Az esemény időpontja:

2015-11-18 12:30:00

Eredményes motiváció

Fejlődés, hatékonyság, elköteleződés


Teljes ár: 29 900 Ft + áfa (bruttó: 37 335 Ft) | További kedvezmények

A demotivált munkatársak millókba kerülnek a cégeknek évente. Ezzel együtt sok vezető - aki felel azért, hogy elkötelezett legyen a csapat – nem tudja, mitől alakul ki az elkötelezettség hiánya, és látszat-intézkedésekkel igyekszik javítani a helyzeten.

Az Optimális Motiváció megközelítése arra alapul, hogy a motiváció egy készség, ami tanulható, tanítható, és fenntartható. Mindenki képes arra, hogy bármely pillanatban megválassza személyes motivációja minőségét, bármely feladattal kapcsolatosan. Ez az egyén döntése. Vezetőként az a feladatunk, hogy segítsük munkatársainkat saját motivációjuk megteremtésében.


A program témái

  • A motiváció spektruma: mi az a hat motivációs állapot, amiben lehetünk?
  • Hogyan befolyásolja az Önrendelkezés, a Kötődés és a Szakértelem minősége azt, hogy mekkora energiát és életerőt érzünk, és milyen a közérzetünk?
  • Milyen stratégiákkal lehet segíteni másokat abban, hogy áttérjenek egy magasabb minőségű motivációs állapotba?
  • Az Optimális Motiváció elősegítésének három készsége, és hogyan lehet ezt használni magunkkal és másokkal.


Program Program nyomtatása

Program
12:30 12:50 Bevezető, bemutatkozás

12:50 13:30 A motiváció, mint az energia-állapotunk és közérzetünk befolyásolásának készsége

13:30 14:40 Az Optimális Motiváció három készsége

14:40 15:00 SZÜNET

15.00 15:30 Az önszabályozás és az érzések szerepe a motivációnk minőségében

15:30 16:30 Az Optimális Motiváció készségeinek gyakorlása

16:30 17:00 Hogyan tovább: a tanultak átültetése önmagunk és mások motivációjának javítására

Előadók

Czinege Andor

Ad Sidera Csoport, ügyvezető - Blanchard International Kft.

23 éve foglalkozik vezetés- és szervezet-fejlesztéssel. 1993 óta, a Ken Blanchard Companies nemzetközi mestertrénereként 17 országban dolgozott összesen több, mint 10,000 vezetővel. Jelentősebb projektjei: A MOL felső-és középvezetői közül 500 fő képzése a 90-es években, a Nokia vezetőinek és belső trénereinek képzése, a Nokia-kultúra hatékony átültetése érdekében Nyugat-Európától Japánig, az American Express indiai szolgáltató központjaiban dolgozó vezetők felkészítése egy felhatalmazáson és delegáláson alapuló vezetési stílus bevezetésére, a Nestlé oroszországi felső- és középvezetői, valamint belső trénereinek képzése a Helyzetfüggő Vezetés területén. Nevéhez fűződik a „blended” (ötvözött) tréningtartás módszerének honosítása, miután azt számos külföldi országban már sikeresen alkalmazta. A módszer lényege: a hagyományos tantermi, és az interneten keresztül történő élő virtuális képzés ötvözése a gyorsabb készségfejlesztés és hatékonyabb gyakorlati átültetés érdekében.


Helyszín

Budapest Music Center
1093, Budapest, Mátyás u. 8.

Kapcsolódó kiadvány

Pink, Daniel H.

MOTIVÁCIÓ 3.0

Ösztönzés másképp
Részletek

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 29900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -20% Diákkedvezmény: -20% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk. Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor