Az esemény időpontja:

2022-02-15 17:00:00

Csapataink agilisak, de hogyan tovább?

Agilitás skálázása biztonságosan és eredményesen közepes- és nagyvállalatoknál


Az online beszélgetés során arra keressük a választ, hogy mi történik azoknál a cégeknél, akik már bevezették az agilis működést és már több csapatuk, szervezeti egységük tevékenykedik ezek mentén. Tapasztalt előadóink megmutatják, merre vezet ezeknek a szervezeteknek az útja, hogy jutottak el idáig, milyen kihívásokkal találkoznak és milyen iparági sztenderdek segítenek számukra a problémák feloldásában.


Tartson velünk az ingyenes online meetup-on,  a  beszélgetés közben a résztvevők kérdéseket tehetnek fel az előadónak. A meetup 17:00 -18:30-ig tart. 


Az esemény webex-en lesz megtartva. A webex-hez való csatlakozásról, itt talál egy útmutatót.

Esemény regisztráció 


Előadók

Földházi Csaba


Partnerigazgató, Oktatási üzletágvezető, ShiwaForce


Csaba az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe SPC minősítéssel rendelkezik.Görgei István


Atlassian Üzletág, Senior tanácsadó, ShiwaForce


István közel 15 éve foglalkozik tanácsadóként Project Portfolio Management (PPM)-vel elsősorban hazai és nemzetközi nagyvállalatoknál. A módszertani bevezetések mellett leginkább az PPM eszköztámogatás, implementáció és integráció tartozik a szakterületébe. Az utóbbi 5 évben foglalkozik az Agilis Portfolio Management területtel és az ehhez kapcsolódó eszközökkel, jelenleg a ShiwaForce Atlassian üzletágát vezeti és részt vesz az agilis transzformációs projektekben.


Kállai Gábor


CTO, technológiai vezető ShiwaForce

Gábor feladata a technológiai lehetőségek feltérképezése, a piaci elvárások és a ShiwaForce képességeinek összehangolása, illetve ő irányítja a Product Ownerek és a termékfejlesztő csapat (Labor) munkáját. SAFe SPC minősítéssel is rendelkezik.


Helyszín

WebexSzeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor