Az esemény időpontja:

2023-12-07 09:00:00

Hogyan segít az AI az online hirdetésekben?

A stratégiaalkotástól a megvalósításig


A felvétel megvásárolható a webuni.hu-n.


A mesterséges intelligencia rohamos fejlődése új lehetőségeket nyitott meg a hirdetők számára. A hagyományos hirdetési paradigmák mellett az AI új, eddig elképzelhetetlen módszereket és stratégiákat kínál a brandek és vállalatok számára, amelyekkel mélyebb kapcsolatot alakíthatnak ki célközönségükkel, és kitűnhetnek a reklámzajból.


Az AI használatával már kiválthatjuk egy online hirdetés esetében a szöveges, képi és videós tartalmak elkészítését. A ChatGPT, a MidJourney, a Kaiber, a veed.io és egyéb AI szoftverek segítségével bárki készíthet olyan online hirdetéseket, amelyek bizonyítottan működőképesek és nagyban támogatják egy cég online marketing folyamatait. Ráadásul nem csak a konkrét hirdetési tartalom elkészítésében segít az AI, hanem akár egy teljes kampánytervet is összeállíthatunk a támogatásával. Minden a részletes parancson, és az AI szoftverek megfelelő kombinálásán múlik.


A webinárium során bemutatjuk, hogyan lehet az AI-t integrálni a már meglévő hirdetési kampányokba, és hogyan lehet ezeket a technológiákat a legújabb trendekkel összhangban használni. Megvizsgáljuk az AI által lehetővé tett tartalomgenerálás új dimenzióit, és bemutatjuk, hogyan lehet ezeket a tartalmakat a legjobban személyre szabni és optimalizálni a különböző platformokon.


Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be, hogyan segíthet az AI hatékony online hirdetési stratégia kialakításában, valamint célközönségek, hirdetési szövegezések és kreatív tartalmak megalkotásában - legyen szó szöveges, képi, vagy videós tartalomról. Az előadás során ismertetjük a ChatGPT, a MidJourney, a Kaiber és a Veed.io szoftverek használatát, valamint bemutatjuk, hogyan lehet ezeket az AI eszközöket kombinálni a legjobb hirdetési eredmények elérésének érdekében.


Program Program nyomtatása

9:00 9:05 Megnyitó

9:05 9:20 AI szerepe az online hirdetésekben: milyen új lehetőségeket nyílnak meg a hirdetők számára?

9:20 9:35 AI használata online hirdetési stratégia kialakításához: Hogyan segíthet az AI a hatékonyabb kampányok tervezésében?

9:35 10:00 AI használata Facebook hirdetések elkészítéséhez: Facebook tartalomstratégia összeállítása, célközönségek elkészítése, hirdetési szövegezések és kreatív javaslatok

10:00 10:30 Útmutató a Midjourney használatához: Hogyan alkoss írott szövegből képet hirdetési kreatívot bármilyen felületre AI segítégével?

10:30 10:45 SZÜNET

10:45 11:10 Videószerkesztés az AI segítségével: a Kaiber és a Veed.io ismertetése

11:10 11:45 AI platformok kombinálása hirdetések elkészítéséhez: Hogyan használjuk együtt a ChatGPT-t, MidJourney-t, kaiber.ai-t és veed.io-t a legjobb eredmények érdekében?

11:45 12:00 ChatGPT használata Google Ads hirdetésekhez

Előadók

Bene Gergő


AI marketing szakértő, az E-Motion Marketing Kft. társtulajdonosa


Hirdetéskezelés fókuszú online marketing ügynökségünkben aktívan dolgozom azon, hogy az AI rendszerek alkalmazásával eredményesebbé tegyem ügyfeleink online marketing folyamatait. Ennek szellemében készítettem el a "ChatGPT a vállalkozók szolgálatában: Útmutató a hatékony AI marketinghez" Ebook-ot, amely vállalkozásoknak segít bevezetni a ChatGPT-t online marketing célokra. Meggyőződésem, hogy a jövőben olyan marketing szakemberekre lesz szüksége a piacnak, akik pontosan tudják, hogyan alkalmazzák a mesterséges intelligenciát munkájuk támogatására.

Helyszín

Webex


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 19.000 Ft+áfa/fő  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)  A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.  Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu!  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor