Az esemény időpontja:

2020-05-08 18:00:00

Élethelyzetek, buktatók, kapaszkodók

Hogyan küzdjünk meg a hullámvölgyekkel, a változásokkal és a félelmeinkkel? Online beszélgetés


Teljes ár: 1 659 Ft + áfa (bruttó: 1 900 Ft) | További kedvezmények

Ha lemaradt az előadásról, itt meg tudja vásárolni az esemény videóját.

Életünk folyása nem egyszerűen A pontból B pontba tart, hanem ¬– a váratlan krízishelyzeteken felül - tipikus korszakok, ciklusok jellemzik. Boldogságunk, elégedettségünk kulcsa, hogy miként sikerül választ adnunk az egyes életszakaszok nagy kérdéseire, túllépnünk az életciklusokban felbukkanó természetes és kóros hangulatzavarokon és félelmeken.

Vajon felkészülten tudunk-e kilépni az „életbe”, rábukkanunk-e a nekünk való hivatásra, és harmóniára találunk-e társunk, gyermekeink körében, vagy éppen az egyedüllétben? Elégedetten nézhetünk-e szembe az életközepi válság és az időskor kihívásaival? 

A következő HVG Extra Pszichológia Szalonunkban az online térben leszünk együtt a szakértőnkkel. Dr. Belső Nóra pszichiáter Szörnyi Krisztinával a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztőjével beszélget arról, hogyan tudjuk a karanténban is átgondolni és elemezni elmaradt lelki feladatainkat, hogy a feldolgozás útjára léphessünk.


A RÉSZTVEVŐKNEK AJÁNDÉK KIADVÁNYKÉNT JÁR A HVG EXTRA PSZICHOLÓGIA ÉLETCIKLUSOK MAGAZIN, kérjük, hogy ennek postázásához a regisztrációnál azt a címet adja meg, amelyikre a kiadványt kéri.


Bónuszként a magazin mellé ajándékba küldünk egy 1000 Ft-os kupont, amely az Életciklusok és hangulatzavarok című könyvre használható fel a HVG Könyvek webshopjában.


Az online beszélgetésen való részvételhez Facebook regisztráció szükséges, mivel az esemény Facebook zárt csoportban lesz követhető. Ha lehetséges a regisztrációnál a Facebookon használt e-mail címét adja meg.


Az előadással kapcsolatos további részletekről email-en értesítjük résztvevőinket!

Előadók

Dr. Belső Nóra


pszichiáter szakorvos, egészségügyi menedzser specialista

Érdeklődése és munkája középpontjában a hangulat- és szorongásos zavarok állnak. Számos könyv szerzője, előadó, médiaszereplő. A komplex, humanisztikus‒személyközpontú terápiás megközelítés híve. Vallja, hogy a pszichiátriai kezelés nemcsak a betegségek hatékony biológiai gyógyítása, hanem ismeretterjesztés és az életszemlélet tudatos átformálása is. Praxisában az orvosi munka mellett életviteli és párkapcsolati tanácsadást is végez.Helyszín

Facebook zárt csoport.

Kapcsolódó kiadvány

HVG EXTRA PSZICHOLÓGIA ÉLETCIKLUSOK MAGAZIN

Részletek

Az előadás részvételi díja: 1900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor