Az esemény időpontja:

2017-03-08 12:30:00

Az eredményes projektmenedzser

Hogyan alapozzuk meg projektjeink sikerét?


Teljes ár: 34 900 Ft + áfa (bruttó: 43 905 Ft) | További kedvezmények

A szervezetek eredményessége nagyban projektjeik sikeres végrehajtásán múlik. Mégis gyakori probléma, hogy a projektmenedzserek tudatosan kidolgozott stratégia és vállalatai szinten elfogadott standardok nélkül dolgoznak. Ilyen esetekben a siker leginkább a kijelölt projektvezető személyes rátermettségétől függ.

Szemináriumunkon olyan, számos vállalatnál már eredményesen használt módszertannal dolgozunk, amellyel a projektek sikeres végrehajtásának aránya rövid idő alatt, egyszerűen és jelentős mértékben növelhető. 

A módszer a projektmenedzsment elméletét és gyakorlatát összekötő eszközökön alapul. Így a szeminárium középpontjában konkrét példákon keresztül a projektsikerhez leginkább szükséges hagyományos és agilis eszközöket és azok alkalmazását is megismerhetik a résztvevők.Program Program nyomtatása

11:30 12:30 Érkezés, regisztráció

12:30 12:45 Bemutatkozás, check-in

12:45 14:20 Projektmenedzsment eszközök

Eszközök: híd az elmélet és gyakorlat között
A sikeres projektek alapvető eszköztára
Eszközök használatának szempontjai
Testreszabás bátorsága
A vizualizáció erőssége
Hagyományos és agilis eszközök összehasonlítása
Hol találunk eszközöket?

14:20 14:45 KÁVÉSZÜNET

14:45 15:15 Projekt-portfóliómenedzsmentről röviden

Mi is ez?
A portfóliómenedzsment létfontosságú eszközei

15:15 15:55 Projektmódszertan fejlesztése

Egy gyors PM érettségi értékelés
A módszertani fejlesztés fő lépései
Esettanulmány

15:55 16:15 Kérdések-válaszok

Gyakorlatok, módszerek, kihívások és megoldásaik

16:15 16:30 Közös zárás

Témák

  • Melyek a leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök? 
  • Ezek hogyan kötik össze a projektmenedzsment elméletét és gyakorlatát? 
  • A sikeres projektek alapvető eszköztára
  • Hol találhat további eszközöket egy projektmenedzser?
  • Hogyan növelhető egyszerűen a projektek sikeres végrehajtásának aránya a vállalati projektportfólióban?
  • A projekt-portfóliómenedzsment és alapvető eszközei
  • Gyakorlatok, módszerek, kihívások és megoldásaik a projektmenedzsment eszközök hatékony alkalmazására

Előadók

Járdán Tamás


MBA, Project Management Professional, Professional Certified Coach, Rainforest Kft.


Programtervező matematikusként komplex informatikai projektek vezetésében és egy rendszerintegrátor cég menedzsmentjében szerezte üzleti tapasztalatait. 2005-ben projekt- és programmenedzsmenthez kapcsolódó coachinggal kezdte a pályafutását. Tanult pszichodráma alapú, megoldásközpontú és Gestalt coaching megközelítést, valamint buddhista pszichológiát. Ma meghatározóan stratégiai tanácsadással, executive és team coachinggal foglalkozik. 35 évnyi küzdősportoló (judo) tapasztalatát is felhasználva szereti aktivizálni, energizálni, felpörgetni ügyfeleit és imádja, ha van egy flipchart néhány filccel a coaching ülésen.


Schieszler Tamás


MBA, Project Management Professional, Professional Certified Coach, Rainforest Kft.


Mérnökinformatikusi végzettséggel komplex informatikai rendszereket megvalósító csapatok irányításában és vállalatvezetésben szerezett 10 éves gyakorlati tapasztalatot. 2003-ban kezdte tanácsadói karrierjét, 2007-től coachként is dolgozik. Az ICF nemzetközi Professional Certified Coach minősítését 2013-ban szerezte meg. Munkája során executive- és team coach, stratégiai tanácsadó, valamint program- és projektmenedzseri kompetenciáit alkalmazza és fejleszti. Tamás szakmai fókuszai között szerepel a szervezetfejlesztési folyamatok támogatása, program és projektmenedzserek konkrét programok és projektek vezetéséhez kapcsolódó coaching, vezetői csapatok team coachingja, illetve vezetői kompetenciák személyes, coaching jellegű fejlesztése. 


Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Kapcsolódó kiadvány

Verzuh, Eric

Projektmenedzsment

Részletek

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 34900 Ft+áfa/fő (bruttó 43905 Ft, amely 27%-os és 5%-os áfakulccsal rendelkező tételt is tartalmaz)  A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, amely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben kérjük, írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három) munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben tehető meg jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor