Az esemény időpontja:

2022-04-26 13:00:00

Csináljuk jól az agilitást!


A SZEMINÁRIUMON SZEMÉLYESEN ÉS ONLINE IS RÉSZT TUD VENNI!


Az agilitást már nem szükséges evangelizálni. Sőt, ki kell mondani, hogy nem varázsszer, nem jó mindenre, nem mindenkinek sikerül és nem elég a látványos részeit csinálni. Nem igazán lehet delegálni, nehezen másolható, és bizony el is lehet rontani, túlzásba lehet vinni. Akkor pedig könnyen szitokszóvá válik. Ezen a szemináriumon abban szeretnénk segíteni, hogy ezt a helyzetet minél többen elkerüljék.


Hogyan lehet az agilis alapelveket és keretrendszereket lefordítani, hogy a cégünket érintő üzleti területek saját kihívásait támogassa, de közben ne kopjanak el a meglévő értékek? Ez egy hosszú utazás, sok tanulással, sok kísérletezéssel és tapasztalattal. 


A szeminárium során külföldi és hazai esettanulmányok mentén bemutatjuk, milyen lépései, állomásai vannak az agilis vállalattá fejlődésnek, hogyan lehet nekikezdeni a különböző fázisoknak és milyen tipikus akadályok blokkolhatják a folyamatot. Továbbá a hazai piac legnagyobb sikeres transzformációjának néhány inspiráló részletével ismerkedhetnek meg a résztvevők, az OTP Bank szakértőjének tolmácsolásában.


Az előadás alatt a résztvevőknek alkalmuk nyílik a saját munkaterületüket érintő konkrét kérdéseiket is feltenni szakértő előadónknak.


Jelentkezési és fizetési határidő: 2022. április 25. 15:00 óra.


Program Program nyomtatása

12:30 13:00 ÉRKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ

13:00 13:35 Csináljuk jól az agilitást!

Földházi Csaba

13:35 14:15 Az agilis vállalatok eszköztára

Görgei István

14:15 14:55 Az OTP bank agilis transzformációja

esettanulmány
Dojcsák Dániel beszélget az OTP Bank agilis szakértőjével Nyikus Bencével

14:55 15:30 SZÜNET

15:30 16:30 Interaktív csoportos workshop

Bársony Balázs

16:30 17:00 NETWORKING

Előadók

Bársony Balázs


Agilis tréner, tanácsadó, ShiwaForce


10 éves tréneri tapasztalattal rendelkezik, főként soft skill területeken. Kedvelt témái az önismeret,  emberek közötti együttműködés a szervezeten belül, kommunikáció és motiváció. A ShiwaForce trénerként folyamatosan vesz részt nagyvállalatok agilis transzformációjának támogatásában.


Dojcsák Dániel


Dojcsák Dániel,  Kommunikációs igazgató, ShiwaForce


A ShiwaForce teljes portfolióját figyelembe vevő kommunikációs és tartalomstratégia kialakításáért és fenntartásáért, üzleti narratíváinak fejlesztéséért felel. A cég üzleti-technológiai ökoszisztémában, eseményeken, digitális médiában való megjelenését gondozza.Földházi Csaba


Partnerigazgató, Oktatási üzletágvezető, ShiwaForce


Csaba az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe SPC minősítéssel rendelkezik.Görgei István


Atlassian Üzletág, Senior tanácsadó, ShiwaForce


István közel 15 éve foglalkozik tanácsadóként Project Portfolio Management (PPM)-vel elsősorban hazai és nemzetközi nagyvállalatoknál. A módszertani bevezetések mellett leginkább az PPM eszköztámogatás, implementáció és integráció tartozik a szakterületébe. Az utóbbi 5 évben foglalkozik az Agilis Portfolio Management területtel és az ehhez kapcsolódó eszközökkel, jelenleg a ShiwaForce Atlassian üzletágát vezeti és részt vesz az agilis transzformációs projektekben.


Nyikus Bence


Project manager, Digitális transzformációs tanácsadó | OTP Bank


Bence 2014-ben csatlakozott az OTP Bankhoz, ahol számos digitális transzformációhoz köthető projektben vett részt. Olyan üzleti megoldások projekt támogatását végezte, amik komplex innovációhoz voltak köthetőek az OTP Bank termékeivel, csatornáival és folyamataival kapcsolatban. Az utóbbi 2,5 évben foglalkozik mélyebben az agilis szervezeti transzformációk menedzselésével PM szerepkörben. CEMS Master's International Management diplomával is rendelkezik, ami a világ egyik vezető üzleti mesterprogramja. Helyszín

HVG Kiadó
1037, Budapest, Montevideo utca 14.

Kapcsolódó kiadvány

Darrell Rigby_Sarah Elk_Steve Berez

Csináljuk jól az agilitást!

Transzformáció káosz nélkül
Részletek

A szeminárium/konferencia részvételi díja: A konferenciára lehetőség van helyszíni jegy vásárlására, melynek díja 24 900 Ft +áfa / fő. Amennyiben nem szeretne személyesen részt venni eseményünkön lehetőséget biztosítunk az esemény ONLINE közvetítésén való részvételre is, melynek díja 21 300 Ft + áfa / fő  A részvételi díj mind két jegy esetében tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a helyszíni részvétel esetén a frissítőt.  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)  A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.  Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu!  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három) munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor