Siemens, a Telenor vagy a Toyota. Jelenlegi kutatási területe a megosztáson alapuló gazdaság, és a hagyományos vállalatok stratégiai lehetőségei megosztási platformokkal és hálózatokkal. A Feltörekvő Piacok Nemzetközi Folyóirat alapító szerkesztője, kormányzati tanácsadó.


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Kapcsolódó kiadvány

Ford, Martin

Robotok kora

Milyen lesz a világ munkahelyek nélkül?
Részletek

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 34900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.közvetített szolgáltatások díjából nem biztosítunk kedvezményt. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor