Az esemény időpontja:

2022-07-28 10:00:00

Élet a kata után – alternatívák kisadózás helyett


Teljes ár: 11 900 Ft + áfa (bruttó: 15 113 Ft) | További kedvezmények

A webinárium jelentkezési és fizetési határideje: 2022. július 27. 15:00 óra

A WEBINÁRIUM IDŐTARTAMA: 90 PERC ( előadás: 60 perc, kérdések és válaszok: 30 perc)


Nagyon rövid idő áll rendelkezésre az eddig kata adónem szerint adózók jelentős részének arra, hogy kiválasszák, milyen módon adózzanak, ha az új feltételrendszernek nem felelnek meg. 

Bár egy előadás kereteit bőven meghaladja egy minden élethelyzetre kiterjedő példákkal szolgálni, de arra jó lehetőségnek tartjuk, hogy minden lehetséges opciót bemutassunk, az egyes adózási formák előnyeivel, hátrányaival. 

Bízunk benne, hogy az előadást követően a többség már tudni fogja, hogy neki személy szerint melyik egy vagy két adózási forma lehet a legkedvezőbb, és ezzel a tudással tudja a könyvelőjével, tanácsadójával kiválasztani a legjobb megoldást. Tartson velünk webináriumunkon!

A rendezvényt a Niveus Consulting Group támogatja. 


Témák

  • az új katatörvény feltételei
  • mit tehetünk, ha nem felelünk meg az új katatörvény kritériumainak
  • a kata adónem szempontjából alternatívát jelentő adózási formák előnyei, hátrányai
  • melyik adózási forma lehet számomra a legkedvezőbb, milyen irányba induljak


Előadók

dr. Fischer Ádám


a Niveus Consulting Group jogi partnere

Jogász és közgazdász végzettségű ügyvéd. Közel 10 éves ügyvédjelölti és ügyvédi gyakorlatát egy nemzetközi ügyvédi iroda adó- és kereskedelmi jogi csoportjában, valamint az egyik legnevesebb magyar ügyvédi iroda adó- és peres csoportjában szerezte. 2019-ben csatlakozott együttműködő partnerként a Niveus Consulting Grouphoz, ahol a Niveus Legal Services üzletágát vezeti. Ezen kívül a Budapesti Corvinus Egyetemen óraandó tanár, adójogi kurzusokat tart. Kiemelt szakterületei közé tartozik az adójog, azon belül is az adózással kapcsolatos jogi tanácsadás és az adóeljárásokban való képviselet. Eddigi pályafutása során nemzetközi vállalatcsoportok és magyar kkv-k részére nyújtott jogi tanácsot.Helyszín

Webex


Az online előadás részvételi díja: 11900 Ft+áfa/fő  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)  A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.  Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu!  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor